trešdiena, 2014. gada 8. oktobris

Mēneša favorīti 7

Jau rakstīju (atsauksme) par brīnišķīgo Clinique even better saules aizsargkrēmu, kurš pavisam noteikti ir izstūmis visus pārējos, ieņemot stabilu līdera pozīciju aizsargkrēmu frontē :)
Madara Time Miracle serums - par šo produktu lasīju vairākas cildinošas atsauksmes, tādēļ nojautu, ka vīlusies nebūšu. Serumam ir viegla konsistence, tas ātri iesūcas ādā, smaržo ļoti dabiski un svaigi, bet pats galvenais - tas momentāli atsvaidzina sejas ādu. Drīzumā būs arī plašāka atsauksme.
MOSSA attīrošās krēmputas nebija manā iepirkumu sarakstā, kamēr atsauksmēs neizlasīju, ka tās nesausina ādu un nav īpaši putojošas. Sākumā tās lietoju tikai no rītiem, bet man viņas tik ļoti iepatikās, ka reizēm roka pēc tām sniedzas arī vakarā :) Jāpiebilst, ka putas smaržo ļoti svaigi un patīkami.
Cool Line kristāla dezodorantu lietoju jau vairākus mēnešus, bet visu laiku piemirsu viņu sabildēt kopā ar pārējiem favorītiem. Man ir prieks, ka beidzot sev atklāju šo produktu. Vismaz vēsajos mēnešos ar šo man ir pilnīgi pietiekami.
Dr. Hauschka Fitness Foot Balm - ļoti patīkams, vieglas konsistences kāju krēms. Labi mīkstina un mitrina pēdu ādu, turklāt var lietot arī no rītiem, jo krēms iesūcas momentāli. Ļoti labi smaržo, kā jau visa Dr. Hauschka produkcija :)

10 comments:

  1. Man Mossa putas arī ļoti patīk, bet vakara rutīnā tās vēl neesmu iekļāvusi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ļoti patīk tā svaigā sajūta pēc šo putu lietošanas, tādēļ, kad pēc dienas darbiem jūtos sagurusi un gribās kaut kā atsvaidzināties, šis produkts ir tieši tas, kas vajadzīgs :)

      Dzēst
  2. Viss, pārliecinājāt.. Tik daudzas labas atsauksmes par Mossa putām, man vienkārši IR jāsaorganizē, lai kāds atved no LV!

    AtbildētDzēst
  3. Cool Line dezodorantu veikalā tik pagrozīju, bet kaut kā nesadūšojos pirkt. Saki ka ir labs? Nekad kristāla dežus neesmu mēģinājusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ļoti patīk. Pieļauju, ka etiķetei nav nekādas nozīmes, jo saturs jau viņiem visiem viens un tas pats. Nesatur nekādus mošķus un labi pasargā no svīšanas, jā, labs :)

      Dzēst
  4. Forši favorīti :)
    Klau Tu gadījumā nedzīvo Daugavgrīvas ielā? Likās ka es Tevi redzēju :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, nedzīvoju, bet ikdienā bieži pa turieni pārvietojos, jo tur atrodas mana darba vieta, tā ka varētu būt :)

      Dzēst