piektdiena, 2013. gada 1. februāris

LUSH, Ultra Bland


Šis Lush kosmētikas noņēmējs bija iepriekš nepārdomāts pirkums. Tā teikt - ieraudzīju, izlasīju anotāciju, nopirku. 
Pēc pirmās lietošanas reizes mani tā kā pārņēma nožēla, jo uzreiz man viņš neiepatikās. Likās pārāk trekns, pārāk lipīgs un grūti nost dabūjams. 
Bet, par visu pēc kārtas...

Ultra Bland ir viens no Lush kulta produktiem - dižpārdoklis, tā, laikam, latviski pareizi teikt :)
Tas ir biezas konsistences sejas tīrīšanas līdzeklis, kurš bagātināts ar ēteriskajām eļļām, medu un bišu vasku. Pateicoties sastāvā esošajam rožūdenim un īrisa ziedu ekstraktam, ādai pēc attīrīšanas procedūras vajadzētu justies mīkstai un "pabarotai". Īpaši labi der kosmētikas noņemšanai, piemērots visiem ādas tipiem.

Jau pirmajā lietošanas reizē biju sajūsmā par to, ka Ultra Bland lieliski noņem visu kosmētiku, pie tam dara to ļoti saudzīgi, nekas nav jāberž. Neiepatikās man tas, ka pēc tam notīrot seju ar toniku, uz sejas bija jūtama plēve, un diezgan pamatīga. 
Tad es mēģināju viņu lietot tikai kā pirmo sejas attīrīšanas līdzekli, pēc tam lietojot vēl kādu citu (putojošu) līdzekli. Tomēr arī šis paņēmiens man "neiedzīvojās".
Pēc tam es "atklāju" savu īsto pieeju Ultra Bland - pēc sejas attīrīšanas es to noņemu ar mitru, karstu dvielīti. Sajūta ir vienkārši dievīga un āda pēc šādas procedūras ir ļoti tīra. Tāda sajūta, ka tā "ievelk gaisu". Kopš atklāju dvielīša paņēmienu, lietoju Ultra Bland gandrīz katru vakaru. Tas it nemaz nekairina sejas ādu, tomēr attīra vienkārši perfekti.
Vienīgais mīnuss ir līdzekļa smarža. Es pat īsti nemāku to raksturot - smaržo pēc kaut kādas ziedes. Tāda nesvaiga smarža, bet visādi citādi - lielisks produkts.

Kur nopirkt?
Lush veikalos (Dzirnavu ielā, Dominā, Alfā)
Cena:
LVL 10,50
Vērtējums:
8/10

6 komentāri:

  1. Vot, man tāda nesvaiga veca krēma smarža ir Lemony Flutter, kuru, protams, pārsit spēcīgā smaržviela, bet tomēr...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, Lemony Flutter salīdzinājumā ar šo ir svaiguma kalngals :)

      Dzēst
  2. Kārtējā atsauksme, kas mani neierindo Lush potenciālo pircēju lokā. Nezinu, kāpēc, bet neuzrunā.

    Bet bildes Tev vienmēr tik profesionālas un skaistas! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man atkal tā, ka varētu pusveikalu izpirkt, neatkarīgi no tā - vajag, vai nevajag :) Paldies par bilžu komplimentu :)

      Dzēst
  3. Es arī pāris dienas atpakaļ pavisam neplānoti "paslīdēju" uz Lush un arī iegādājos sejas tīrītāju, citu gan Angels on Bare Skin. Esmu sajūsmā, smarža patīk visvairāk no visa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas man arī bija kādu laiku atpakaļ, manai ādai bija par raupju, bet smarža bija jauka :)

      Dzēst