svētdiena, 2016. gada 6. marts

Mēneša favorīti un daži ne-favorīti

Līdz šim favorītu rakstos nebiju iekļāvusi arī nemīluļus, bet man te daži savākušies, tādēļ beigās būs pāris vārdi arī par tiem. Bet, vispirms par favorītiem :)

Kā izrādījās, labus, jeb piemērotus dvielīšus, kurus es izmantoju sejas attīrīšanas procesā nopirkt nav nemaz tik vienkārši. Līdz šim daudzi ir izrādījušies pārāk biezi, vai pārāk plāni. Maksimā uz labu laimi paņēmu iepakojumu ar Eldorado Home dvielīšiem, kuri manā gadījumā izrādījās ideāli, tādēļ ceru, ka no veikala plauktiem tie nepazudīs.
Ļoti iepatikās arī ārzemju blogos daudz izslavētais Rimmel Lasting Finish tonālais krēms, jo tam ir diezgan laba sedzamība, tas neizceļ sausos ādas laukumus, ir noturīgs un uz ādas ir diezgan nemanāms.
Yves Rocher Couleurs Nature uzacu zīmulis tonī 01 Blonde arī izrādījās patīkams atklājums. Nevaru teikt, ka mans ideāls ir atrasts, tomēr zīmulis man patīk. Noteikti patiks tiem, kas dod priekšroku cietākiem uzacu zīmuļiem.
Kopš NikkieTutorials paziņojuma, ka Nivea Men Sensitive pēcskūšanās losjons ir lieliska dekoratīvās kosmētikas bāze, to izmēģinājuši neskaitāmi blogeri sarakstot un safilmējot savas atsauksmes. Man,protams, arī vajadzēja :) Produkts izrādījās tiešām labs - nekairina, ir ļoti viegls, tomēr labi mitrina un mīkstina ādu un lieliski kalpo kā meikapa pamats.
Vēl blogā jau pieminētā TBS alvejas želeja (atsauksme).

Vēl priekš sevis atklāju dažus labus roku krēmus un ķermeņa kopšanas produktus.
Jau rakstīju par abiem lieliskajiem roku krēmiem no Bio2You un The Body Shop (atsauksme).
Par cik Laura Mars (Dzintars) Rozā greipfrūta ķermeņa jogurts ir viens no maniem mīļākajiem ķermeņa kopšanas produktiem, nolēmu izmēģināt arī masāžas eļļu. Nevarētu teikt, ka esmu sajūsmā par dozatoru, kurš sīkiem spļāvieniem svaidās ar produktu, tomēr pati eļļa un tās iedarbība man patīk, jo lieliski mīkstina un mitrina ādu. Domāju, ka jogurts vairāk der vasarai, bet ziemā to var miksēt ar eļļu, vai lietot tikai eļļu.
Nebiju gaidījusi, ka man tik ļoti iepatiksies Garnier Body Tonic. Ļoti foršs, putojošs ķermeņa skrubis - jauki smaržo un labi skrubē :)

Tagad pāris vārdos par tiem ne-favorītiem...
Diemžēl, bet Pien attīrošās putas man izraisīja alerģisku reakciju sarkanu pleķu veidolā. Tiesa, ne pēc pirmās lietošanas reizes (pēc kādas trešās). Sākotnēji man iepatikās, jo putas tiešām maigi attīrīja ādu un nesausināja, tomēr, kā izrādījās, šis produkts man neder.
Pilnīgi nesaprotama man palika sajūsma par got2b Mind Blowing matu laku, jo es nenovēroju nekādu sakārtojuma noturību pēc šī produkta lietošanas.
Pilnīgi bezjēdzīgs pirkums izrādījās Missha lūpu skrubis, jo nekādus uzlabojumus pēc viņa lietošanas nemanīju.
Maybelline Lash Sensational skropstu tuša arī nekļuva par favorītu. Tā noteikti nav sliktākā tuša kādu esmu lietojusi, tomēr vispārējā sajūsma man ir neizprotama, bet ar skropstu tušām jau tā mēdz būt :)

13 comments:

  1. Maybelline tuša pēc pirmās reizes man arī neiepatikās, jo paņēma par daudz produkta un saķepināja skropstas. Tad pamēģināju pirms uzklāšanas noslaucīt salvetītē lieko, un tā kļuva par manu mīļāko tušu, ļoti daudz komplimentus esmu dzirdējusi par skropstām ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti pamēģināšu tā izdarīt :) Paldies par ieteikumu :)

      Dzēst
  2. BodyTonic ir viens no maniem mīļākajiem skrubjiem. :)

    AtbildētDzēst
  3. Nivea ar lietoju - filmēju un cienu :)) par nemīluļu skropstu tušu piekrītu - uz taukainiem plakstiņiem sataisa šmuci :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par Nivea biju diezgan skeptiska neskatoties uz visām pozitīvajām atsauksmēm, tomēr lietošanā šis losjons ir ļoti labs - mana āda ar to jūtas komfortabli, plus, tonālais krēms izskatās labāk un ir noturīgāks :)

      Dzēst
  4. Man patika, ka iekļāvi arī nefavorītus, man par tiem parasti patīk lasīt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī patīk skatīties un lasīt par produktiem, kuri sagādājuši vilšanos, kaut arī pati sevišķi bieži tos nepieminu :)

      Dzēst
  5. O, jā! Par nefavorītiem man pilnīgi tāds pats viedoklis :D Man vispār no visām pašputojošām attīrošām putām sākas alerģija :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man šīs ir pirmās no kurām tāda reakcija, jo, piemēram, Madaras putas un Mossa baltā jāņoga (tām gan savādāka tekstūra) man ļoti patīk :)

      Dzēst
  6. Manu arī vienu savu ne-favorītu starp tavējiem- Pien attīrošās putas. Un gluži tas pats scenārijs, kas tev... sākumā patika, taču tad arī man izmetās sarkani pleķi/pumpiņas gar nāsīm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti, kas tajā sastāvā izsauc tādu reakciju, jo produkts it kā der pat visjutīgākajai ādai.

      Dzēst