otrdiena, 2015. gada 19. maijs

THE BODY SHOP Virgin Mojito

Lai vasaras svelmē mēs varētu justies svaigi un patīkami, The Body Shop sarūpējis produktu kolekciju, kas veltīta vienam no iecienītākajiem un atsvaidzinošākajiem kokteiļiem - Mohito. Jāpiebilst, ka arī man tas ir vismīļākais :)
Kolekcijas sastāvā ir vairāki produkti - dušas želeja, ķermeņa skrubis, ķermeņa smaržūdens, ķermeņa sorbets un ķermeņa sviestkrēms.

Virgin Mojito ķermeņa smaržūdens - 
jauns, inovatīvs smaržu formāts - aromātisks kokteilis ķermenim, ko gribēsies atkārtot vēl un vēl. Viss ir vienkārši - šis smaržūdens ķermenim dāsni uzklājams ādai pēc dušas. Tas palīdz just svaigumu katru dienu, visu vasaru. Virsnots: laims, vidusnots: piparmētras, bāzes nots: kokosriekstu ūdens.
Ļoti patīkams un atsvaidzinošs aromāts, kurš papildina pārējos kolekcijas produktus. Droši var laistīties uz nebēdu, jo pārdozēt nav iespējams :) Šo noteikti pietaupīšu karstākam laikam, kad būs ļoti patīkami ap sevi just šo atsvaidzinošo un nedaudz dzestro aromātu.

Virgin Mojito ķermeņa skrubis - 
želejveida skrubis ar laimu un piparmētrām no Karību salām. Noņem atmirušās ādas šūnas un sagatavo ādu krēma uzklāšanai. Abrazīvā sastāvdaļa - jojoba lodītes. Divas, trīs reizes nedēļā iemasē mitrā ķermeņa ādā, noskalo.
Skrubim, manuprāt, ir visintensīvākais aromāts no kolekcijā ietvertajiem produktiem - kā tikko pārgrieztam un sulīgam laimam. Skrubējošās daļiņas ir ļoti maigas, tādēļ es nebaidītos to lietot katru dienu. Rīta duša ar šo produktu pavisam noteikti pamodina un uzmundrina :)

Virgin Mojito ķermeņa sviestkrēms - 
intensīvi mitrinošs vieglas konsistences ķermeņa sviestkrēms ar laimu un piparmētrām no Karību salām. Satur Godīgas Tirdzniecības sojas pupiņu un sezama sēklu eļļu, šī un kakao sviestu.
Produktam ir tradicionālā TBS sviestkrēmu konsistence. Krēms ir barojošs un mitrinošs, bet ādā iesūcas salīdzinoši ātri. Es bieži viņu izmanoju arī kā roku krēmu, jo aromāts ir ļoti patīkams un krēms labi pabaro roku ādu. Visbiežāk sviestkrēmu lietoju vakaros, kā jau ar biezākas konsistences produktiem tas mēdz būt :)

Virgin Mojito ķermeņa sorbets - 
īpaši viegla, inovatīva tekstūra. Ātri iesūcas ādā un nodrošina ķermeņa mitrināšanu līdz 24 stundām. Satur laimu un piparmētras no Karību salām, Godīgas Tirdzniecības medu, sezama sēklu eļļu un nomierinošo alveju.
Kā arī ražotājs apgalvo, sorbeta tekstūra ir ļoti viegla, es teiktu pat gaisīga. Ādā tas iesūcas momentāli, tā ka var ģērbties kaut uzreiz pēc tā uzklāšanas. Manā gadījumā šis pavisam noteikti ir rīta produkts - ne tikai tāpēc, ka tas ātri iesūcas ādā, bet  arī tāpēc, ka tas sniedz tādu nedaudz atvēsinošu sajūtu. Smarža uz ādas saglabājas kādas dažas stundas, bet komplektā ar smaržūdeni jau ilgāk :)

Kur nopirkt?
The Body Shop veikalos
Cenas:
smaržūdenim EUR 22,50
skrubim EUR 17,20
sviestkrēmam EUR 18,80
sorbetam EUR 15
Vērtējums:
visiem produktiem 8/10

* Paldies zīmola pārstāvjiem par izmēģināšanai piešķirtajiem produktiem.

12 comments:

  1. Skrubis ir ļoti maigs, noteikti radīts vasarai, lai nenoskrāpētu iedegumu. :)

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti ieinteresēja smaržūdens - būs drīzumā jāiegriežas TBS :) Un ļoti skaistas bildes :)

    AtbildētDzēst
  3. Cik garšīgas bildes. Būs jāiet smaržot ;)

    AtbildētDzēst
  4. Smarža ir atsvaidzinoša un uzmundrinoša,man ļoti patīk! Skrubis tiešām perfekts vasarai,lai iedegums neaizskalojas pa notekūdeņiem ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, produktiem ir ļoti patīkams un enerģizējošs aromāts :)

      Dzēst
  5. Man arī visvairāk patika skrubja aromāts, bet vispār visa kolekcija tāda kārdinoši svaiga ir ;)

    AtbildētDzēst