pirmdiena, 2013. gada 18. februāris

GARNIER, Simply Essentials

Daudzviet lasīju ļoti pozitīvas atsauksmes par šiem Garnier produktiem, tādēļ nolēmu izmēģināt - jo īpaši tādēļ, ka tie paredzēti jutīgai ādai.
Soothing vitamin-enriched toner 
Toniks nesatur nedz spirtu, nedz kādas smaržvielas, vai krāsvielas. Sastāvā minēts nomierinošais ūdensrožu ekstraksts.
Toniks kā tāds ir ok, tomēr ir savi mīnusi. Manu ādu viņš nemīkstina pietiekami, bet tas man tā liekas galvenokārt tāpēc, ka mans iepriekšējais Vichy toniks bija izcilnieks šajā jomā (vienkārši nomainot vienu toniku ar otru, atšķirība bija pārāk krasa). Viņš mīkstina, bet ne tik labi. Secinājums viens - cenai tomēr ir nozīme.
Kā seju attīrošs produkts šis arī nederēs - neskatoties uz to, ka ražotājs apgalvo, ka toniks arī attīra, tomēr viņš to nedara. Ja, piemēram, uz skropstām ir palikušas tušas pēdas, toniks ar tām galā netiks. 
Pie plusiem... Manā gadījumā pluss ir tikai viens - šis toniks nekairina manu sejas ādu, tomēr tas nav pietiekami, lai pirktu to atkārtoti, jo pietiekami daudzi toniki šajā pasaulē gan nekairina, gan labi mīkstina, gan nomierina. Šis ir normāls ekonomiskais variants, bet nekas vairāk.

Soothing 2 in 1 make-up remover
Šis dekoratīvās kosmētikas noņēmējs man iepatikās daudz vairāk, pat ļoti iepatikās. Ražotājs apgalvo, ka tas notīrīs arī ūdensizturīgo kosmētiku, kas ir taisnība. Lai cik daudz kosmētikas man uz sejas nebūtu, šis noņem visu ātri un nesāpīgi (bez beršanas un rīvēšanas). Es to lietoju gan acīm, gan sejai un esmu ļoti apmierināta. Līdzeklis satur arī eļļu, tādēļ pēc attīrīšanas uz sejas paliek eļļaina kārtiņa, tomēr šis jautājums tiek atrisināts ar tonika palīdzību. 
Man šis iepatikās daudz labāk, nekā speciālie līdzekļi acu kosmētikas noņemšanai (no L'Oreal un Maybelline), jo kosmētikas noņemšanas process ir daudz ātrāks, un nedz acis, nedz sejas āda netiek kairināta. Domāju, ka pirkšu atkārtoti.

Kur nopirkt?
Drogās
Cena:
LVL 2,39 (tonika cena ar atlaidi)
LVL 2,78 (kosmētikas noņēmēja cena ar atlaidi)
Vērtējums:
tonikam 4/10
kosmētikas noņēmējam 8/10

6 komentāri:

  1. piekrītu par noņēmēju, man arī patīk, ļoti delikāts, bet labi attīra ādu no kosmētikas, es gan lietoju to tikai acu kosmētikas noņemšanai.

    AtbildētDzēst
  2. Es visu laiku vēlos pamēģināt citu kosmétikas noņēmēju, bet bail, ka manām ultraalerģiskajām acīm nepatiks. Līdz šim esmu sadzīvijusi ar L'oreal bez eļļas un Lumeni.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī esmu lietojusi L'Oreal noņēmēju, bet šis man patīk labāk

      Dzēst
  3. Man patīk tas divfāžu līdzeklis, tieši tagad izlietoju, pabeidzu iepakojumu, nekāda vaina tam nebija!

    AtbildētDzēst