ceturtdiena, 2016. gada 24. marts

ARTISTRY Hydra-V mitrinošā auduma maska

Tuvojas pavasaris, un ir īstais brīdis, lai sagatavotu ādu siltākam laikam. Artistry Hydra-V mitrinošā sejas maska rūpējas par ziemas nogurdināto ādu, ļaujot jauno sezonu sagaidīt ar starojošu izskatu.

Jaunā Hydra-V maska papildina 2015. gada rudenī prezentēto Artistry mitrinošo produktu kolekciju, palīdzot atjaunot, atdzīvināt ādu un mazinot karstuma un apkārtējās vides radītos bojājumus. Maska satur spēcīgu koncentrētu esenci, kas iedarbojas tūlītēji un mitrina ādu līdz pat astoņām stundām pēc lietošanas. Hydra-V liposomas, kas satur Norvēģijas fjordu ūdeni, atjauno zudušo ādas mitrumu, savukārt hialuronskābe turpina ādas mitrināšanu arī pēc tam, kad maska noņemta.
Masku ieteicams noturēt 20 minūtes.

Jau diezgan ilgu laiku esmu liela auduma masku piekritēja un lietoju tās visai regulāri, jo, manuprāt, nekas cits tik ļoti neatsvaidzina sejas ādu. Lietoju tās ne tikai pirms kāda svarīga pasākuma, bet arī ikdienā, jo sevišķi tad, ja jūtos nogurusi, vai neizgulējusies.

Hydra-V maskas iepakotas glītā kastītē un iekšā tās ir piecas. Pa vienai nopērkamās parasti ir salocītas četrās daļās, bet šīs - uz pusēm. Pati maska atrodas starp diviem slāņiem un kā parādīts lietošanas instrukcijā, vispirms jānoņem cietākais slānis, tad maska jāuzliek uz sejas, jānoņem virsējais slānis, kas atgādina marles audumu, un tad maska jāizlīdzina.

Maska labi pieguļ sejas ādai un tās audums ir ļoti mīksts un patīkams. 
Man patīk, ka šī maska ir piegriezta tā, ka sanāk to uzklāt arī acu zonai, kas nav raksturīgi visām auduma maskām.
Maska ir labi piesūcināta ar serumu, ko es parasti izmantoju līdz pēdējai pilītei, uzklājot to arī uz kakla un dekoltē zonas :)
Pēc maskas uzklāšanas vienmēr cenšos atlaisties un tās 20 minūtes atpūsties un neko nedomāt, jo darot visādus darbus un skraidot pa māju, rezultāts parasti nav tik labs :) Galvenais, lai maska visu savu iedarbības laiku labi pieguļ ādai, jo pārvietojoties, vai runājot tā vietām nonāk nost.
Ievēroju, ka pēc Hydra-V maskas lietošanas āda ir izcili mitrināta, pieskaroties tā šķiet daudz tvirtāka un izskatās daudz svaigāka. Pēc maskas lietošanas parasti neizmantoju citus kopšanas līdzekļus, jo vienkārši nav nepieciešamības.

Artistry Hydra-V mitrinošās maskas iepakojuma (5 maskas) cena pie Amway pārstāvjiem: 36,00 eiro
Vērtējums: 10/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirto produktu.

4 komentāri:

  1. Šī maska tiešām liekas ļoti mitrinoša un patīkama sejas ādai :)

    AtbildētDzēst
  2. Vai šī maska var aizstāt nakts krēmus, jeb tā jālieto kopā ar tiem kā papildinājums? Un cik bieži tāda jālieto teiksim mēnesī?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Protams, lietošanas instrukcijā minēts, ka pēc maskas jālieto ādas tipam atbilstošs krēms, tomēr man neprasās, tādēļ neko nelieku :)

      Dzēst