piektdiena, 2016. gada 4. marts

Februāra tukšinieki

Tikpat ātros iztukšošanas tempos kā līdz šim pagājis ir arī gada otrais mēnesis :) Lielākā daļa no izlietotajiem produktiem blogā jau tikuši pieminēti - izņemot kādu pārīti.
Viens no nepieminētajiem ir Lumene Ultra Sensitive Moisturizing & Calming dienas krēms. Krēms man patika, jo savādāk to nebūtu izlietojusi - diezgan barojošs, bet ne trekns, bez smaržvielām, nomierinošs, labi uzvedās kā pamats dekoratīvajai kosmētikai. Jutīgas ādas īpašniecēm droši varu ieteikt.
Beigušies arī tikko blogā pieminētie Hylamide serumi - patika abi (atsauksme).
Pārsteidzoši ilgu laiku lietojās Madaras Reģenerējošā nakts krēma paraudziņš (25ml). Patika lietot šo krēmu reizēs, kad āda bija sausāka, raupjāka, nekā ierasts, ar ko šis krēms tika galā ļoti labi.
Artistry Powder Foundation (atsauksme).
Bourjois Contour Clubbing acu zīmulis tonī 60 taupe of the top (atsauksme).
La Roche-Posay Cicaplast roku krēms (atsauksme).
Clinique Mild Clarifying losjons (atsauksme).
Mossa Attīrošās krēmputas Baltā jāņoga (atsauksme).
Pēc ne pārāk veiksmīgās iepazīšanās ar Madaras Detox masku, kura manai ādai izrādījās pārāk agresīva, nolēmu, ka Peel masku nemēģināšu. Nesen tomēr sadomāju iegādāties to paraudziņa izmērā, par ko esmu ļoti priecīga. Maska, kā jau daudzi rakstījuši, izrādījās lieliska un nekādu diskomfortu manai sejas ādai nesagādāja. Noteikti iegādāšos lielo iepakojumu.
Vēl izlietoju vairākus iepakojumus ar dažādām drāniņu maskām.

10 comments:

  1. Arī man bija tāpat ar Madara maskām- Detox maska manai ādai bija par stipru, tāpēc ilgi baidījos ķerties klāt Peel maskai, ko saņēmu skaistuma kastītē. Tomēr saņēmos un nenožēloju.

    AtbildētDzēst
  2. Detox arī man izraisīja ļoti asu reakciju. Kā jau rakstīju, gadua tpakaļ pirms Ziemassvētkiem staigāju trīs dienas kā Ziemassvētku vecītis - ar sarkanu, sakairinātu ādu un koši sarkaniem vaigiem. Peel maska gan man lielā mīlestība jau gada garumā. :)

    AtbildētDzēst
  3. Man Detox maska sāka izraisīt alerģiju pēc kādas n-tās lietošanas, bet līdz tam bija ļoti laba un efektīva.

    AtbildētDzēst
  4. O, kā izrādās.... Neesmu vienīgā, kurai Detox maska sagādāja piedzīvojumu :) Mana sejas āda kļuva koši sarkana un sūrstēja visas dienas garumā, tādēļ tīrās poras, par kurām maska tiešām parūpējās, vairs nešķita tik svarīgas :)

    AtbildētDzēst
  5. Es, laikam, esmu vienīga, kurai Detox maska patīk:). Bet esmu to lietojusi tikai 3 reizes, tāpēc man jau paliek bail :O. Kā bija tās japāņu maskas? Es tieši tādas (un arī dažas citas no šis serijas) nopirku vecmammai, labas ir?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Visticamāk, nevajag baidīties :) Tavai ādai der :)
      Maskas man ļoti patika, katrā ziņā vairāk, nekā, piemēram, Missha drāniņa (ar tējas koku), kura sagādāja nelielu vilšanos.
      Drāniņu maskās man ir svarīgi, lai tās ir kārtīgi piesūcinātas ar to serumu, lai labi der (ir tādas, kuras nekādi nav iespējams normāli uzlikt) un lai tās atsvaidzina un nomierina sejas ādu. Šīs tajā ziņā bija ļoti labas :)

      Dzēst
  6. Man atkal madaras pīlinga maska liekās kaut kāda nestipra :D Nezinu, kaut kā mazāk efektīva,kā planeta organica pilniga maska..
    Sainteresēji ar tiem serumiem :) Jaliek listē ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal patīk, ka viņa tāda maiga - gluži kā clinique mild clarifying losjons, bet tas jau saprotami, jo man ir jutīga āda :)
      Serumi tiešām labi un zīmols piedāvā diezgan plašas izvēles iespējas :)

      Dzēst
  7. Vai eisiet lietojušas Lefery Cosmetics Active Cell Regeneration For Night krēmu? Mana darba kolēģe lieto jau ilgu laiku, un viņai patīk. Kā ir ar Madara reģenerējošo krēmu, vai ir tiešām labs?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, Lefery Cosmetics neesmu lietojusi.
      Madaras reģenerējošais krēms man ļoti patīk - tas ir diezgan biezs un barojošs, tomēr nenoslogo ādu un ziemas periodā ir tieši tas kas vajadzīgs :) Ļoti līdzīgs ir arī viņu SOS krēms.

      Dzēst