otrdiena, 2015. gada 14. jūlijs

CLINIQUE All About Eyes, 15 ml

Mitrinošs želejveidīgs krēms, kas vienlaikus likvidē noguruma pazīmes, atsvaidzina ādu zem acīm un samazina tumšos lokus, tūsku zem acīm. Nodrošina ilgtermiņa efektu un pietiekami blīvu pārklājumu. Noslēpj tumšos lokus zem acīm. Sarežģītas sastāvdaļas darbojas maigi, bet efektīvi, samazinot tūsku zem acīm, uzlabo asinsriti.

Šodien gribu pastāstīt par lielisku acu krēmu, kurš ir mans uzticamais sabiedrotais šajā vasarā. Jāsaka, ka šo krēmu novērtēju ne uzreiz, jo pie manis tas nonāca ziemā. Tad priekšroka tika dota biezākām konsistencēm, kas vējos un salos bija daudz piemērotākas un vairāk pasargāja ādu ap acīm.
Arī šobrīd vakara ādas kopšanas rituāla ietvaros joprojām lietoju ko "treknāku", bet dienai šis ir lielisks variants.   
Krēmam ir viegla, želejveidīga konsistence. Tas nesatur smaržvielas, kas manā uztverē ir liels pluss. Krēms iesūcas momentāli, bet tajā pašā laikā izlīdzina ādas virsmu to perfekti sagatavojot dekoratīvās kosmētikas uzklāšanai. Tas, protams, satur silikonus, bet pēc uzklāšanas pavisam noteikti nav sajūtas, ka āda būtu pārklāta ar kaut kādu neelpojošu plēvi. 
Jebkurš manā arsenālā esošais konsīleris uz šī krēma klājas un turas ļoti labi. 
Pēc krēma uzklāšanas āda izskatās un arī jūtās svaigāka, bet es nevaru piekrist ražotāja apgalvojumam, ka tas jelkādā mērā maskētu tumšos lokus. Jā, tas atsvaidzina skatienu, bet konsīleri lietoju vienalga.
Noteikti iesaku izmēģināt šo krēmu tiem, kam patīk vieglas, atsvaidzinošas tekstūras, kā arī nepieciešama laba mitrināšanai ādai ap acīm. Kad ārā ir īpaši karsts, iesaku krēmu turēt ledusskapī, jo tad no rītiem to uzklāt ir īpaši patīkami :)

Kur nopirkt?
Douglas, Stockmann, Kristiana
Cena:
EUR 42,95
Vērtējums:
9/10

8 komentāri:

  1. šis ir mans favorīts zonai ādai ap acīm pat ziemā. mitrina vislabāk. pārējais solītais mani īpaši neiteresē. bija vienu reizi arī pilnizmēra, taču ļoti ekonomisks un ilgi sanāca lietot, ka sāka pat apnikt, bet pārmaiņus ar kādu citu krēmu būtu ideāls sabiedrotais. tāpēc pērku miniatūru komplektus, kur šis krēms ir 5 ml, kas ir ideāls tilpums ādai ap acīm. otru alternatīvu kā sabiedroto šim tā arī neesmu atradusi. pamīšus lietoju šo un mēģinu kādu jaunu, bet pagaidām neveiksmīgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, krēms ir ļoti ekonomisks :) Kā līdzīgu pēc konsistences un iedarbības es varētu ieteikt Decleor Harmonie Calm, Relaxing milky gel acu krēmu, jo tam arī ļoti viegla, želejīga konsistence un tas sniedz patīkamu atvēsinājumu un labi mitrina ādu ap acīm.

      Dzēst
  2. Vieglas, atsvaidzinošas tekstūras krēmu ap acīm var iegādāties arī neiztērējot 43€. ! Piedevām clinique ir ļoti ķīmiska firma

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šī ir atsauksme par krēmu, kuru lietoju es un kurš man patīk. Neviens netiek spiests to iegādāties. Protams, esmu informēta, ka ir daudz jo daudz acu krēmu, kuri maksā mazāk. Kuru iegādāties, tā ir katra personīgā izvēle.

      Dzēst
  3. Liekas, ka man patiktu, bet es šobrīd skatos uz Khiel's avokado krēma pusi. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, avokado krēms arī mani interesē. Iespējams, ka tieši viņu iegādāšos kad būs beidzies šis :)

      Dzēst
  4. Kiehl`s avokado krēms tiešām ir foršs, bet pirms pirkšanas tiešam jāpārliecinās vai tās konsistence patiks, jo tieši vakar runāju ar darba kolēģi, kas bija tiešām izlasījusi neskaitāmas atsauksmes un nodomāju, ka vajag, bet pamēģinot saprata, ka tā dīvainā tekstūra nu galīgi nepatīkot. :)
    šis izklausās labs krēms, bet es ar savu Bio2You aizpildu sev nepieciešamās problēmas :)

    AtbildētDzēst