sestdiena, 2016. gada 6. augusts

ARTISTRY Pacific Lights vasaras kolekcija

Jaunā dekoratīvās kosmētikas Artistry Pacific Lights vasaras kolekcija veidota, iedvesmojoties no saulainās un krāsainās Kalifornijas un dzēriena XS Power Drink, kur tā vien pulsē vasaras enerģija.

Signature Color ēnu komplekts tonī Sunrise
tiklīdz ieraudzīju šo ēnu komplektu, man uzreiz bija skaidrs, ka nāksies izkāpt ārpus savas komforta zonas :) Toņi ir koši, piesātināti, drosmīgi, un ne katru dienu var ieraudzīt kādu, kura ar pārliecību tādus valkātu :) 
Paletē ietilpst pieci toņi: gaišākais ir šampanieša tonis ar zeltainiem mirdzumiņiem,  nākamais ir zilganzaļais tonis ar satīna mirdzumu. Pašā viducī atrodams spilgts rozīgi-lillīgi-zilgans tonis, kurš, manuprāt, ir ļoti interesants un skaists. Arī šim tonim sastāvā nav izteiktu mirdzumiņu, drīzāk satīna spīdums. Pēdējais, un tumšākais tonis ir pelēkā un brūnā toņa sajaukums ar zaļganu atspīdumu. Ļoti interesants tonis un manā gadījumā noteikti piemērots arī ikdienas meikapam.
Toņiem ir lieliska kvalitāte, kā tas jau ne reizi ir pierādījies ar Artistry acu ēnām. Tie lieliski papildina viens otru. Ļoti drosmīga un kas nav mazāk svarīgi - ļoti veiksmīga toņu kombinācija :)

Light Up lūpu spīdums tonī Cherry
šis produkts mani patiesi pārsteidza :) No skata parasts lūpu spīdums, tomēr tā gluži nav, jo tas aprīkots ar gaismiņām un nelielu spogulīti, lai to būtu iespējams atjaunot arī vājā apgaismojumā. Manuprāt, ļoti forši, ka ražotāji ko tādu izdomā.
Pats spīdums man arī patīk gan toņa, gan nēsāšanas ziņā - tas nav lipīgs, ir pietiekami, bet ne pārlieku pigmentēts un smaržo pēc piparmētrām, kas, protams, ir gaumes jautājums, bet man patīk. Pēc spīduma uzklāšanas jūtama vēsa un kņudinoša sajūta, kas pēc dažām minūtēm pazūd pēc sevis neatstājot nekādu jūtamu aromātu, kas, manuprāt, ir pluss.

3D Sejas pūderis tonī Sunkissed
vēl kolekcijā atrodams arī šis skaistais pūderis sejas izgaismošanai, kas sastāv no pieciem toņiem, kurus var lietot gan atsevišķi, gan miksēt kopā. Manuprāt, tas lieliski der ne tikai sejas ādai, bet izmantojams arī kā acu ēnas.
Attēlā redzams visu piecu toņu izgaismojums, plus, arī visi pārējie manā rīcībā esošie kolekcijas produkti darbībā :)

Kur iegādāties?
pie Amway izplatītājiem
Cenas:
acu ēnas EUR 40 (bez futrāla)
sejas pūderis EUR 28 (bez futrāla)
lūpu spīdums EUR 21
Vērtējums:
acu ēnām 10/10
sejas pūderim 8/10
lūpu spīdumam 8/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

7 komentāri:

  1. Koptēls ļoti izdevies - nedaudz uzdrīkstēšanās toņu ziņā, bet man izskatās, ka ikdienai tāpat ļoti piemēroti. :) Un Tev piestāv. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Jā, man šādi toņi ir neierasti, bet biju ļoti patīkami pārsteigta :)

      Dzēst
  2. Man liekas, acu grims Tev fantastiski piestāv :)

    AtbildētDzēst
  3. Lielisks meikaps, tev piestav. Patikami uz tadiem Make-up skatities un pasai pameginat!!!

    AtbildētDzēst