ceturtdiena, 2016. gada 29. septembris

The Body Shop SUPERFOOD maskas sejai

Katrai sievietei reizēm tīk palutināt savu ādu ar kādu sejas masku. Man - pavisam noteikti :)
The Body Shop piedāvā jaunas sejas maskas, kuru sastāvā ir 100% veģetāras sastāvdaļas un produktu formulās netiek izmantoti parafīni, silikoni un minerāleļļas.
Šodien pastāstīšu par četrām :)

Himalaju kokogļu attīroša maska (100% vegāna) - maska sejas ādai ar bambusa kokoglēm, zaļās tējas lapām un tējas koka eļļu. Palīdz attīrīt ādu no netīrumiem un liekā sebuma. Zaļās tējas lapas nodrošina vieglu pīlingu, bet tējas koka eļļa - attīra. 
Teikšu godīgi, dēļ savas jutīgās ādas šo masku biežāk kā reizi divās nedēļās lietot nevaru, tomēr tik spēcīgu attīrošo efektu piedzīvoju pirmo reizi. Pēc maskas noskalošanas man likās, ka poras ir izzudušas, bet sejas āda, kaut arī nedaudz apsārtusi, ir ļoti tīra un svaiga. Taukainas ādas īpašniekiem šī maska varētu būt īsts atradums.
Kā jebkura mālu maska, arī šī sacietē un rada tādu velkošu sajūtu. Pēc tās lietošanas man noteikti prasās kādu super mitrinošu serumu, vai arī masku, kas novērstu sausuma sajūtu, tomēr attīrošais efekts ir iespaidīgs, tādēļ no sirds iesaku :)
Vērtējums: 9/10

Ķīnas žeņšeņa un rīsu skrubja maska (100% veģetāra) - maska ar žeņšeņa ekstraktu, kam piemīt tonizējošs efekts. Rīsu ekstrakts savukārt rūpējas par ādas toņa uzlabošanu un mitrināšanu.
Šī maska no visām manā rīcībā esošajām negaidīti kļuva par favorīti. Sākotnēji domāju, ka man neiepatiksies tas, ka maska satur skrubējošās daļiņas, tomēr tās nekādi nepatraucēja, jo daļiņas ir maigas un nekādi netraumē ādu.
Pirmkārt, maska sniedz lielisku atsvaidzinošo efektu, kas karstajās dienās bija ļoti patīkams. Otrkārt, tā saudzīgi, bet efektīvi attīra, plus, manāmi atsvaidzina un uzlabo kopējo ādas toni. Tā viegli klājas, patīkami un svaigi smaržo, kā arī viegli noskalojas. Ļoti laba, tādēļ droši iesaku ikvienam :)
Vērtējums: 10/10

Etiopijas medus barojoša maska (100% veģetāra) - satur godīgas tirdzniecības medu no Etiopijas, kurš mitrina un baro sejas ādu, marula eļļu no Namībijas, kas uzlabo ādas elastību, kā arī organisko olīveļļu no Itālijas, kas uzlabo elastību un novērš ādas sausumu.
Maska lieliski mitrina un pabaro sejas ādu, tomēr labākam efektam ieteiktu to paturēt ilgāku laiku, nekā 10 minūtes, kuras norādītas uz iepakojuma, jo ievēroju, ka pēc ilgāka laika efekts ir daudz pamanāmāks. Sejas āda paliek elastīgāka un vairāk sajūtams mitrinošais efekts. Smaržo maska ļoti patīkami - pēc medus un ziediem.  
Salīdzinājumā ar pārējām Superfood maskām, šai, lai to notīrītu, talkā ņemu karstā ūdenī samitrinātu kokvilnas dvielīti, jo vienkārši ar ūdeni to noskalot  ir pagrūti, jo sastāvā tomēr medus :)
Vērtējums: 8/10

Britu rozes mitrinoša maska (100% vegāna) - satur ar rokām plūktas rožu ziedlapiņas, kuras palīdz atjaunot nepieciešamās mitruma rezerves ādā, mežrozīšu eļļu tonizējošam efektam, kā arī organisko alveju, kas nomierina ādu.
Visiem rožu aromāta cienītājiem šī maska ir must have, jo tā tiešām smaržo pēc svaigām, tikko plūktām rožu lapiņām. Uzklājot uz ādas maska sniedz momentānu atsvaidzinošu efektu. Pēc noskalošanas āda ir mitrināta, izskatās svaigāka un atpūtusies.
Vērtējums: 8/10

Kur nopirkt?
The Body Shop veikalos
Cena: 
EUR 28,80 (par katru masku)

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

3 komentāri: