ceturtdiena, 2016. gada 9. jūnijs

STENDERS Detox Body Scrub, 230 g

Ādas tekstūru uzlabojošs ķermeņa skrubis, piepildīts ar 100% dabiskiem skrubentiem, 5 ēteriskajām eļļām – dārza piparmētru, citronu, bergamotes, saldā un rūgtā apelsīna – ādas tvirtuma nostiprināšanai, glicerīnu un nīma koka ekstraktu papildu mitrinošai un atjaunojošai iedarbībai. Tas rūpīgi atbrīvo ādu no vecajām šūnām un dziļākiem netīrumiem, sniedzot ādai patīkamu masāžas efektu, kas uzlabo mikrocirkulāciju un šūnu apgādi ar skābekli, tā atdzīvinot nogurušu ādu, padarot to jūtami gludāku un sagatavojot iedarbīgai mitrināšanai. 

Šodien gribu pastāstīt par produktu no jaunās Stendera kolekcijas, kas paredzēta ādas tvirtuma nostiprināšanai. Kolekcijā ietilpst trīs vienības - Detox ķermeņa skrubis, Serums ķermeņa kontūru nostiprināšanai un Pretcelulīta masāžas eļļa.
Par cik man bija nepieciešams ķermeņa skrubis, tad sevišķi daudz nedomājot izvēlējos tieši Stendera jaunāko piedāvājumu. 
Pirmkārt mani uzpirka skrubja atsvaidzinošais un ļoti patīkamais aromāts - pēc citrusiem (apelsīniem, citroniem, bergamotes) un piparmētrām :)
Galvenais skrubents šajā produktā ir cukurs, kā arī Diatomaceous Earth pīlinga pūderis un celulozes skrubja daļiņas. 
Produktam ir diezgan blīva, staipīga, nedaudz lipīga konsistence, tādēļ skrubēšanās procesā skrubis nekrīt nost, bet gan veiksmīgi tiek pielietots viss tā paņemtais daudzums. 
Kā skrubis tas ir diezgan efektīvs, bet nav ass, jo daļiņas nav pārāk lielas.
To droši var lietot arī no rīta, jo produkts pēc sevis neatstāj eļļainu kārtiņu uz ādas, kā tas ir raksturīgi daudziem citiem Stendera skrubjiem. Pēc noskalošanās āda ir maiga, mitrināta un skaisti smaržojoša :)

Pērkot skrubi man tika piešķirti arī divi paraudziņi no līnijā ietilpstošā ķermeņa seruma. Jāsaka, ka abu paraudziņu apjoms bija pilnīgi pietiekams, lai vienu reizi ar to iesmērētos no galvas līdz kājām :) 
Arī serumam piemīt citrusīgi-piparmētrīgais aromāts. Produkta konsistence ir viegla, nedaudz želejīga. Tas ātri iesūcas ādā, nav lipīgs, lieliski mitrina un mīkstina ādu. Nu ļoti man iepatikās, tādēļ plānoju iegādāties arī pilna izmēra produktu.
Kā jums - vai ir interese izmēģināt kādu no Stendera jaunumiem?

Kur nopirkt?
Stenders veikalos, Stockmann
Cena:
EUR 13,40
Vērtējums:
9/10

11 comments:

  1. Eh, man jāsāk taisīt LV produktu višlists, šis skrubis izskatās lielisks! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vēl tā arī neko neesmu izmēģinājusi no ābeļziedu līnijas, ko noteikti gribētu :) Jā, saraksts ir garš, tik ļoti, ka visu diez vai izdosies :)

      Dzēst
  2. Ļoti patīk šīs serījas noformējums un vizuālā pasniegšana :) Skrubis izskatās patiešām labs un kā reiz tieši vienu jau būšu izlietojusi, lai pamēģināt šo :)

    AtbildētDzēst
  3. Es diezgan skeptiski attiecos pret veikalos nopērkamiem skrubiem. Neredzu tājos jēgu, jo tik pat labi strādā mājas recepte: sāls, cukurs, medus. Ja gribas aromātu - var eļļu pievienot. Varbūt, es kļūdos.

    Noformējums produktam gan smuks un vispār Stendera produkcija man ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Taisnība, mājās var uztaisīt brīnišķīgus skrubjus, bet man patīk šad tad arī nopirkt :)

      Dzēst
  4. Es vēl lietoju iepriekšējās ābolu ziedu kolekcijas skrubi, nevaru piebeigt, jo apnikusi smarža :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja aromāts apnīk, vai pārstāv patikt, man arī ir problēmas ar tādu produktu iztukšošanu, tādēļ tie parasti ilgi jo ilgi "mētājas" pusizlietoti :)

      Dzēst