trešdiena, 2016. gada 16. marts

Superfacialist - Rose Hydrate Calming Creamy Cleanser, 150 ml

Kādu laiciņu atpakaļ manu sejas attīrošo līdzekļu saimei piepulcējās ārzemju blogos daudz labas atsauksmes ieguvušais Rose Hydrate krēmveida attīrītājs. 
Ļoti gribēju šo izmēģināt, jo visbiežāk priekšroku dodu tieši krēmveida sejas attīrītājiem, plus, man patīk rožu aromāts, kā arī tas, ka produkts iepildīts tūbā.

Produkta konsistence ir diezgan bieza, bet pēc sajūtām tas nav trekns, vai eļļains. Tas ir krēmīgs un blīvs, tomēr salīdzinājumā ar Lumene Extra Gentle Cleanser attīrītāju, kurš ir mans iecienītākais starp krēmveida attīrošajiem līdzekļiem, ir mazāk plastisks. 

Kosmētiku tas notīra ļoti labi, tomēr, kā ierasts, izmantoju to pēc tam, kad dekoratīvo kosmētiku esmu notīrījusi ar micelāro ūdeni. 
Līdzekli vienlīdz labi var noņemt ar karstā ūdenī samitrinātu kokvilnas dvielīti, vai arī noskalot vienkārši tāpat, jo pēc sevis tas neatstāj īpaši jūtamu eļļas kārtiņu. Es visbiežāk tomēr izmantoju dvielīti, jo tā ādas attīrīšanas process šķiet pilnīgāks un āda jūtas daudz labāk. Ja pārņēmis liels slinkums, tad gan vienkārši noskaloju :)
Ja netīk rožu aromāts, tad gan šo produktu neisaku, jo tas ir diezgan spēcīgs, bet visādi citādi tas tiešām ir izmēģināšanas vērts, jo īpaši tad, ja izvēlaties tieši neputojošus līdzekļus sejas ādas attīrīšanai.

Kur nopirkt?
boots.com
Cena:
aptuveni EUR 10
Vērtējums:
9/10

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru