trešdiena, 2016. gada 31. augusts

L'OREAL, True Match Highlight - Icy Glow & Rosy Glow





True Match Highlight pūderveida sejas izgaismotāji īpaši izstrādāti, lai izceltu galvenās sejas iezīmes, maksimālam strobinga efektam.
Strobings ir grima mākslinieku paņēmiens, lai izceltu tās sejas daļas, uz kurām dabiski krīt gaisma. Izmanto ļoti vieglas formulas pūdera toņus, lai modelētu un izgaismotu savus sejas vaibstus.
Produkts izstrādāts 2 toņos: siltā un vēsā. Siltais izgaismotājs uzlabo persiku vai dzelteno nokrāsu siltos ādas toņus. Aukstā toņa izgaismotājs uzlabo dzeltenos, persiku, rozā vai zilos toņus, sniedzot neitrālu ādas toni. Koplektā ietilpst spogulītis un neliela otiņa. 
Lietošana: Viegli uzklāj uz visas sejas, lai sasniegtu maksimālu mirdzumu, vai lieto kā izgaismotāju. Izmanto tumšākās paletes nokrāsas, ar otiņu uzklājot zem vaigu kauliem un gar deguna malām. Izmanto paletes gaišākos toņus un uzklāj pa deguna centru, tieši virs vaigiem - veselīgam mirdzumam.

Manā ne pārāk ilgajā attiecību vēsturē ar izgaismotājiem bijuši vien daži produkti, kurus par tādiem varētu saukt, tomēr pēdējā laikā tie aizvien biežāk kļūst par manu ikdienas sastāvdaļu. Es noteikti nealkstu, lai cilvēki skatoties uz mani apžilbinātu acis, drīzāk - man patīk nemanāms un dabisks ādas izgaismojums. Jā, fotogrāfijās tāds pārspīlēts efekts izskatās labi, bet klātienē ne pārāk - vismaz man tā šķiet.
Pirms manā īpašumā nonāca L'Oreal jaunumi, iztiku ar vienu izgaismotāju (Catrice Mineral Highlighting Powder), kurš man ļoti patika un patīk joprojām. 
Skatoties uz šiem uzreiz bija skaidrs, ka Icy Glow, jeb "vēsais" ir manējais, kas visvairāk ir piemērots gaišas ādas īpašniecēm. Rosy Glow, jeb "silto" izgaismotāju esmu lietojusi kā vieglu, izgaismojošu sārtumu, pāris reizes arī kā acu ēnas, bet uz tumšākas ādas tas lieliski kalpotu tieši kā izgaismotājs.
Kā jau minēju iepariekš - man patīk neuzkrītošs izgaismojuma efekts, kaut arī abus produktus iespējams uzslāņot un panākt izteikti dramatisku efektu, tomēr es teiktu, ka True Match Highlight pūderi labāk izskatās, ja tos pielieto ar vieglu roku, jo uzslāņojot izgaismojošās daļiņas sāk izskatīties graudainas un nevienmērīgas. Es izgaismotāju klāju diezgan minimāli un tādā veidā tas izskatās labi, es teiktu - dabiski.

Abiem pūderiem toņi sadalīti trijos sektoros, tādēļ tos iespējams gan klāt atsevišķi, gan miksēt kopā - es miksēju kopā. 
Iepakojums ir sadalīts divos "stāvos", tāpat kā True Match sejas pūderiem - 1. stāvā atrodams spogulītis un diezgan laba otiņa pūdera uzklāšanai; 2. stāvā pats produkts :) Šāds iepakojuma veids varbūt nav pats drošākais līdzi nēsāšanai, bet visādi citādi man tas patīk :)

Kur nopirkt?
Drogas veikalos (pieejams no 1. Septembra)
Cena:
EUR 12,99
Vērtējums:
abiem produktiem 8/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

5 komentāri:

  1. Patīk šie produktiņi, principā mīlu izgaismotājus kā tādus ;) Uz Tevi gaišā versija tiešām labi izskatās, man personīgi lielāks favorīts ir tumšākā versija

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk abi, bet kā izgaismotāju lietoju tieši Icy Glow :)

      Dzēst
  2. uhh, man arī iepatikās ļoti rosy glow izgaismotājs! :)

    AtbildētDzēst