svētdiena, 2015. gada 1. februāris

Janvāra tukšinieki

Aizvadītajā gadā pirmo reizi iegādājos Elf Makeup Mist & Set meikapa fiksatoru. Līdz šim nebiju mēģinājusi tāda veida produktus, tādēļ nevaru salīdzināt ar citiem. Šis man patika. Lietoju šo produktu pēc dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas, ļaujot tam nosēsties kādas 5 minūtes. Likās, ka tas tiešām palīdz dekoratīvajai kosmētikai "turēties" labāk, uz ādas, nekādu diskomfortu nerada, tam nepiemīt nekāds dīvains aromāts un izsmidzinātājs ir pietiekami smalks (nav ideāls, bet ir ok). Man pavisam noteikti ir interese izmēģināt citus meikapa fiksatorus, piemēram, slaveno MAC Fix+.
Ar dušas želejām man iet lēni, jo viņu ir nedaudz par daudz un bieži tās arī neizmantoju, jo man patīk arī ziepes, bet Yves Rocher Purple Rice dušas krēmu tomēr izdevās izlietot līdz galam. Ļoti patika - želejai ir patīkams, maigs aromāts, tā nesatur parabēnus un nesausina ādu.
Avene Antirougers FORT krēms (atsauksme).
Artistry Ideal Radiance mitrinošs krēms (atsauksme).
Artistry Advanced Skin Refinisher (atsauksme).
Umberto Giannini Glam Hair sausais šampūns tika nopirkts eksperimenta pēc. Es jau zinu, ka man ļoti patīk Batiste, bet sagribējās izmēģināt arī kaut ko citu. Un velti, jo šis man pavisam nepatika. Pie pozitīvajām lietām varu pieminēt, ka šis produkts neatstāj baltus nosēdumus matos, bet efekts tā kā izpaliek. Es lietoju sauso šampūnu brīžos, kad maniem matiem tas tiešām vajadzīgs un uzpūšot šo produktu es neredzu, ka mani mati kļūtu svaigāki, vai izskatītos labāk. Priekš manis šis bija pilnīgi bezjēdzīgs pirkums.
Batiste Tropical sausais šampūns - kā jau minēju, Batiste man ļoti patīk. Līdz šim esmu izlietojusi divus Original iepakojumus. Tropical ir savādāks aromāts, bet efekts ir nemainīgs. Tagad esmu iegādājusies Fresh versiju.
Rimmel Wonder'full skropstu tuša (atsauksme).
Mossa attīrošas krēmputas Baltā Jāņoga (atsauksme).
Weleda Skin Food krēms (atsauksme).

Vēl izlietoju dažas svecītes...
Jeanne En Provence "Gingerbread" sveci iegādājos kādā Ziemassvētku tirdziņā. Ļoti iepatikās, tādēļ žēl, ka nezinu kur tagad tādas varu meklēt - ja nu kāds zina, tad būšu pateicīga par informāciju. Svecīte bija ilgmūžīga, vienmērīgi dega un ļoti jauki un dabiski smaržoja.
Par Wax Lyrical sveci "Day At The Spa" nevaru teikt to pašu. Ļoti nepatika sintētiskais aromāts un degšanas īpašības. Vairs nepirkšu.
Air Wick Orange & Festive Spice svece bija ok, bet atkārtoti arī nepirkšu, jo patīk dabiskāki aromāti.
Ļoti iepatikās Bolsius sveces trauks, tādēļ arī iegādājos, bet svecei arī nebija ne vainas. Tai bija patīkams, atsvaidzinošs, ne pārāk uzbāzīgs un ne pārāk sintētisks aromāts. Gribēju iegādāties vēl vienu, bet vairs nekur nemanu tādas.

11 comments:

  1. Neesmu vēl mēģinājusi Batisti, mans favorīts no sausajiem šampūniem ir Syoss.
    Izskatās, ka sveču kults pārņem arī mūs. :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patīk, ka Batiste ne tikai atsvaidzina matus, bet arī pišķir tiem tekstūru. Syoss pagaidām nav mēģināts.
      Jā, šoziem sveces man iegājās vairāk, nekā pagājušajā. Noteikti ir interese izmēģināt visvisādas :)

      Dzēst
  2. Es šobrīd lietoju NYX fiksatoru un nesaprotu vai patīk vai nepatīk, nevaru saprast. Tā kā man tāpat kā tev nav ar ko īsti salīdzināt, tad būs jāpamēģina e.l.f. un varbūt izkristalizēsies domas man par NYX spreju. :)

    No e.l.f. esmu pamēģinājusi otiņu tīrāmo, ohhh, tas gan man nepatika. Otiņas ilgi žūst, aromāts nav pievilcīgs un iepakojums ar nav no labākajiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To e.l.f. otiņu tīrītāju burtiski katru reizi Nometņu ielas veikala pārdevējs mēģina man notirgot - varu atcerēties veselas trīs reizes :) Bet, es katru reizi no viņa atgaiņājos sakot, ka ar ūdeni un ziepēm man pilnīgi pietiek :)

      Dzēst
    2. Oi, jā! Tas otiņu tīrāmāis ir tizls un smirdīgs! Notīra ļoti švaki un otiņas saglabā to drausmīgo smaržu.

      Dzēst
  3. Pirkumiņā ir šādas tādas sveces, arī ar Tavu kāroto aromātu :)
    http://www.pirkumins.lv/lv/Jeanne-En-Provence-Aromatiska-svece-ar-piparkuku-aromatu

    AtbildētDzēst
  4. Tev ātri beidzās tas Avene krēms pret apsārtumiem?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vispār diezgan ātri - pietika diviem mēnešiem, bet tas visticamāk tāpēc, ka bieži lietoju visai sejai, ne tikai uz problēmzonām. Ar viņu man šobrīd diezgan liela škrobe, jo Eiroaptiekā nopirku vēlvienu, bet tam ir pilnīgi cits aromāts un šķiet, ka krēms ir vecs, kaut arī termiņš vēl nav beidzies, tiesa, līdz beigām palicies vien pusgads. Būs vien jāmet ārā, jo negribu riskēt. Iepriekšējo pirku Stokmanī - tur viss bija ok.

      Dzēst