pirmdiena, 2013. gada 11. februāris

Marlies Möller - Two in One - Beurre de Karité

Pirmā saskarsme ar Marlies Moller matu kopšanas produktiem man notika ar paraudziņu starpniecību. Man dāsni tika piešķirts seruma paraudziņš, kurš man ļoti patika, tādēļ nolēmu nākotnē kaut ko noteikti iegādāties, neskatoties uz to, ka viņu produkti ir diezgan dārgi.
Ieraudzījusi, ka šim šampūnam ir atlaide, nolēmu iegādāties.
Tātad, tas ir šampūns un kondicionieris vienā. Kaut arī produkti, kuros apvienojas 2, 3, 4, vai 5 vienā parasti nepiesaista manu uzmanību, tomēr pozitīvā pieredze ar Marlies Moller serumu darīja savu. 
Podukta apraksts ir visai grandiozs, tādēļ nocitēšu pilnībā:

Jauns obligātais matu kopšanas līdzeklis ziemas periodam:
- ātrs risinājums jebkurai matu problēmai ziemā. Viegli attīra matus un galvas ādu, neizraisot kairinājumu un aktīvi aizsargājot matus no sausuma un šķelšanās. Viegli lietojams produkts "divi vienā"
- ideāli piemērots aukstajam gadalaikam
- intensīva mitrināšana sausiem un trausliem matiem
- padara matus neticami spīdīgus, samtaini mīkstus un gludus

Spriežot pēc apraksta - gatavais brīnums :)
Lai pārliecinātos par ražotāja apgalvojumu patiesīgumu, veselu nedēļu matu mazgāšanai izmantoju tikai šo šampūnu - nekādas maskas, vai kondicionierus. 
Sākumā es tā kā nevarēju saprast, vai man tikai liekas, ka mati paliek arvien sausāki un cietāki, tomēr tā tas bija. Beigu beigās iedzīvojos nevis gludos un neticami spīdīgos matos, bet cietos praulos.
Ne tikai es nonācu pie tāda secinājuma, bet arī mans vīrs, kuram matu mazgāšana ar šo šampūnu noslēdzās ar pieneņgalvas efektu (viņam ir sprogaini mati).
Nezinu, varbūt kombinācijā ar kondicionieri, vai matu masku šis šampūns būtu lietojams, bet kamēr dusmas nav pārgājušas, klāt viņam neķeršos.

Kur nopirkt?
universālveikalā Stockmann
Cena:
LVL 10 (cena ar atlaidi) 
bez atlaides cena ir LVL 15
Vērtējums:
2/10

6 komentāri:

  1. Ja man kāds šampūns neder, tas automātiski tiek atdots draugam un viņš vienmēr visu izlieto. Izskatās, ka šis gadījums nav no tādiem..

    AtbildētDzēst
  2. Prieks dzirdēt, ka ne es vienīgā tā daru, visi šampūni tiek atdoti vīrietim. :D
    Vismaz man vairākkārtīgi ir pierādījies, ka uz šampūniem nav jēgas tērēt milzu naudas, labāk nopirkt labu masku vai kondicionieri, šampūnus pērku no lētā gala. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tomēr ir gadījies nopirkt labus šampūnus, un pat ja nelieto kondicionieri, mati ir mīksti un spīdīgi, bet šis nav tas gadījums.

      Dzēst
  3. Atbildes
    1. es tikai nesaprotu kā tas iespējams, ka rezultāts pēc šī šampūna lietošanas ir pilnīgi pretējs solītajam. Es vēl saprastu, ja rezultāts būtu viduvējs, bet tas bija kaut kas šausmīgs

      Dzēst