otrdiena, 2016. gada 23. augusts

MAYBELLINE Color Sensational - The Loaded Bolds & The Creamy Mattes

Maybelline zīmolam pavisam noteikti ir viens no plašākajiem lūpu krāsu toņu un finišu klāstiem kāds pieejams mūsu veikalos par draudzīgām cenām. Ja par finišiem, tad šodien runa būs par matētajiem, kas tik ļoti piestāv rudenim.
Šie pieci toņi pārstāv The Loaded Bolds (882; 885; 886) un The Creamy Mattes (932; 968) kolekcijas. 
Visiem toņiem ir matēts finišs, tomēr katram piemīt savas īpašības - savi plusi un arī pa kādam mīnusam.

Fiery Fuchsia
Spilgts fuksijas tonis. Klājas ļoti vienmērīgi - tonis ir spilgts, piesātināts un blīvs jau ar pirmo pieskārienu. Nav nepieciešams uzslāņot, lai panāktu intensitāti. Ļoti patīkams uz lūpām un neizceļ trūkumus, ja tādi ir. Jāpiebilst, ka dzīvē šis tonis (arī pārējie) izskatās daudz intensīvāks, nekā fotogrāfijā.
Vērtējums: 9/10

Midnight Merlot
Šī lūpu krāsa manā gadījumā izrādījās krietni problemātiskāka. Pats par sevi tonis ir skaists - piesātināts, tumšs, plūmīgs, tomēr uzklāšana sagādāja problēmas. Lūpu krāsa saskarē ar ādu šķiet nedaudz graudaina un pēc uzklāšanas tonis neizskatās īpaši vienmērīgs. Visticamāk, pārī ar atbilstošu lūpu zīmuli efekts būtu daudz labāks, tomēr mans uzdevums bija parādīt kā lūpu krāsa "uzvedās" pati par sevi.
Vērtējums: 5/10

Berry Bossy
Berry Bossy, diemžēl, arī izrādījās problemātisks. Lai kā centos toni uzslāņot, tas vienalga neizskatījās vienmērīgs. Klāt pie visa, tas vēl savēlās tādās tumšās bumbiņās, kuras ir redzamas arī fotogrāfijā. 
Vērtējums: 4/10

Rich Ruby
Šeit jau pavisam cits stāsts :) Rich Ruby ir piesātināts, spilgts un samtains sarkanais. Klājas ļoti vienmērīgi, lūpas ar to izskatās samtainas un košas. Uz lūpām tonis ir ļoti komfortabls un neizceļ trūkumus.
Vērtējums: 9/10

Clay Crush
Nobeigumā par manu mīļāko toni, kā arī vislielāko pārsteigumu :) Pārsteigumu tādēļ, ka it nemaz nebiju gaidījusi, ka šis tonis man piestāvēs, bet rezultātā Clay Crush kļuva par lūpu krāsu, kuru lietoju gandrīz katru dienu, kopš man tā ir. Man patīk ne tikai tonis, bet arī tā īpašības. Lūpu krāsa klājas vienmērīgi, ir pigmentēta un nēsāšanā ļoti komfortabla. 
Vērtējums: 10/10

Kur iegādāties?
Drogas veikalos
Cena:
EUR 9.09

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

4 komentāri:

  1. Tādi rudenīgi toņi, iepatikās Fiery Fuchsia :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Fiery ir forša un labi izskatās uz lūpām, plus, dzīvē pat vēl košāka nekā foto :)

      Dzēst
  2. jauki tonīši, man iepatīkas. arī konsistence šķita ne tik sausa kā citām Maybelline lūpu krāsām, kas bija ļoti sausas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es sen nebiju lietojusi nevienu Maybelline lūpu krāsu, bet šīs noteikti nav sausas :)

      Dzēst