svētdiena, 2016. gada 22. maijs

Lip Combo: Rimmel lipstick in 700 Naughty Nude & L'Oreal lip liner in 630 Beige A Nu

Man lūpu krāsas un zīmuļa kombinācija noteikti nav ikdienišķs variants, bet gan garastāvokļa komplekts, tādēļ somā tiem vienmēr jābūt līdzi :) 
Ikdienā visbiežāk iztieku ar parasto, vai tonēto lūpu balzamu, tādēļ manā dekoratīvās kosmētikas kolekcijā nav 100 lūpu krāsas. Kopskaitā tās varētu būt kādas desmit.
Ar lūpu zīmuļiem ir vēl vienkāršāk - šobrīd tie man ir divi :)

Nesen man beidzās manis tiek iecienītais Lumene lūpu zīmulītis tonī Spring Beauty. Gribēju iegādāties ko līdzīgu, tikai no kāda cita zīmola. Par cik Rimmel lūpu produkti man nekad nav sagādājuši vilšanos, izvēle krita uz viņu jaunāko lūpu krāsu no The Only 1 Lipstick kolekcijas tonī Naughty Nude. Tonis nav īpaši unikāls, tomēr tieši šādi putekļainie rozā man iet pie sirds visvairāk. Lūpu krāsa ir diezgan krēmīga, klājas ļoti viegli un smaržo pēc dzērvenēm, kas raksturīgi daudziem Rimmel lūpu produktiem.

Komplektā ar lūpu krāsu nēsāju L'Oreal lūpu zīmuli tonī Beige A Nu. Zīmulis ir mīksts un pigmentēts un lūpu krāsu padara daudz noturīgāku. Attēlā zīmulis izskatās daudz siltāks par lūpu krāsas toni, tomēr realitātē atšķirība nav tik krasa un abi produkti, manuprāt, labi papildina viens otru.

Rezultāts, manuprāt, izskatās ļoti dabiski. Abu produktu kombinācija ir diezgan noturīga. Pazūd ļoti vienmērīgi - bez pleķiem un saiešanas rieviņās. Ja zīmuli nelietoju, tad lūpu krāsa absolūti nesausina, bet kombinācijā ar zīmuli tomēr prasās laiku pa laikam uzklāt lūpu balzamu, bet nav tik kritiski, lai būtu jātīra nost. Sevišķi sausinošus lūpu produktus nespēju nēsāt ilgāk par pāris stundām un tādi lielākoties turpmāk paliek nelietoti.

Kur nopirkt?
Drogas
Cenas:
lūpu krāsai aptuveni EUR 5 (cena ar atlaidi)
lūpu zīmulim aptuveni EUR 4 (cena ar atlaidi)
Vērtējums:
lūpu krāsai 8/10
lūpu zīmulim 7/10

8 komentāri: