svētdiena, 2015. gada 1. februāris

Mēneša favorīti 11

Favorītu rakstu sākšu ar diviem dīvainajiem (dzeltenīgi oranžīgajos toņos ieturētajiem) krēmiem kadra kreisajā apakšmalā. Tie ir Bione Cosmetics ražojumi - garenais ir serums, bet apaļais ir sejas krēms (nemēģināšu pārrakstīt oriģinālos nosaukumus, jo angliskie uz iepakojuma nav atrodami). Šos man no Slovākijas atveda vīrs, jo palūdzu tur paskatīties kaut ko, kas būtu labs, bet vietējā ražojuma. Pārdevējas šos esot ieteikušas kā ļoti labus un pieprasītus :) Kādu laiku abi man nostāvēja plauktā, jo tas iepakojums kaut kā neuzrunāja sākt produktus lietot. Vīrs arī teica, ka pērkot nodomāja, ka nez vai gribēšu tādus lietot, bet ja jau iesaka :) Rezultātā abi produkti man ļoti iepatikās - nav nekāds WOW, bet ir labi. Tie ir eko-bio plauktiņa līdzekļi, jo nesatur parabēnus, silikonus u.c. Smarža nav pati tīkamākā, bet tā ir dabiska un ne pārāk uzmācīga. Abi produkti lieliski mīkstina ādu, nomierina un kopumā liek tai justies labi. Atcerējos parunu par vīru un cepuri :)
Artistry Powder Foundation (atsauksme).
Kiehl's Midnight Recovery Eye krēmu lietoju jau vairāk kā menesi un man viņš patīk. Drīzumā sekos plašāka atsauksme.
Kur tas laiks, kad pēdējo reizi biju lietojusi Palmolive dušas želejas. Skolas laikā man ļoti patika tāda ar granuliņām iekšā, bet nosaukumu gan neatceros. Šī ir Oriental Beauty - Almond Oil & Sandalwood. Tā jau želeja kā želeja, tomēr aromāts man ļoti patīk - tāds biezs un sildošs. Protams, nevar gaidīt izcilas mitrinošās, vai saudzējošās īpašības, bet man ļoti patīk aromāts un pēc dušas kārtīgi sasmērējos ar ķermeņa krēmu, vai sviestu :)
Rīvētas dzērvenes ar cukuru ir viens no maniem mīļākajiem kārumiem, tādēļ nevarēju neiegādāties šo BIO2YOU Ziemassvētku Cukura Skrubi ar dzērvenēm un mandeļu eļļu. Skrubis ļoti jauki smaržo, labi pilda savu funkciju un pēc tā lietošanas āda ir maiga un pabarota. 
Kiehl's Ultra Facial Overnight Hydrating Masque (atsauksme).
Agent Provocateur aromātu L'Agent gribēju iegādāties jau sen - beidzot tas ir noticis :) Tūlīt pēc uzklāšanas aromāts šķiet ļoti spēcīgs un reibinošs, bet kad tas nedaudz "nomierinās", kļūst mājīgs un silts. Aromāts ir sauss, ja tā var izteikties - silts, pūderīgs un dūmakains. Ļoti patīk :)

13 comments:

  1. Uz skrubi skatījos, bet beigās nepaņēmu, jo "nobijos" no Ziemassvētku uzraksta. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šajā gadījumā baidīties nevajadzēja - skrubis ir ļoti labs, kā jau Bio2You skrubji vispār :)

      Dzēst
    2. Bio2You laikam noņēmuši ZS tematiku - tagad skrubis ir vnk dzērveņu skrubis. ;) Ieraudzīju un nopirku.

      Dzēst
  2. L'agent ir arī manas manas mīļākās smaržas šoziem. Ļoti patīk. Manuprāt, sievišķīgākais aromāts, kas man ir bijis kolekcijā pēdējo divu gadu laikā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu, ka aromāts ir ļoti sievišķīgs un ziemai piestāv ļoti labi :)

      Dzēst
  3. Dzērveņu skrubis izklausās fantastiski, bet man ir aizliegts skatīties uz šo labumu pusi, kamēr nebūšu pieveikusi savus skrubju krājumus :D
    Kiehl's midnight recovery eye ir arī manos favorītos un laikam varu teikt, ka mani acu krēma meklējumi ir beigušies, kā nekā jau otrs krēma iepakojums ir nonācis manos nagos un tiek lietots ik vakaru :)

    Dace

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī tagad vairs nevajadzētu pirkt nevienu jaunu skrubi :) Par Kiehl's acu krēmu arī domāju visu to labāko :)

      Dzēst
  4. Palmolive dušas želejai ieintersēja aromāts, jo tā ir kombinācija kas man varētu patikt, un ieinteresēja arī tas Ziemasssvētku skrubis :)

    AtbildētDzēst
  5. Vai tik tu nedomā šo Palmolive dušas želeju ar granuliņām iekšā? http://www.perfectpriceindia.com/images/products/423598.jpg
    Atceros, ka man skolas laikā arī ļoti patika šīs dušas želejas, ja nemaldos, bija vēl arī zaļa. Laikam jau vairs nepārdod, gribējās nopirkt, nostaļģija piezagās :D

    mdiaana.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tā pati :) Arī sagribējās nopirkt, man liekas, ka vēl pavisam nesen bija :)

      Dzēst