svētdiena, 2014. gada 19. oktobris

Superdrug face masks

Šodien nemaz nebiju ieplānojusi kaut ko rakstīt, tomēr pēc notikušā jūtu, ka tas jāizdara. Šī nebūs pilnvērtīga atsauksme par attēlā redzamajiem produktiem, drīzāk tāds kā brīdinājums.

Jau kādu laiciņu atpakaļ biju ievērojusi veikalos šīs maskas, tomēr pirkt tā kā netaisījos. Bet, pēdējās nedēļas laikā vairākos ārzemju skaistuma blogos izlasīju ļoti labas atsauksmes par šīm Superdrug maskām, tādēļ arī nolēmu tās pamēģināt.
Pret budžeta klases sejas maskām kopumā izturos pozitīvi, jo ceļā ir "sastapušās" vairākas tiešām labas. Kā jau varat nojaust, šis nebūs tas gadījums.
Šodien nolēmu izmēģināt jaunos pirkumus - sākt ar attīrošo un turpināt ar mitrinošo. 
Jāsaka, ka manai sejas ādai parasti ļoti patīk maskas ar baltajiem māliem, bet šoreiz ādas reakcija bija vairāk kā nepatīkama - acīmredzot to izraisīja kāds cits no ingredientiem.
Attīrīju sejas ādu, uzliku masku un laika īsināšanai nolēmu paskatīties kādu youtube video, jo masku ieteicams turēt 10-15 minūtes. Jau pēc piecām minūtēm sajutu nepatīkamu kņudināšanu, pēc kādām 7 minūtēm sajūta jau bija dedzinoša, tādēļ metos visu mazgāt nost. Vietās, uz kurām bija uzsmērēta maska āda izskatījās kā apdegusi - koši sarkana. Visvairāk cietuši bija deguns un piere. 
Visu notīrīju, uzsmidzināju BIO2YOU toniku un uzliku Clinique moisture surge masku. Āda "nomierinājās" tikai pēc kādas pusstundas. Apsārtums ir nogājis, bet kņudinošā sajūta tā īsti pārgājusi nav. 
Negribu tekt, ka šīs maskas ir sliktas, tikai jutīgai/kuperozai ādai vismaz attīrošā maska neder pavisam noteikti. Varbūt ir mazliet netaisni, ka bildē atrodas arī mitrinošā maska, jo to nemaz neizmēģināju, tomēr pēc pieredzes ar attīrošo to neplānoju darīt.

Attīrošās maskas sastāvs: aqua, kaolin (china clay), magnesium aluminium silicate, glyceryl stearate SE, glycerin, propylene glycol, xanthan gum, phenoxyethanol, hamamelis virginiana (witch hazel) bark/leaf/twig extract, sodium benzonate, salicylic acid, parfum, potassium sorbate, disodium EDTA, silt (dead sea mud), alcohol denat., limonene, cl 77891

13 comments:

  1. Iepakojumi jau glīši un tā... Kārtējo reizi apstiprinās tas, ka nekad neko nevar zināt :)

    AtbildētDzēst
  2. Vienā skaistuma nodarbībā teica, ka mālu maskas vispār nav ieteicamas jūtīgai ādai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Līdz šim nekādu problēmu nav bijis - manai ādai patīk. Lietoju viņas arī ne biežāk kā reizi, vai divas reizes mēnesī, bet ar šo tā galīgi ...

      Dzēst
  3. Man ar tīriem māliem ir līdzīgi, surs un kasās kad sakalst, bet ja neļauj sakalst (smidzina ūdeni) ir labi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tīri māli man pārāk sausina ādu, tos lieku tikai ap degunu un uz zoda, tad vēl neko :)

      Dzēst
  4. Diezgan nepatīkami. Ar maskām īpaši neaizraujos, šobrīd lietoju Madara Detox masku, kad tā beigsies, atkal pamēģināšu kaut ko no Lush svaigajām maskām. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Madaras Detox nopirku paraudziņu, patīk tīri labi, tikai visu laiku jāapsmidzina, savādāk tā velkošā sajūta ir briesmīga. Man savulaik ļoti patika Lush Catastrophe, būs jānopērk atkal, jo viņa labi attīra ādu, pārmērīgi nesausina un nekož :)

      Dzēst
  5. Interesanti, jo es ar lasīju tieši nesen ļoti labas atsauksmes, un domāju, ja būs japamēģina, bet še tev - draņķi pēdējie. Nu vismaz tā mālu maska.
    Paldies, vismaz zināšu, ka mālu masku no Superdrug pirkt nevar :)
    Lai ādiņa veseļojas. Es zinu cik tā ir briesmīga sajūta, ka āda ir kā apdegusi..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Tagad jau viss ir nostājies savās vietās, bet man gribētos zināt, kurš no ingredientiem izraisa tādu reakciju...

      Dzēst
  6. Man tieši tas pats notika ar šo masku, sākumā dedzināja, pēc tam āda bija sarkana kā biete! Viens liels pē šitai maskai, citas no šīm gan neesmu mēģinājusi, bet tieši tā pat kā Tu netaisos. :D

    AtbildētDzēst