svētdiena, 2016. gada 15. maijs

RIMMEL Lasting Finish full coverage foundation, 30 ml

Pilnībā maskējošs, ar serumu bagātināts tonālais krēms. Acumirklī veidojot ideālu klājumu. Līdz pat 25 stundām ir noturīgs pret sviedriem, karstu mitru gaisu un izsmērēšanos. Tonālais krēms, kas neliks vilties.

Šodien gribu pastāstīt par tonālo krēmu, kuru lietoju teju visas ziemas garumā. Esmu to jau pieminējusi vienā no favorītu rakstiem, tādēļ skaidrs, ka man tas patīk :) 
Bieži ar tonālajiem krēmiem man ir tā, ka sākotnēji patīk, bet tikai ar laiku sāku pamanīt dažādus mīnusus. Ar šo bija gluži pretēji - sākotnēji man tas ne visai iepatikās un tikai pēc vairākām uzklāšanas reizēm manas domas mainījās.
Neteikšu, ka šis produkts ir ideāls, jo tam ir savi mīnusi, bet manā gadījumā plusu ir vairāk un tieši tādēļ uzskatu, ka produkts noteikti ir izmēģināšanas vērts (ne velti tas ir viens no iecienītākajiem tonālajiem krēmiem plaša patēriņa kosmētikas segmentā).

Man ir tonis 100 Ivory, kas ir gaišākais no pieejamajiem un manam ādas tonim der ļoti labi. Tonālais krēms satur SPF 20, kas ir fizisko un ķīmisko filtru kombinācija. 
Produkta konsistence ir diezgan bieza. Es parasti to uzklāju ar samitrinātu kosmētikas sūklīti un tieši tādā veidā ieteiktu to klāt, jo ar pirkstiem, vai otu rezultāts nav visai iepriecinošs - vismaz tāda ir mana pieredze. 
Vēl ļoti svarīgs moments ir nepaņemt pārāk daudz produkta, jo tad tas arī neizskatīsies labi. 
Kāpēc tad ne ar pirkstiem un otu? Ar pirkstiem klājums sanāk nevienmērīgs un te pie vainas, manuprāt, ir produkta biezā konsistence. Ar otu klājums arī sanāk ne pārāk vienmērīgs, kā arī pārāk blīvs.
Vēl šajā gadījumā pēc tonālā krēma uzklāšanas noteikti vajadzētu nogaidīt dažas minūtes pirms to nostiprināt ar pūderi, vai klāt kādus citus produktus, jo tikko pēc uzklāšanas krēms ir diezgan lipīgs, tādēļ tam jāļauj nosēsties.


Kas tad ir tas labais? Man ļoti patīk kā šis tonālais krēms izskatās uz ādas. Āda ar to izskatās veselīga un starojoša, bet tajā pašā laikā produkts ir diezgan noturīgs. Jā, darba dienas beigās šur un tur āda spīd vairāk, nekā vajadzētu, bet to ātri var izlabot.
Ja tonālo krēmu neuzklāj pārāk lielā daudzumā, tad uz ādas tas praktiski nav manāms. Nēsāšanā tas ir ļoti komfortabls.
Es teiktu, ka sedzamības pakāpe ir vidēja, ja klāj ne pārāk biezā kārtā, bet, kā jau teicu, nevajag censties to pārāk uzslāņot, jo tad jau rezultāts izskatās ne pārāk dabiski un diez vai tas ir vēlamais rezultāts. Attēlos var redzēt, ka mana āda šeit izskatās diezgan apsārtusi un sakairināta. Tonālais krēms ir ticis galā diezgan labi, kaut arī nedaudz var manīt apsārtumu, bet man tas netraucē, jo kopumā sejas āda izskatās labi.
Vēl liels šī produkta pluss ir tas, ka tas neizceļ sausas ādas laukumus, vai grumbiņas - gluži otrādi, gan vieni, gan otri tiek izlīdzināti un izskatās mazāk manāmi. Šī apstākļa dēļ Lasting Finish, manuprāt, labi derētu nobriedušai ādai.
Sanāca ļoti gari, bet varu teikt, ka iesaku izmēģināt šo tonālo krēmu un pati noteikti turpināšu to lietot :)

Kur nopirkt?
Drogas
Cena:
aptuveni EUR 10
Vērtējums:
8/10

7 komentāri:

  1. Vai kombinētai/taukainai ādai arī varētu derēt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti, tikai tad vajadzētu nostiprināt ar pūderi :) Man pašai sejas āda ir kombinēta, jo sevišķi vasarā :)

      Dzēst
  2. Kaut kā Rimmel tonālajiem krēmiem vienmēr esmu pagājusi garām,taču šis izskatās izmēģināšanas vērts! Paldies par atsauksmi! :)

    AtbildētDzēst
  3. Šis ir mans šī brīža favorīts! Pat saņemu daudz komentārus un jautājumus, par to, kādu tonālo krēmu lietoju!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, arī esmu saņēmusi komplimentus par sejas ādu kad nēsāju šo tonālo, jo tā izskatoties ļoti veselīga :)

      Dzēst
  4. Hey there! Your blog is amazing. Would you like to follow each other?
    http://heydomii.blogspot.it

    AtbildētDzēst