otrdiena, 2016. gada 19. janvāris

THE BODY SHOP Camomile gentle eye make-up remover, 250 ml

Maigi attīra ādu ap acīm no dekoratīvās kosmētikas un netīrumiem. Patīkami atsvaidzina, mitrina un nomierina. Nav pievienotas krāsvielas un aromatizētāji. Sastāvā - Godīgas tirdzniecības ietvaros iegūts kumelīšu ūdens.

Laikam jau es nepagurstu izmēģināt arvien jaunus attīrošos ūdeņus :) The Body Shop kumelīšu attīrošais ūdens acu kosmētikas noņemšanai paredzēts jutīgām acīm - tas nesatur krāsvielas un aromātvielas, kas man kosmētikā šķiet aizvien svarīgāks apstāklis, kaut pati nebūt nevaru lepoties ar to, ka manā vannas istabā nebūtu aromatizētu kosmētikas līdzekļu. Tomēr, ar laiku es gribētu pilnībā atteikties no produktiem, kuri satur smaržvielas - galvenokārt jau sintētiskās, jo nekādu labumu ādai tās noteikti nedod.

No kumelīšu līnijas esmu izmēģinājusi arī attīrošo eļļu, bet, diemžēl, kaut arī kosmētiku tā noņēma lieliski, tomēr ar laiku sapratu, ka tā kairina manu ādu, tādēļ no tās esmu atteikusies. Ar šo attīrošo līdzekli noņemu ne tikai acu kosmētiku, bet arī pārējo dekoratīvo kosmētiku no sejas ādas - jau jau der acīm, tad der arī visam pārējam :) Jāpiebilst, ka tas ir tikai pirmais ādas attīrīšanas solis, jo pēc tam parasti izmantoju attīrošo pieniņu, vai krēmu.

Vēl varētu uzsvērt līdzekļa lielo tilpumu, jo parasti acu kosmētikas noņemšanai paredzētajiem līdzekļiem tas ir daudz mazāks.
Kā tad tas tiek galā ar kosmētikas noņemšanu? Ļoti labi, ja vien nelietojat ūdens noturīgus produktus, tādēļ katru dienu šo produktu nelietoju, bet tikai tajos gadījumos, kad nav lietots nedz zīmulis, nedz ūdens noturīgas acu ēnas. Jā, universāls produkts, kas derēs visiem gadījumiem šis noteikti nav.

Šis līdzeklis būs lieliski piemērots tiem, kas savā ikdienā nemēdz lietot daudz kosmētikas. Tiem, kas lieto ūdens noturīgās tušas, zīmuļus un ēnas, iesaku izvēlēties citu produktu, piemēram, Garnier divfāžu līdzekli acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, jo no savas pieredzes varu teikt, ka tas noņem visu :)

Kur nopirkt?
The Body Shop veikalos
Cena:
EUR 11,60
Vērtējums:
7/10

4 komentāri:

  1. Uz šo arī esmu skatījusies, bet cena ir pārāk augsta.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par pilnu cenu, iespējams, arī nebūtu pirkusi - atlaides dara savu :)

      Dzēst
  2. Man bija līdzīgs no Stenders, ļoti maigs, bet varēja lietot tikai tad, kad nev lietots nekas smagāks par acu ēnām bez bāzes, īstenībā neatkārtošu, jo īsti tas arī nepatika, ka jātur vairāki līdzekļi plauktā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas ir mīnuss, ka vajadzīgi divi līdzekļi - jau tā nav kur visu salikt :)

      Dzēst