pirmdiena, 2015. gada 5. oktobris

Septembra tukšinieki

Uff, beidzot esmu sabildējusi un gatava atrādīt aizvadītajā mēnesī izlietotos kosmētikas produktus :) 
Ļoti ilgi un ar patikšanu lietoju Clinique Even Better saules aizsargkrēmu. Ļoti ekonomisks, tomēr nelietoju to katru dienu, jo, ja teju visu laiku uzturos telpās, neuzskatu, ka jālieto tik spēcīgs aizsargkrēms (atsauksme);
Arī pēc diezgan ilga lietošanas perioda beidzās Estee Lauder Day Wear krēms, kuru neatteiktos pēc kāda laika arī atkārtot (atsauksme);
Izlietoju arī pāris Apivita sejas maskas (gurķu un granātābolu) - ļoti patika. Ceru, ka drīzumā uzrakstīšu atsauksmi par visām trijām, jo acu masku vēl neesmu mēģinājusi;
Beidzās arī ceļojumiem paredzētais Garnier micelārais ūdens. Ērtāku un kompaktāku iepakojumu līdzņemšanai grūti iedomāties, kā arī pats produkts ļoti labs;
Artdeco Hand Balance roku krēms ļoti patika - gan aromāts, gan iedarbība;
Bioderma Sensibio Tolerance+ krēms (atsauksme);
Tā arī neuzrakstīju pilnvērtīgu atsauksmi par Dzintara Nature's Recipe pretgrumbu serumu, bet produkts pa to laiku jau beidzās. Ļoti patika šis serums - bija ideāls vasarai, jo tam ļoti viegla konsistence, tas ātri iesūcās un neatstāja lipīgu kārtiņu uz ādas, kā arī labi mitrināja un izlīdzināja sejas ādu.
OPI Avoplex Exfoliating Cuticle treatment (atsauksme);
Bioderma Sensibio H2O;
Margarita smiltsērkšķu roku krēms - par šo neko daudz nevaru pateikt, bet bija normāls krēms, bez kādām īpašām ekstrām;
L'Oreal Miss manga skropstu tuša (atsauksme).

12 comments:

  1. Gaidu atsauksmi par Apivita :) Iepakojumi ir ļoti skaisti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī uzpirkos uz iepakojumiem, kā notiek ļoti bieži, bet tās maskas, kuras mēģināju ir ļoti labas, jo īpaši ar granātābolu. Labprāt pasūtītu vēl šo to no viņu lapas :)

      Dzēst
  2. pārdomāti izlietoti produkti :) Daudz simpātisku produktu un vairāki diezgan intersanti un nemēģināti ;)

    AtbildētDzēst
  3. Man arī ļoti patīk Garnier miniatūra. :)

    AtbildētDzēst
  4. būs jāpiefiksē bioderma sensibio, jo pagaidām kaut kāda totāla vilšanās iekš biodermas produktiem. nekas jau slikts, bet gaidīju vairāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man savukārt reti Bioderma sagādājusi vilšanos :) Viņu micelārais ūdens parasti teju visiem patīk. Vismaz izmēģināt, domāju, ir vērts :)

      Dzēst
  5. Artdeco roku krēms man arī ļoti patīk. Tas otrs, baltajā iepakojumā, gan ne pārāk, bet šis ir lielisks. Aromāts jau vien apbur, bet tā ātrā absorbēšanās dod papildus klāt vairākus plusiņus. :)

    AtbildētDzēst
  6. Šodien nopirku Miss manga tušu, jau sen kārojās un akcija bija. Atvēru un uzreiz radās jautājums. Tas ir normāli, ka viņai ir izteikts aromāts? Es pat teiktu, ka smird, un viņa ir tāda bieza. Tas ir normāli? Baidos, ka tik akcijā neesmu nopirkusi tušu, kurai beidzies termiņš, uz iepakojuma termiņš rakstīts nebija, tuša bija aizlīmēta ciet.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, jauna Miss Manga tuša smaržo gluži kā jebkura cita jauna tuša - pēc tušas (man grūti konkrēti aprakstīt šo aromātu). Bet, ja šī smarža ir izteikti savādāka un drīzāk nosaucama par smaku, tad, pieļauju, ka tuša varētu būt veca. Izxteikti bieza viņa arī nav, bet ūdeņaina arī nē - kaut kur pa vidu. Ja ir vēl čeks, tad, domāju, ka vērts aiziet uz veikalu un samainīt.

      Dzēst
    2. Būs man jāiet "paostīt" uz kādu citu veikalu, tur paņēmu pēdējo. Un, ja būs izteikta atšķirība, iešu mainīt. Pērku pirmo reizi šo tušu, nav ar ko salīdzināt. Uzklājot uz skropstām kunkuļi nekādi nebija.

      Dzēst