ceturtdiena, 2013. gada 17. oktobris

DZINTARS, Organic Style delicate cleansing milk

Maigs attīrošais pieniņš viegli noņem dekoratīvo kosmētiku, lieliski attīra ādu un padara to mīkstu. Jūras aļģu aktīvie komponenti, Ederline S un hialuronskābe intensīvi mitrina ādu, uzlabo tās tonusu un tvirtumu.
99,0% dabiskas izcelsmes ingredientu
10,8% bioloģiskās lauksaimniecības izcelsmes ingredientu

Par cik toniks no šīs pašas Dzintara kosmētikas sērijas man palicis ļoti labā atmiņā, tādēļ nolēmu izmēģināt arī pieniņu.
Sākšu ar patīkamo... Pieniņš ir biezs (tieši kā man patīk), kā arī labi smaržo - šķiet tā kā pēc kokosriekstiem, bet aromāts ir ļoti maigs. 

Iepakojums arīdzan ir ērts un parocīgs, atšķirībā no  daudziem citiem Dzintara produktiem. Tieši iepakojums, jeb tā sliktā kvalitāte (kā arī ne pārāk pievilcīgais dizains) bieži liek izvēlēties kaut ko citu, neskatoties uz to, ka saturs Dzintara kosmētikai bieži vien ir pat ļoti iepriecinošs.

Viss tā kā būtu ļoti labi, tomēr nevaru piekrist ražotāja apgalvojumam, ka šis produkts viegli noņem dekoratīvo kosmētiku - it sevišķi tas attiecas uz acu kosmētiku, bet par cik mans mērķis nebija ar šo pieniņu notīrīt tieši dekoratīvo kosmētiku (to veicu tikai eksperimenta pēc), tādēļ pret to man nav pretenziju. Izmantoju to kā otro sejas attīrīšanas līdzekli, pirms tam noņemot kosmētiku ar, piemēram, micelāro ūdeni, un tādā secībā rezultāts ir ļoti labs :)

Kur nopirkt?
Dzintara veikalos
Cena:
LVL 9,84
Vērtējums:
8/10

9 komentāri:

  1. it kā labi, bet k.kas pieklibo, man tāds priekšstats par dzintara kopjošo kosmētiku. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man savulaik ļoti patika sejas krēms no Sea Sectrets sērijas, matu eļļa viņiem ļoti forša, vēl jau... Kurus produktus Tu esi lietojusi?

      Dzēst
    2. Es mēģināju organic style mitrinošu dienas krēmu, man nederēja, aizsita poras, bet man vispār krēmi uz eļļām neder. Tad vel bija paraudziņi no NATURE`S RECIPE sērija, arī k.kā neaizķēra. Sea Sectrets gan gribētu izmēģināt, liekas laba.

      Dzēst
  2. Man nezkapēc jāsaka, ka man ar pieniņu noņemt kosmētiku, it sevišķi skropstu tušu sagādā tīrās mokas. nespēju ne ar vienas firmas pieniņu. Viegli kaut ko noņemt. Man vienai tik šādas problēmas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man iepriekšējais bija Biodrogas pieniņš, ar kuru arī tušu varēja ļoti viegli noņemt, jo viņš kaut kā zibenīgi izšķīdināja visu kosmētiku, bet ar šo tā nav. Bet, es piekrītu, ka ar pieniņiem dekoratīvo kosmētiku notīrīt grūtāk, nekā ar tam speciāli paredzētajiem līdzekļiem, tāpēc es vispirms notīru kosmētiku un tad ķeros pie pieniņiem :)

      Dzēst
    2. Man pieniņi saiet acīs, lāgā nenotīra neko, tad visas acis krēmīgas, jāņem ārā lēcas... dažreiz vēl tāds bonuss, ka ar vati visu saberžu un tad acs uzpamst. :D

      Dzēst
    3. Izklausās pēc šausmu stāsta ar pieniņa piedalīšanos :)

      Dzēst
  3. Tā kā esmu Caroline Hirons fane, attīrošie līdzekļi tagad ir mani TOP produkti :) No pieniņiem vislabāk man patreiz patīk Elemis un Institut Esthederm. Bet ļoti labs ir Thalgo attīrošais krēms- esmu sajūsmā! Man no Dzintara ir vēlme pamēģināt to brūnganās sērijas pieniņu (laikam ar kakao sviestu) un Anti age līnijas, bet tam cena ir ap Ls 16.... Kamēr par IE, Elemis un Thalgo tādu cenu esmu gatava maksāt, par Dzintaru vēl nē. Dīvaini

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī sekoju visiem jaunumiem Karolīnas blogā :) Par Thalgo kosmētiku arī manī modusies interese, jo nesen man kaut kur iedeva viņu sejas krēma paraudziņu, kurš man ļoti iepatikās, cik nu var saprast no tāda daudzuma. Ceru, ka būs atsauksme par attīrošo krēmu ;)
      No tās kakao sērijas es kaut kad biju nopirkusi lūpu balzāmu, man viņš tik ļoti nepatika, ka uz to sēriju vairs par neskatos, bet pieļauju, ka tajā ir arī labi produkti. Žēl, ka neviens no blogeriem par Dzintaru neraksta.

      Dzēst