piektdiena, 2015. gada 10. jūlijs

VICHY, One Step Cleanser for sensitive skin, 200 ml

3 in 1 krēmveida attīrošs līdzeklis jutīgai ādai. 1. Attīrošs pieniņš. 2. Toniks. 3. Acu dekoratīvās kosmētikas noņemšanas losjons. Ļoti svaiga tekstūra. Bagātināts ar detoksikējošu Captelae. Attīra ādu no netīrumiem, make-up (seja un acis) un piesārņojuma. Āda ir svaiga, atjaunota, nav taukaina vai lipīga. Uzklājiet ar vates tamponu ar apļveida kustībām no zoda uz pieri. Neaizmirstiet par kaklu. Nav nepieciešams berzēt, skalot ar ūdeni. Bez parabēniem. Hipoalerģisks. Satur ādu nomierinošo, dziedinošo un atjaunojošo Vichy termālo SPA ūdeni. Pārbaudīts uz jutīgas ādas un acīm dermatologa un oftalmologa uzraudzībā. Piemērots kontaktlēcu lietotājiem.

Jāsaka, ka man patīk izmēģināt dažādus sejas attīrošos līdzekļus un pat ja kāds no tiem kļūst par īstu mīluli, vienalga ar laiku paliek garlaicīgi lietot vienu un to pašu. 
Vichy Purete Thermale produktu līnijā šobrīd daudz un dažādu jaunumu, tādēļ nolēmu izvēlēties kaut ko no tās. Gribēju iegādāties vieglas tekstūras līdzekli un mana izvēle krita tieši uz šo.
Līdzeklim ir viegla, pieniņam līdzīga tekstūra. Smarža ir atsvaidzinoša, bet, kā jau Vichy produktiem kopumā, tā nav uzbāzīga vai pārāk aktīva. Kosmētiku pieniņš notīra diezgan labi, arī no acīm (kaut arī, šim nolūkam man labāk tīk micelārais ūdens). 
Produkts ir ļoti plastisks, tādēļ, ja ir tāda vēlēšanās, sejas masāžu var veikt diezgan ilgu laiku, kas, protams, ir patīkami un relaksējoši.
Bet, vilšanos man sagādāja tas, ka ar ūdeni šo līdzekli no sejas ādas noskalot nav iespējams. Ja esat pazīstamas ar Nivea dušas kondicionieriem, tad sajūtas pēc šī līdzekļa lietošanas ir ļoti līdzīgas - āda tiek pārklāta ar tādu kā plēvīti, kuru vienkārši ar ūdeni noskalot nevar, kas uz ķermeņa ādas man neliekas traucējoši, tomēr uz sejas gan. Pieļauju, ka šis efekts ir paredzēts kā tonizējošs. Izmantojot karstā ūdenī samitrinātu kokvilnas dvielīti, visu izdodas notīrīt, bet dažreiz man patīk seju noskalot vienkārši tāpat, bez kādiem papildrīkiem. 
Šo iepakojumu noteikti izlietošu, tomēr atkārtots pirkums tas nebūs gan.

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
EUR 14,90
Vērtējums:
5/10

2 komentāri:

  1. Man ķermenim tas Nivea dušas kondicionieris ļoti patīk, tomēr ja tāda veida līdzeklis jālieto sejai, tas gan nebūtu īsti izturams. Žēl, ka tā, jo Vichy jau daudz maz ir zīmols kam produkcija ir laba un novērtēta, bet šeit tāds kārtīgs miss.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar Vichy man pirmo reizi tāda vilšanās, jo viss līdz šim lietotais ir paticis. Bet, tomēr gribu izmēģināt arī pieniņu no šīs sērijas, jo ir sajūta, ka tas man varētu patikt :)

      Dzēst