piektdiena, 2013. gada 15. februāris

Piektdienas pirkumi


Jau ilgāku laiku prātuļoju par acu krēma iegādi, jo esošie nesniedz tādu rezultātu, kādu no tiem sagaidu. Vairākus mēnešus atpakaļ Disco Cosmetics veikalos ievēroju zīmola Carole Franck produktus, kuri piesaistīja manu interesi, tomēr tā arī neko neiegādājos.
Visu februāra mēnesi Disco Cosmetics veikalos visām precēm ir 50% atlaide, tādēļ šī bija lieliska iespēja mums beidzot iepazīties.

Zīmola koncepciju izstrādājusi un pastāvīgi pilnveido pati radītāja - Carole Franck - farmaceite, praktizējoša kosmetoloģe un dermatoloģe, inženiere-ķīmiķe, gernotoloģe - nozare, kas pētī dzīvu organismu novecošanas cēloņus un likumsakarības, tās galvenais uzdevums ir pagarināt cilvēku mūžu.

Galvenā šīs kosmētikas iezīme ir tieši ēteriskās eļļas. Kā jau īstena ēterisko eļļu pazinēja viņa radīja patiesus dabas šedevrus, katrs kokteilis ir viņas pašas radīts un neatkārtojams. Viena un tā pati eļļa dod iespēju risināt vairākas problēmas vienlaikus. Carole Franck eļļas atšķiras ar augstu koncentrāciju - 6-32% procenti, hidrofilitāti (spēja labi uzsūkt ūdeni), nesatur konservantus (ēteriskās eļļas pašas par sevi ir dabisks konservants), krāsvielas un sintētiskās piedevas.
Šī produkcija jau sākotnēji tika radīta ne tikai individuālai lietošanai, bet arī profesionāļiem. Carole Franck kundzei tas sniedza iespēju sekot produktu iedarbības dinamikai, optimizēt formulas, radīt maksimāli vienkāršu mājas lietošanas sistēmu un savienojamību ar citu marku produkciju.

Galvenais veikala apmeklējuma mērķis bija aiziet ar acu krēmu (kas arī īstenojās), tomēr paņēmu arī pāris citas lietas:
 - Carole Franck Aromātisko spreju, kura sastāvā ir dažādas ēteriskās eļļas un altejas ekstrakts;
- Anny atjaunojošo eļļu nagiem ( izlasot uz iepakojuma, ka ar šo eļļu sausi un sašķēlušies nagi būs pagātne, nevarēju neņemt :)

5 komentāri:

  1. Krēmiņš izklausās super labi, kādi ir pirmie iespaidi? Atlaides tak visu februāri, vai ne? Būs jāiegriežas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, atlaides ir visu mēnesi (līdz 28. februārim). Pirmie iespaidi par abiem produktiem ir pozitīvi - izsmidzināmais ūdens brīnišķīgi smaržo pēc ēteriskajām eļļām, labi nomierina ādu. Par acu krēmu spriedīšu kaut kur pēc mēneša :)

      Dzēst
    2. Mēģināšu arī izrauties paskatīties kāds ir.

      Dzēst
  2. Nesen strādāju Disco cosmetics un man bija iespēja izmēģināt visus CF produktus. Sejas krēmi sausai un jutīgai ādai ir burvīgi, tāpat arī eļļiņas un serums pret apsārtumu. Acu krēms diemžēl man koda ādā, bet nu man vsp ir ļooti jutīga āda :/

    ANNY produkti arī ir ļoti labi, mani favorīti ir Ridgefiller bāze un Super Gloss gel virskārta.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir doma iepirkt vēl dažus CF produktus, jo pirmie iespaidi tiešām labi. Man tika iedots Okana krēma paraudziņš, kurš man arīdzan ļoti iepatikās. Tagad tikai jāizdomā ko tieši ņemt, bet visticamāk tas varētu būt sejas krēms un serums.

      Dzēst