sestdiena, 2015. gada 16. maijs

NOREVA Universal Micellar Cleansing Lotion, 500 ml

Universāls micelārs attīrošs losjons - īpašs sastāvs visu ādas tipu attīrīšanai ar skalošanu vai bez tās. Piemērots pat visjutīgākajai ādai (viegli kairināmai, novājinātai, ar tendenci uz akni u.c.). Var droši lietot zīdaiņu un mazu bērnu higiēnai.
Neaizsprosto poras; optimāla panesamība; nesatur aromatizētājus, parabēnus, ziepes un citas virsmaktīvas vielas. Pārbaudīts dermatologu un pediatru vadībā.

Par cik beidzās mans ikrīta iecienītākais sejas attīrīšanas līdzeklis, kas ir Mossa krēmputas, pārmaiņas pēc nolēmu iegādāties kaut ko citu. Apjoma ziņā iespaidīgais iepakojums aptiekas plauktā pievērsa manu uzmanību :) Ja atminaties, marta mēneša favorītu rakstā biju pieminējusi Noreva sejas krēmu, tādēļ zīmols man nav vairs gluži svešs un šķiet, ka Euroaptieku plauktus tas iekaro aizvien lielākos apjomos.

No rīta sejas ādas attīrīšanai man patīk izmantot vieglas tekstūras produktus, tādēļ Mossa krēmputas bija ideālas, tomēr gribēju līdzekli, kas neputotu nemaz. Noreva Micelārajam losjonam ir ļoti viegla želejas/pieniņa konsistence, kas neputo un nesmaržo. It kā jau garlaicīgi, bet āda jūtās ļoti labi un komfortabli, jo līdzeklis to nesausina un nekairina. 
Kaut ražotājs apgalvo, ka līdzekli var arī nenoskalot, es to parasti noskaloju ar vēsu ūdeni, kas ļauj ātrāk pamosties un justies svaigāk. Pēc līdzekļa noskalošanas līdzeklis uz ādas atstāj nelielu aizsargkārtiņu, kas man nav traucējoši, jo tā nav nedz taukaina, nedz lipīga, tomēr kādam varētu arī nepatikt - it sevišķi tajā gadījumā, ja pierasts lietot putojošus līdzekļus, kas izteikti sausina ādu, kaut arī pirmajā mirklī sniedz svaiguma un īpašas tīrības sajūtu.
Kosmētikas noņemšanas īpašības šajā gadījumā man nebija svarīgas, jo no rīta kosmētikas uz sejas man nav. Ļoti nelielu kosmētikas daudzumu šis losjons notīrīs labi, tomēr ar noturīgām ēnām un zīmuļiem gan galā netiks, kas tiks nodemonstrēts sekojošajās bildēs :)

Varbūt bildes nav ļoti estētiskas, tomēr losjons tajās labi redzams savā darbībā, kā arī bezdarbībā. Ar tušu tas ticis galā pavisam labi, tomēr ar zīmuli (ūdensnoturīgu), lūpu krāsu un ēnām (ūdensnoturīgām) ne pārāk, tādēļ kosmētikas notīrīšanai šo līdzekli lietot neiesaku, bet ādas attīrīšanai gan, jo tur losjons ir lielisks - maigs, nekairinošs un nesausinošs, tomēr ādu attīra labi :)

Kur nopirkt?
Euroaptiekās
Cena:
EUR 24,74 (Maija mēnesī nopērkams ar 40% atlaidi)
Vērtējums:
9/10

3 komentāri:

  1. Acīs nekož?
    Cena norādīta bez atlaides?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, acīs nekož ne mazākajā mērā :) Jā, norādītā cena ir bez atlaides.

      Dzēst