sestdiena, 2016. gada 6. augusts

Jūlija tukšinieki

Jūlijs, kā jau gandrīz visi šī gada mēneši ir bijis diezgan bagāts ar iztukšotajiem kosmētikas produktiem. Par vairākiem produktiem man tiešām žēl, ka tie beidzās tik ātri, bet daži, šķiet, plauktos bija aizkavējušies teju mūžību...
No Boots veikala atvestais Super Facialist rožu sejas attīrītājs lietošanā bija ļoti ekonomisks. Ļoti patīkams produkts, kuru pie iespējas varētu iegādāties atkārtoti.
TBS maigais mohito līnijas ķermeņa skrubis izlietojās ļoti lēnos tempos. Man patika aromāts, tomēr pats produkts bija pārāk maigs, tādēļ neuztvēru to kā pilnvērtīgu skrubi.
Man prieks, ka beidzot pieveicu Vichy One Step sejas attīrītāju, jo man šis produkts nepatika. Neko sliktu tas ādai nedarīja, savādāk nebūtu to izlietojusi, bet tā taukainā plēve uz ādas pēc līdzekļa noskalošanas man pavisam nepatika.
Syoss sausais šampūns lido atkritumos neizlietots, jo man tas ļoti kairināja galvas ādu, kā arī nekādu iedarbību no tā neredzēju.
Lush Olive Branch - viena no visjaukāk smaržojošām dušas želejām kādu esmu lietojusi.
Missha Cell Renew Snail Cream - ja plānojat izmēģināt kādu produktu ar gliemežu sekrēcijas filtrātu sastāvā, noteikti iesaku tieši šo krēmu, jo tas ir lielisks. Tam ir visaugstākais gliemežu sekrēcijas filtrāta procents sastāvā no visiem Missha gliemežu līnijas produktiem - veseli 70%. Manuprāt, tas derētu jebkuram ādas tipam. 
Kad šis beidzās, gāju atjaunot krājumus, tomēr, diemžēl, tajā brīdī veikalā šī krēma nebija, tādēļ paņēmu serumu. Tas arī man patīk, tomēr gliemežu ekstrakta procents tajā ir ievērojami zemāks - tikai 40%.
Organic Style mitrinošais un ādu nomierinošais toniks ir viens no maniem mīļākajiem Dzintara produktiem, tādēļ labprāt to iegādātos litra iepakojumā, ja būtu tāda iespēja :)
Bioderma Atoderm dušas eļļa man ļoti patika - labi attīrīja ādu un pateicoties tās mitrinošajām īpašībām ļāva reizēm paslinkot ar ķermeņa krēma lietošanu :)
Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 - lielisks krēms, kurš kalpos gan kā aizsargs no saules stariem, gan kā bāze dekoratīvajai kosmētikai.
Missha Aloe Wrapping Coat Spray Mask - patika. Viegls, mitrinošs un ādu nomierinošs līdzeklis, kas derēs visiem ādas tipiem.
TBS Aloe Calming Foaming Wash izlietojās zibenīgi, tomēr neskatoties un neekonomiskumu, iegādājos vēl vienu iepakojumu. Priekš manis šīs ir labākās putas sejas attīrīšanai, kādas esmu lietojusi :)
Bioderma Sebium attīrošais līdzeklis bija pārāk sausinošs manai sejas ādai, tādēļ izlietoju kā dušas želeju, jo tam ir ļoti patīkams un atsvaidzinošs aromāts.


Bioderma attīrošās salvetes - šīs man, diemžēl, nepietikās, jo likās pārāk sausas.
Biju pārsteigta ieraudzīt Garnier drāniņas masku - nemaz nezināju par tādu jaunumu. Maska man patika - tā labi mitrina un atsvaidzina sejas ādu, tādēļ visticamāk iegādāšos atkārtoti. Man prieks, ka plaša patēriņa kosmētikas klāstā arī sāk parādīties drāniņu maskas.
Missha BB krēma un Near Skin esences paraudziņi - pārāk maz tur tā produkta, lai izteiktu kādu viedokli.
Žēl, ka neatceros kur tiku pie Botanical Choice pēdu maskas, jo tā bija lieliska. Maska izpaužās kā divas plastikāta zeķītes, kuras no iekšpuses piesūcinātas ar serumu. Tās jāpatur kājās 20-30 minūtes un pēc tam pēdu āda ir maiga kā zīdainim :)
Nanshy kosmētikas sūklis - man nepatika, jo manai gaumei tas bija pārāk stingrs.
Missha glimežu līnijas serums un toniks - serumu jau iegādājos pilnā versijā, bet toniks gan man sevišķi neiepatikās.
Lush Yummy Mummy dušas želeja - metu ārā līdz galam neizlietotu, jo tai tiešām jau pietiek stāvēt vannas istabā. Sākotnēji aromāts man patika, tomēr vēlāk tas sāka šķist šķebinošs un pārāk uzmācīgs.

6 komentāri:

  1. Es tieši aizvakar iegādājos to Garnier masku, un arī nenormāli sapriecājos, ka beidzot ir kaut kāda interesanta drāniņu maskas arī no tāda zīmola kā Garnier :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ļoti forši :) Tas nozīmē, ka var gaidīt arī no citiem Drogas veikalā pieejamajiem zīmoliem :) Es ļoti priecātos, ja Lumenei būtu drāniņu maskas.

      Dzēst
  2. Es arī skatos uz TBS alvejas putām. :) paldies par labo atsauksmi, nopirkšu.

    Dušas želejas, kuras man vairs nepatīk, parasti izlietoju otu mazgāšanai vai kā šķidrās ziepes.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, ļoti labas :) Ar dušas želejām es arī tā daru, bet šīm tas aromāts kļuva uzmācīgāks ar katru lietošanas reizi, tādēļ negribēju tās lietot nekādā veidā :)

      Dzēst
  3. Tie gliemežu krēmi - nav tādi "aizdomīgi" vai glumi pēc konsistences, ka bail likt uz sejas? Esmu uz viņiem skatījusies, bet neesmu saņēmusies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, absolūti nekā aizdomīga :) Tas pēc konsistences ir viens no jaukākajiem krēmiem kādu esmu lietojusi - to ir ļoti patīkami uzklāt, tas iesūcas ļoti ātri, nav lipīgs, vai kā citādi nepatīkams. Smarža, protams, varēja nebūt, bet tā, kas ir, ir ļoti patīkama un atsvaidzinoša. Vēl varētu piebilst, ka krēma ražośanas procesā gliemeži necieš :) Bet, galvenais jau tā iedarbība. Pati pārliecinājos, ka ne velti tas ir viens no populārākajiem Missha produktiem :)

      Dzēst