svētdiena, 2013. gada 27. oktobris

CATRICE, Thrilling Me Softly


Šodien pastāstīšu par četriem Catrice limitētās kolekcijas "Thrilling Me Softly" produktiem. 

Absolute Eye Colour Trio C02 Gentle Thrill


Ļoti mierīgi, ikdienai piemēroti toņi. Ar uzklāšanu, diemžēl, viss nerit tik raiti, kā gribētos. Es ieteiktu šīs ēnas klāt ar samitrinātu otiņu, jo pretējā gadījumā uz plakstiņa nav redzams gandrīz nekas. Es parasti uz otas uzpūšu izsmidzināmo ūdeni, jo tā ir ērtāk, nekā mērcēt otu zem krāna.

Blush Stick C01 Feverish


Krēmveida vaigu sārtums milzīgas lūpu krāsas veidolā :) Tekstūra sārtumam ir maiga un krēmīga ar pūderveida finišu. Man, diemžēl, šis neder, jo ļoti pasvītro manu dabīgo apsārtumu. 

Better than False Lashes volume mascara  (Ultra Black)


Skropstu tušai ir diezgan liela dabīgo sariņu birstīte. Uzklāšana ir ērta, pat apakšējās skropstas izdodas nokrāsot bez problēmam. Man tuša patīk, bet es neteiktu, ka manām skropstām tā sniedz kādu īpašu apjomu, bet - laba tuša katrai dienai.

Long Lasting Lip Lacquer C01 Innocent


Beidzot esmu tikusi līdz savam kolekcijas favorītam :) Kas attiecas uz lakas uzklāšanu - man nekad nav bijis tik "dīvains" lūpu produkts. Es pat īsti nezinu kā to aprakstīt, bet uzklāšanas laikā laka burtiski "uzslīd" uz lūpām, sniedzot patīkamu, atvēsinošu sajūtu. Vispār, nemāku pastāstīt, tas jāpamēģina :) Bet, ne jau tikai tādēļ man tik ļoti iepaticies šis produkts. Pirmkārt, tonis ir ļoti skaists - nedz par spilgtu, nedz par blāvu. Otrkārt, laka smaržo pēc konfektēm. Treškārt, tā patiešām ir noturīga, bet nav pārāk lipīga (ir nedaudz, bet ne neciešami).

* Produktus apskatam piedāvāja Catrice pārstāvji Latvijā

17 comments:

  1. Ēnu toņi ir burvīgi, bet paletē izskatās pilnīgi savādāk nekā swatch'os

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pirmajā bildē, kur visi produkti nobildēti kopā, toņi izskatās tuvāki patiesībai, nekā bildē, kurā palete atsevišķi (tur izskatās tumšāki). Šobrīd tādi laikapstākļi, kad apgaismojums mainās gandrīz ik sekundi, tādēļ diezgan grūti fotografēt visādas toņu nianses.

      Dzēst
  2. Jā, lūpu produkts izskatās perfekti! :))

    AtbildētDzēst
  3. Mani ieinteresēja lūpu laka- ļoti skaists tonis:)

    AtbildētDzēst
  4. mm, lūpu laka tāda kārdinoša! :]

    AtbildētDzēst
  5. Acu ēnu tonīši un lūpu spīdums izskatās burvīgi! :)

    AtbildētDzēst
  6. Ēnas ļoti foršas, bet es laikam atteikšos no kārtējās nude paletes iepirkšanas. Vakar iegādājos metāliskās ēnas, skaistā zeltainā tonī. :)

    AtbildētDzēst
  7. Tev ļoti smuki šī lūpu laka izskatās, tomēr laikam tie nav mani toņi. es veikalā tā kā apskatījos, bet neviens man nešķita tāds wow, ko es gribētu.
    Ļoti interesanti, ka lūpu laka dod tādu atvēsinošu sajūtu arī. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Jā, šī lūpu laka ar to atšķirās no visām, ko esmu lietojusi :)

      Dzēst
  8. Uzrunāja lūpu laka, jo tev izskatās tiešām perfekti :)

    AtbildētDzēst
  9. Viss izskatās tik jauki un vilinoši!

    AtbildētDzēst