piektdiena, 2016. gada 12. augusts

BOURJOIS Radiance Reveal concealer in 01 Ivory, 8 ml

Konsīleris / Korektors, kas mitrina kā kopjošs krēms. Izlīdzina ādu ap acīm un maskē nepilnības.
+ Maskē
+ Izgaismo
+ Mitrina 24h garumā
Mitrināšana 24h garumā. Tieši tas, kas nepieciešams plānajai un trauslajai ādai ap acīm, lai pieveiktu pirmās sīkās rieviņas, kas parādās līdz ar mitruma zudumu ādā. Satur Monblāna ledāju ūdeni un hialuronskābi.

Lai arī Bourjois tonālie krēmi man patīk un esmu izmēģinājusi gandrīz visus no zīmola piedāvātajiem, konsīleri līdz šim bija atstāti novārtā. Radiance Reveal ir salīdzinoši jauns zīmola piedāvājums, kurš sola mitrinošas, izgaismojošas un maskējošas īpašības, kas ir tieši tas, ko sagaidu no konsīlera. 
Par cik man vairs nav 20 gadi, tad mīmikas līnijas ap acīm ir izteiktākas, nekā agrāk, tādēļ sausinošs konsīleris nav mans sabiedrotais. Tā ir dilemma, jo maskējoši konsīleri allaž ir daudz sausāki, nekā vieglie un izgaismojošie, tomēr vieglie nesniedz pietiekamas maskējošās īpašības. 
Līdz šim vieni no maniem iecienītākajiem ir bijuši (ir joprojām) Catrice Liquid Camouflage un L'Oreal Lumi Magique. Catrice konsīleris ir izteikti maskējošs un nav pārāk sausinošs, bet Lumi Magique ir izteikti mitrinošs un izgaismojošs konsīleris, kuru lietoju dienās, kad nav nepieciešamības kaut ko sevišķi nomaskēt.
Radiance Reveal maskējošo īpašību ziņā ir kaut kur pa vidu starp abiem iepriekš pieminētajiem - tas nav izteikti maskējošs, tomēr sniedz pietiekamu sedzamību, kas ikdienai ir pilnīgi pietiekama. 
Šo konsīleri ir ļoti patīkami uzklāt, jo tas sniedz tādu nedaudz atvēsinošu efektu. Tas viegli uzklājams pateicoties ērtajam aplikatoram, kā arī viegli izlīdzināms. Es visbiežāk to izlīdzinu ar samitrinātu kosmētikas sūkli, jeb tā saucamo olu.
Dienas gaitā konsīleris nesaiet rieviņās un nepaliek sauss, vai pleķains, tomēr pateicoties izteiktajām mitrinošajām īpašībām es ieteiktu to nostiprināt ar pūderi. Kā redzams attēlā, konsīleri klāju arī uz augšējā plakstiņa un pēc nostiprināšanas ar pūderi tas lieliski kalpo kā acu ēnu bāze. 
Esmu ļoti apmierināta ar šo produktu un noteikti iesaku izmēģināt tiem, kam ir sausa āda ap acīm, vai ir jau izteiktākas mīmikas līnijas, jo tās netiks akcentētas.

Kur iegādāties?
Drogas, Douglas, Stockmann u.c.
Cena:
EUR 7,69 (cena ar atlaidi)
Vērtējums:
8/10

5 komentāri:

  1. paldies, tieši gaidīju atsauksmes, jo šobrīd redzēju, ka ir uz atlaidēm, bet nekādu atsauksmju nav bijis par šo jauno konsīleri līdz šim :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es iegādājos pateicoties labajām atsauksmēm ārzemju skaistuma blogos, un tiešām, vilšanos konsīleris nesagādāja :)

      Dzēst
  2. Man tieši ieinteresēja šis konsileris, jo man patīk Bourjois kosmētika. Kaut kad noteikti izmēģināšu :) No sevis varu ieteikt arī MF Mastertouch konsileri, par kuru vairākas reizes esmu blogā rakstījusi, kas arī ir viegls un nesausinošs.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mastertouch esmu mēģinājusi - ļoti patika (biju par viņu piemirsusi) :)

      Dzēst
  3. Nopirku tonālo, bet neesmu vēl pamēģinājusi. Konsīleris arī manā višlistā.

    AtbildētDzēst