piektdiena, 2014. gada 24. oktobris

STENDERS, Amber Bath Salt, 500g

Šis vannas sāls ar dzintara pūderi pārvērš tavu vannas peldi mierpilnā baudījumā. Sāls kristāli kopā ar egļu skuju ēterisko eļļu un mirres sveķiem uzlabo tavu vielmaiņu un līdzsvaro  ādas mitruma līmeni. Medaini siltā aromāta notis, sāls kristāli un dzintara krāsas sveķu lāsītes uzburs īstas ziemeļu jūrmalas noskaņas tavā vannas istabā.
Sāls ir piemērots visiem ādas tipiem un īpaši ieteicams taukainas ādas kopšanai. Baudi relaksējošu vannas peldi līdz 20 minūtēm un pēc tam viegli noskalojies dušā. Viens iepakojums derīgs 2-3 vannas rituāliem. Sāli var pievienot arī kāju vanniņai, tādējādi palutinot savas pēdas.

Vasara nu pagājusi, tādēļ atkal varam pievērsties sarunām par sildošām un mierinošām vannas peldēm :) 
Šo sāli nopirku vēl vasarā un lielāko tās daļu tas stāvēja bezdarbībā, bet tagad ir pēdējais laiks tam atkal pievērsties :) 
Mana pirmā saprašana, ka vannas sāļi ir laba manta sākās ar to, ka man tika uzdāvināts Dr. Nona sāls ar timiānu un eikaliptu, kurš ne tikai brīnišķīgi smaržoja, bet arī atslābināja pēc vannas dāvājot patīkamu svaiguma sajūtu. Grūti to aprakstīt, tomēr pēc tādas vannas patiešām ir sajūta, ka esi no jauna piedzimis.
Ja Dr. Nona sāls bija vairāk atspirdzinošs un atsvaidzinošs, tad Dzintara sālim raksturīga mierinoša un sildoša iedabība.
Pēc tādas vannas ir ļoti viegli iemigt. 
Aromāts gan gaisā, gan uz ādas saglabājas vēl pietiekami ilgu laiku, lai turpinātu savu labo darbu :)
Kaut arī ražotājs apgalvo, ka viena iepakojuma daudzums pietiekams 2-3 vannošanās reizēm, domāju, ka man pietiks ilgākam laikam, jo arī pāris saujas uz vannu sniedz pietiekamu efektu.
Iesaku visiem vannošanās mīļiem un arī salīgajiem :)

Kur nopirkt?
Stenders veikalos, interneta veikalā www.stenders-cosmetics.lv
Cena:
EUR 9,90
Vērtējums:
9/10

4 komentāri:

  1. Man šī dzintara sērija, teorētiski, ļoti patīk :) vel gan neesmu neko no tās mēģinājusi :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, man arī - vēl labprāt izmēģinātu skrubi no šīs sērijas :)

      Dzēst
  2. Atbildes
    1. Man citreiz žēl, ka man nav duškabīnes :) Ideālā varinatā varētu būt abi, ja ir pietiekami liela telpa.

      Dzēst