svētdiena, 2016. gada 20. marts

THE BODY SHOP Kaņepju intensīvi mitrinošais balzams, 100 ml

Multifunkcionāls balzams. Var lietot sausas ādas kopšanai uz visa ķermeņa, piemēram – sausiem ceļiem, elkoņiem, papēžiem un nagu valnīšiem. Ērti pārnēsājamā iepakojumā. Dermatoloģiski pārbaudīts.

Neatkarīgi no gadalaika, bet manās mājās vienmēr jābūt pieejamam vismaz vienam biezas konsistences produktam - sviestam, vai ziedei, kas noder daudz un dažādos gadījumos, piemēram, pēc mājas tīrīšanas darbiem, kad parasti manas rokas ir ļoti sausas un sūrstošas, pēc trauku mazgāšanas un tamlīdzīgi. Bieži sviestus izmantoju pēdu, ienadžu, elkoņu, ceļgalu un lūpu ādas kopšanai.

The Body Shop zīmols nesen ir nācis klajā ar Kaņepju multifunkcionālo balzamu, kas satur kaņepju sēklu, šī, sojas un babasu eļļas, kā arī bišu vasku. Produkts ir izteikti barojošs un mitrinošs un lieliski mīkstina ļoti sausas ādas laukumus.
Balzamam piemīt izteikts kaņepju eļļas aromāts, kas man šķiet ļoti patīkams un atsvaidzinošs, bet vairākās atsauksmēs esmu lasījusi, ka daudziem tas šķiet netīkams, tādēļ pirms iegādes noteikti vajadzētu pasmaržot :)

Produkts ir iepildīts glītā metāla traukā un ir aprīkots ar ērtu attaisīšanas mehānismu, kas atvieglo iepakojuma atvēršanas procesu un nav jāraizējas, ka varētu nolauzt kādu nagu, vai kā citādi satraumēties :) Iepakojums ir neliels, tādēļ to ērti pārnēsāt, jo daudz vietas tas neaizņem.
Es šo Kaņepju balzamu lietoju teju visu ķermeņa zonu kopšanai, bet visbiežāk uz rokām un lūpām, jo sasprēgājušas lūpas, vai ļoti sausas rokas no rīta ir kā no jauna piedzimušas, ja neesmu aizmirsusi to uzklāt.

Kur nopirkt?
The Body Shop veikalos
Cena:
EUR 26,90
Vērtējums:
9/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu.

2 komentāri:

  1. Kādam tam ir konsistence, ja salīdzina ar BS sviestiem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja sviestkrēmu sastāvā parasti ir atrodams ūdens, tad šim ir tikai eļļas, sviesti un vaski, tādēļ konsistence ir daudz biezāka un pats produkts ir tāda kā cieta eļļa, kas saskarē ar siltumu kūst :)

      Dzēst