trešdiena, 2013. gada 23. oktobris

L'OREAL NUTRI-GOLD BB cream SPF 20


Sākoties aukstajai sezonai L'Oreal Paris lutina sievietes ar universāla toņa BB krēmu, kas sniedz izsmalcinātu sajūtu jau no paša rīta. Krēmā esošais Šī sviests sniedz ādai bagātīgu barošanu, C vitamīns piešķir sejas ādai dzīvīgumu, un mirdzošās LUMINO-SPHERES iekapsulētie minerālie mikro pigmenti, pieskaroties sejas ādai pārvēršas un atstaro gaismu, maskē nepilnības, un izlīdzina sejas toni, tam pielāgojoties. Kopā maģiskā kombinācija rada īpaši starojošu sejas ādu.

Vari atvadīties no rīta rituāla, kas sevī ietver divus krēmus - viens barošanai, otrs vieglam tonim. Nutri-Gold BB krēms ir radīts, lai rītus padarītu īsākus pie spoguļa, bet garākus pie kafijas krūzes! Viens krēms, bet efekts kā diviem!


Šo L'Oreal BB krēmu lietoju jau vairāk kā divas nedēļas un man viņš ir ļoti iepaticies. Pirmkārt produkta aprakstā mani uzrunāja tas, ka krēms piemērots aukstajai sezonai.

Krēms pēc konsistences ir diezgan biezs, tādēļ visai sejai nepieciešams pavisam neliels produkta daudzums. 
Uzreiz jāsaka, ka šis BB krēms neko nenomaskēs, piemēram, izteiktu apsārtumu, vai pigmentācijas plankumus. Tas tikai pavisam nedaudz izlīdzina sejas toni, piešķirot tai ļoti vieglu iedegumu, kas izskatās dabisks.
Sākumā šaubījos, vai lietot to kā vienīgo krēmu pirms tonālā līdzekļa, bet izmēģināju un rezultāts man nelika vilties, jo sejas āda dienas gaitā jutās labi un komfortabli.
Pēc sejas attīrīšanas no rīta es lietoju šo BB krēmu, nedaudz pagaidu, un tad klāju tonālo krēmu.
Jāpiemin arī tā saucamais "gaismu atstarojošais efekts", kuru sniedz šis BB krēms. Nezinu kā izpaužas gaismas atstarošana, tomēr sejas āda ar šo BB krēmu izskatās veselīga un starojoša, tomēr cilvēkiem ar taukainu sejas ādu, domāju, šis krēms varētu šķist pārāk barojošs, jeb pārāk trekns, bet sausai, vai normālai ādai, manuprāt, derētu lieliski.

Kur nopirkt?
Drogas (veikalos no Novembra)
Cena:
LVL 6,99
Vērtējums:
8/10

* Produktu apskatam piedāvāja L'Oreal Paris pārstāvji Latvijā

16 comments:

  1. Kaadu tonaalo liec pa virsu? Man Lóreal biezhi taadaas kombinaacijaas meedz rulleeties.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šobrīd lietoju Bourjois Helathy Mix tonālo krēmu, nekas nerullējas :)

      Dzēst
    2. Ir Healthy Mix kraajumos, jaaatceras naakotnei.

      Dzēst
  2. Man ar BB krēmu 100 punkti pa ziemu (mitrināšanas ziņā) ir pamaz :(

    AtbildētDzēst
  3. Ir kaut kādi vecuma ierobežojumi, lai lietotu šo krēmu? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu, vismaz produkta aprakstā nekas nav minēts :)

      Dzēst
    2. oi, nu šo tendenci iesaku izskaust saknē. Tādā Loreal krēmā nekad nebūs iekšā kāda ģiftīga čūsku inde, kura paralizē 60gadnieku sejas. Krēmus nevajag izvēlēties pēc vecuma, bet gan pēc ādas vajadzībām. Pumpains pensionārs lieto pretpumpu kosmētiku un izkaltis 18gadnieks treknāku krēmu :)
      Bet krēmiņš izklausās labs. Brīnos par tik sakarīgu toni, jo man reti kurš BB der dēļ tumšajiem toņiem

      Dzēst
    3. Jā, pilnībā piekrītu, ka krēmus vajag izvēlēties pēc ādas vajadzībām. Runājot par BB krēmu - jā, šis ir ļoti gaišs, nevar salīdzināt, piemēram, ar L'Oreal Nude Magique CC krēmu.

      Dzēst
  4. Eh, nu žēl, ka man ir ko slēpt, savādāk izklausās labi! :)

    AtbildētDzēst
  5. Uff, Es ar par viņu pastāstīšu drīz :) es [ heart ] šo kremu :D manuprāt vienīgais - ko nevajadzēja likt uz iepakojuma- ir BB... manuprāt tas nedaudz neatbilst tam, ko cilvēki gaida no viņa- ( teorētiski atbilst) bet patērētājam tas nebūs svarīgi.. .

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Tev tainība, tas BB gandrīz vai lieks. Gaidīšu atsauksmi :)

      Dzēst
  6. Kāpēc zem tonālā lieto BB krēmu? Ko tas dod? man šķita, ka BB krēmu mēdz lietot tie, kuri grib ko vieglāku par tonālo.
    Bet neesmu nekad lietojusi BB krēmu un varbūt tāpēc līdz galam nesaprotu to pielietojumu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lietoju viņu kā pamatkrēmu, par to, ka tas ir BB nemaz nedomāju - viņš labi mitrina un baro ādu, izgaismo un aizsargā no saules. Ja viņš būtu pietiekami maskējošs, es tonālo pa virsu neklātu, bet tā nav.

      Dzēst