pirmdiena, 2016. gada 8. augusts

THE BODY SHOP Aloe Calming Foaming Wash, 150 ml

Jutīgai ādai. Attīra, atsvaidzina un nomierina ādu. Lietošanai ar ūdeni. Bez krāsvielām, alkohola, smaržvielām un konservantiem! Nesatur ziepes. Dermatoloģiski testēts. Bagātināts ar Godīgas tirdzniecības ietvaros iegūto nomierinošo alveju.

Savā jūlija tukšinieku rakstā pieminēju, ka TBS alvejas putas kļuvušas par manām iecienītākajām, tādēļ gribēju pastāstīt kāpēc :)
Līdz šim esmu mēģinājusi ļoti dažādu zīmolu putas. Vislabāk no mēģinātajām patika Madara, bet šīs jāsaka ir izstūmušas no ierindas arī tās. 
Ja no krēmveida (neputojošo) līdzekļu klāsta vislabākie manai jutīgajai ādai ir Lumene Extra Gentle un Clinique Redness Solutions attīrītāji, tad no putām tās noteikti ir TBS Alvejas putas. 
Bieži, pat ja līdzeklis radīts jutīgai ādai, man vienalga pēc tā lietošanas ir neliels apsārtums, bet pēc šīm putām āda ir attīrīta un nekad nav apsārtusi, sakairināta, vai sausa. 
Salīdzinājumā ar citām, šīm ir daudz maigāka un krēmīgāka tekstūra, un mazgāšanās procesā putas neizkūst un nepazūd jau pēc dažām sekundēm, kā tas ir raksturīgi daudziem citiem šāda veida produktiem. 
Aromāts ir ļoti maigs, praktiski neesošs, kas man ļoti patīk.
Kas attiecas uz attīrošajām īpašībām - ar vieglu meikapu tās tiks galā pavisam labi, bet, lai "iznīcinātu" vakara grimu, vai ko tamlīdzīgu, būs nepieciešams vēl kāds palīgs :)
Man šis produkts ir tik ļoti iepaticies, ka bieži to lietoju arī vakaros (kā otro attīrīšanas produktu), kaut arī sākotnēji putas iegādājos lietošanai no rītiem.
Vienīgais šo putu mīnuss ir ātrums ar kādu tās beidzas :)

Kur iegādāties?
The Body Shop veikalos (Alfa, Domina, Galerija Centrs, Galerija Rīga u.c.)
Cena:
EUR 13,80
Vērtējums:
10/10

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru