pirmdiena, 2015. gada 7. septembris

Mēneša favorīti

Pagaidām vēl nespēju samierināties ar domu, ka pienācis septembris un beidzies gan atvaļinājums un izskatās, ka arī vasara :( It kā jau nav ko skumt, jo atvaļinājums bija silts un priecīgiem notikumiem bagāts, tādēļ atskatoties uz aizvadīto mēnesi, šodien pastāstīšu par produktiem, kuriem tajā bija īpaša vieta.

Salasījusies pozitīvas atsauksmes par jauno L'Oreal Infallable 24H-MATTE tonālo krēmu, iegādājos to tiklīdz veikalos tas bija pieejams un ne mirkli nenožēloju savu lēmumu. Tonālais krēms lieliski izlīdzinās uz ādas, ir teju nemanāms un nav arī īpaši jūtams, tomēr pieklājīgi nomaskē visu kas maskējams. Tonis 11 Vanilla man der perfekti.
Fresh Look izsmidzināmais toniks sausai un jutīgai ādai arī izrādījās patīkams atklājums. Tas man nedaudz atgādina BIO2YOU toniku (to, kurš vēl bija stikla pudelē) - arī šim tonikam ir viegli skābens aromāts un izteikti mīkstinoša iedarbība.
Par LUSH Roots matu masku jau rakstīju (atsauksme) - ļoti forša un izteikti atsvaidzinoša.
No Catrice jaunumiem, par kuriem arī jau rakstīju, Liquid Camouflage High Coverage konsīleris pa šo laiku izkristalizējies kā favorīts. Tas labi maskē, izgasmo, nesausina - der gan zonai ap acīm, gan sejai kopumā. 
Patīkama sanāca arī pirmā iepazīšanās ar La Roche Posay kosmētiku. Sejas krēmu pagaidām neesmu lietojusi, bet Cicaplast roku krēms jau lietojas pilnā sparā. Krēmam ir diezgan bieza konsistence, bet par treknu to īsti arī nevar nosaukt. Saskarē ar siltumu krēms tā kā nedaudz izkūst un pārklāj roku ādu ar aizsargkārtiņu. Pēc kādām pāris minūtēm krēms ir iesūcies un ja roku āda pirms tam ir bijusi sakarināta, piemēram, pēc tīrīšanas darbiem, komforts iestājas momentāli. Šis noteikti ir nakts krēms, kā arī ziemas periodā derēs ļoti labi un lai nomierinātu sakairinātu, vai sūrstošu roku ādu.
Vienu rītu, kad krāsojos un kārtējo reizi lietoju Pollie (REF.02887) acu ēnu otu, atcerējos, ka ne reizi to neesmu pieminējusi blogā, kaut arī lietoju jau kādus pāris gadus noteikti. Pirku to Salon Line veikalā. Tagad pat nezinu, vai tādas otiņas tur vairs pieejamas, bet tā ir vienkārši lieliska. Toreiz paņēmu tikai vienu - ota nemaksāja lielu naudu, tādēļ izmēģināšanas pēc arī iegādājos. Lietoju to teju katru dienu - ota, manuprāt, ir no dabīgajiem sariņiem, ir ļoti mīksta un elastīga - lieliski der acu ēnu uzklāšanai un iztušēšanai. Reizēm to izmantoju arī izgaismotāja precīzākai uzklāšanai. Pēc neskaitāmām mazgāšanas reizēm ota nav zaudējusi nevienu sariņu un nav deformējusies. Man ļoti patīk. 
Līdz šim uzacu pieķemmēšanai izmantoju pie zīmuļa piestiprinātās birstītes, bet nolēmu iegādāties to atsevišķi. Iegādājos Artdeco uzacu un skropstu birstīti. Izrādījās, ka tā ir daudz ērtāk un parocīgāk :)
Nobeigumā vēl par dažām ar kosmētiku nesaistītām lietām...

Renē Denfeldas (Rene Denfeld) romānu The Enchanted gribēju izlasīt jau sen, bet tikai nesen radās tāda izdevība. Grāmata uz mani atstāja ļoti spēcīgu iespaidu. Nespēju saprast, kā vienā grāmatā var apvienot tik daudz šausmu, bet tajā pašā laikā arī tik daudz skaistuma, kas aizkustina līdz sirds dziļumiem, bet autorei tas pavisam noteikti ir izdevies.
Man ļoti patīk Diāna Rosa (Diana Ross), tādēļ biju priecīga Upes veikalā atrast pāris viņas plates - Swept Away un Why Do Fools Fall In Love, kuras drillēju jau kopš augusta :)

14 comments:

  1. Es esmu absolūti iemīlējusi Catrice Liquid Camouflage High Coverage konsīleri. Cena vienreizēja, efekts kolosālas. :)
    Vairākas reizes Salon Line noskatos uz tām Pollie otiņām, bet līdz šim neesmu sadūšojusies pirkumam. he

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, konsīleris tiešām labs :) Aha, tātad vēl nopērkamas tās Pollie otiņas :) Nemāku teikt par citām, bet šī konkrētā man ļoti patīk.

      Dzēst
  2. infallible stipri atšķiras no true match? man krājumos true match vēl stāv. tā kā līdz infillible netikšu šajā gadā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, jā. Infallable ir matētāks finišs, bet noteikti ne plakans, kā arī noturība šim ir labāka. Pat īpaši karstās dienās tas turējās ļoti pieklājīgi. Ir tikai viens bet - ja uz ādas ir sausuma pleķīši, tos gan izcels.

      Dzēst
    2. man taukaina āda, īpaši vasarā :D
      līdz nākamajai vasarai gan jau izlietošu true match
      tagad testēju cc antidulness, bet man par tumšu

      Dzēst
    3. Jā, L'Oreal BB un CC krēmi, kas tūbiņās ir diezgan patumši.

      Dzēst
  3. Man Roots ļoti patika, jāatceras atkal iegādāties, kad būšu Rīgā. :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, maska forša :) Man vēl izmēģināšanai iedalīja Marilyn - tā arī būs jāpamēģina :)

      Dzēst
  4. Neesmu pamanījusi vēl Drogās šo jauno Catrice konsīleri.. ieinteresēja, jo tas, kurš bija ķobītī, bija foršs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Drīzumā jau vajadzētu būt :) Konsīleris tiešām labs :)

      Dzēst
  5. Šis konsīleris tik tiešām ir lielisks! Kā pirmo reizi pamēģināju, tā neko citu vairs nelietoju. Man patīk, ka labi maskē un turas arī vienreizēji :)
    Izskatās, ka būs jauns dižpārdoklis!

    AtbildētDzēst
  6. Vai jau Catrice jaunumus ir iespējams iegādāties? :) Tas konsīleris ir ticis manā iepirkumu sarakstā! :D

    AtbildētDzēst