piektdiena, 2013. gada 4. oktobris

EUCERIN, Dermo Capillaire pH5 shampoo

Maiga ziepju formula, kas nesatur sārmu, pasargā galvas ādu no kairinājuma un sausuma.
Atbrīvo matus no putekšņiem un citiem alergēniem.
Rezultāts:
Uzlabo galvas ādas stāvokli un saglabā tās dabisko līdzsvaru:
pH5 citrāta buferšķīdums uztur ādas aizsargājošo skābju apvalku;
maigi attīra matus un galvas ādu;
mati iegūst mirdzumu un viegluma sajūtu.
Piemērots ikdienas lietošanai.

Es īsti nezinu, kurš no maniem matu kopšanas produktiem bija tas īstais vaininieks (varbūt vairāki?), bet vasaras vidū es sajutu, ka ar manu galvas ādu notiek ne visai labas lietas, kas, protams, atsaucās arī uz matu kopējo stāvokli. Pirmkārt, jau nākamajā dienā pēc matu mazgāšanas es sajutu nepatīkamu galvas ādas sūrstēšanu un bija tāda sajūta, it kā matus nebūtu mazgājusi veselu mēnesi. Otrkārt, mani mati sāka izskatīties netīri jau tās pašas dienas vakarā, kad no rīta biju tos izmazgājusi. 

Nolēmu, ka savu matu kopšanas produktu daudzumu noreducēšu līdz minimumam - šampūns, kondicionieris, reizi nedēļā kāda matu maska, un maksimums viens matu veidošanas līdzeklis. Izslēgt nolēmu visus silikonu saturošos serumus, sausos šampūnus, spīduma sprejus u.c. 
Šobrīd lietoju šo Eucerin šampūnu, Andrew Barton nogludinošo kondicionieri (tikai uz matu galiem) un Umberto Giannini apjomu piešķirošo spreju fēnošanai (arī cenšos pārāk daudz nelietot pie matu saknēm). Reizi nedēļā lietoju kādu no DNC matu eļļām, vai Osmo matu masku.
Šobrīd gan mani mati, gan galvas āda ir diezgan labā kondīcijā un domāju, ka lielākais nopelns tajā ir Eucerin šampūnam. Matus tagad mazgāju divas reizes nedēļā un man ar to pilnībā pietiek, jo mati izskatās tīri. Galvas āda vairs nesūrst un neniez, kas, protams, ir vairāk kā labi un patīkami.
Es sliecos domāt, ka biju pamatīgi pārspīlējusi ar matu lutināšanu, jo patiesībā nodarīju tiem tikai skādi. Eucerin šampūns noteikti ir uz palikšanu, bet pārējie produkti (kondicionieris, maskas, veidošanas līdzeklis) var arī tikt pamainīti (lai nepaliek garlaicīgi).

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
LVL 6,29
Vērtējums:
10/10

4 komentāri:

  1. o jāaa man ari vasaras vidū k.kas līdzīgs piemeklēja, jocīgi, bet k.kā pārgāja pats no sevis. Es tagad ņemos ar mitrināšanu :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, nepatīkami, bet labi, ka pats no sevis pārgāja. Es arī tā kādu laiku domāju, bet kļuva tikai sliktāk, tāpēc devos uz aptieku :)

      Dzēst
    2. Man ar tieši tā pati skāde! Nomainīju visu, bet sūrstēšana, nieze tāpat palika. Laikam būs tik jāņēm ciet šis!

      Dzēst
    3. Pamēģini, ceru, ka palīdzēs :) Kādus matu kopšanas līdzekļus lieto šobrīd?

      Dzēst