pirmdiena, 2016. gada 17. oktobris

ARTISTRY rudens kolekcija HI-TECH METALLICS

Kosmētikas pasaulē patlaban dominē metāliskie toņi - tie spīguļo glaunāko žurnālu atvērumos, modes pasākumos un grima guru Instagram bildēs. Iedvesmojoties no mūsdienu tehnoloģiju metāliskajiem spīdumiem un top modes skatēm Parīzē un Ņujorkā, Artistry piedāvā rudens kolekciju rudenīgam mirdzumam.

3D Face Powder - Shimmering Nudes - 
pūderis sastāv no sešiem dažāda tumšuma pakāpes toņiem, kurus var mēģināt izmantot atsevišķi, vai miksēt kopā. Es, kā jau parasti, sajaucu visus kopā un lietoju :) Šādi izmantojot tonis sanāk tāds vēsīgi rozā, bet ļoti, ļoti maigs. Nedomāju, ka izmantojot kā sārtumu, tas būtu īpaši pamanāms (pat uz ļoti gaišas ādas). Kā izgaismotājs tas arī darbojas ļoti neuzkrītoši - nedaudz atsvaidzina un piešķir vieglu mirdzumu sejai. Dēļ šī liegā efekta, manuprāt, ir ļoti jāpacenšas, lai ar šo izgaismotāju pārspīlētu :) 
Vērtējums: 8/10
Cena: EUR 28 (ieliktnis)

Luxe Metallic acu ēnas: Amethyst, Platinum un Emerald - 
šī trijotne viennozīmīgi ir mani mīļākie kolekcijas produkti, jo acu ēnas mani iecienītākie dekoratīvās kosmētikas "atribūti" :) 
Visi toņi ir izteikti pigmentēti, lieliski klājas gan pa vienam, gan sajaucot kopā. Lai panāktu neuzkrītošāku efektu, var izmantot otiņu, bet dramatiskam un košam efektam vislabākais palīgs būs pirksti. 
Lietojot šīs ēnas bāze pavisam noteikti nav nepieciešama, jo noturība ir lieliska. Gaišāko toni bieži izmantoju kā pamatu citām pūderveida ēnām - tādā veidā ēnas arī lieliski darbojas.
Ēnas ir iepildītas spīdumam līdzīgā iepakojumā. Ja tās esmu iecerējusi klāt ar otu, tad parasti ēnas uzlieku vispirms uz rokas, ja ar pirkstiem, tad ar aplikatoru uzlieku punktiņu uz plakstiņa un tad iztušēju.
Vērtējums: 10/10
Komplekta cena: EUR 46

Siganture Color šķidrā acu kontūra Purple Luxe - 
te man uzreiz jāatrunājas, ka neesmu šķidro kontūrlīniju eksperts, vai to lietotājs ikdienā, tādēļ nevaru salīdzināt daudzus šīs kategorijas produktus savā starpā. 
Šai kontūrlīnijai man likās ir ļoti ērts un elastīgs aplikators, kā arī pietiekami garš un parocīgs kātiņš līnijas uzklāšanai. Produkts satur dažādu nokrāsu spīdumiņus, kuri kopā veido skaistu mirdzuma efektu. 
Lai panāktu blīvu un vienmērīgu klājumu, pirms lietošanas  pudelīte jāsakrata (iekšā ir metāla bumbiņa, kura visas sastāvdaļas sajauc). Kad lietoju kontūrlīniju pirmo reizi, to neizdarīju, tādēļ nevarēju saprast, kāpēc tā tik nevienmērīgi klājas :)
Pie mīnusiem varētu pieminēt to, ka uzslāņojot man kontūrlīnija vienā punktā sagāja plēksnītēs, kuras ļoti uzmanīgi vajadzēja nocelt nost, lai nesabojātu paveikto.
Vērtējums: 8/10
Cena: EUR 32

Satinique Hair Oil Serum - 
vēl rudens jaunumu klāstā atrodams matu serums ar argāna, avokado, kukui sēklu eļļām un silikoniem sastāvā. Serums sola piešķirt matiem spīdumu un lietojams gan mitros, gan sausos matos. Es parasti to izmantoju uz mitriem matiem pirms ieveidošanas, bet arī - tikai uz matu galiem, lai tie izskatītos gludāki un veselīgāki.
Salīdzinājumā ar citiem matu serumiem, kurus esmu lietojusi, šim ir ļoti viegla, zīdaina tekstūra. Tas absolūti nav lipīgs, vai smags, plus, patīkami smaržo.
Vērtējums: 8/10
Cena: EUR 21

Produktus iespējams iegādāties pie Amway izplatītājiem.
* Paldies zīmola pārstāvjiem par piešķirtajiem produktiem.

9 komentāri:

  1. Tev derēja 3D Face Powder - Shimmering Nudes futlārītis?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, derēja. Es gan vairs neatceros kas tieši par knifiņu tur bija, bet man arī ne ar pirmo reizi pūderis tur ievietojās.

      Dzēst
  2. Laineris izskatās ļoti interesanti uz acīm :)

    AtbildētDzēst
  3. Tas laineris ir tik skaists! Pavisam viegla krāsas nianse un uzreiz tik forši izskatās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Realitātē krāsas vēl vairāk izceļas, nekā bildē. Ja es labāk prastu darboties ar laineriem, noteikti biežāk viņu krāsotu :)

      Dzēst
    2. Man gan šķiet, ka bildē laineri novilkt Tev ir sanācis ļoti prasmīgi :)

      Dzēst
    3. Paldies :) Man tikai tas prasa pārāk ilgu laiku, bet nu, visi saka, ka tas treniņa jautājums :)

      Dzēst
    4. +1! Man arī ļoti patīk kā izskatās laineris! Es gan diez vai varētu viņu tik prasmīgi uzlikt :(

      Dzēst