ceturtdiena, 2013. gada 28. februāris

ELIZABETH ARDEN, Eight Hour Cream skin protectant


Kurš gan nav dzirdējis par leģendāro Elizabetes Ardēnas astoņu stundu krēmu? Jau vairākus gadus es šad un tad esmu iedomājusies, ka beidzot taču viņš jānopērk, tomēr doma tā arī neīstenojās (līdz šim). 

Šoziem es nekādi nevarēju savest kārtībā lūpas - lai kādus balzāmus es smērētu, lūpas vienalga plaisāja un sūrstēja. Nelīdzēja ne Dzintars, ne Nivea, ne Stendera sviesti - nekas, kas man bija. Tā es tādām saplaisājušām lūpām staigāju pa veikalu un ieraudzīju šo - prātā pavīdēja doma, ka visi to slavē kā lielisku līdzekli lūpu ādas kopšanai...


Šo krēmu Elizabete Ardēna radīja 1930. gadā, un jau kopš tā laika tas kļuva par viņas zīmola pirktāko produktu. Krēma sastāvs ir ļoti vienkāršs, bet efektīvs - vazelīns, lanolīns, silīcijskābe, E vitamīns u.c. 
Spriežot pēc atsauksmēm, teju vai katrs meikapa mākslinieks nēsā šo krēmu savā koferī. Tas tiek lietots kā ādas izgaismotājs (ne tikai sejai, bet arī kermenim), uzacu "noformētājs", kutikulu un elkoņu mīkstinātājs, lūpu spīdums u.c. 
Pirmais, ko nevar nepamanīt ir krēma aromāts - tas ir diezgan spēcīgs. Daudziem tas liekas pat ļoti nepatīkams, tomēr man šķiet, ka nav tik traki. Jā, tas ir spēcīgs, bet manam degunam šī smarža atgādina ķimeņu aromātu (diezgan spēcīgu). Par krēmu arī to var nosaukt visai nosacīti - tā drīzāk ir ziede, trekna un eļļaina :)
Visus iespējamos šī krēma pielietošanas veidus izmēģinājusi vēl neesmu, piemēram, neesmu to lietojusi uzacu noformēšanai, un pagaidām nav radusies izdevība sadziedēt ar to saules apdegumus, tomēr manas lūpas pateicoties šim varonim šobrīd ir diezgan labā kondīcijā. Lieliski noder arī elkoņiem, papēžiem, kutikulām.
Mani visvairāk pārsteidz tas, ka ar šī krēma palīdzību esmu nu jau gandrīz atbrīvojusies no rētām uz zoda, kuras aiz sevis bija atstājušas pumpas. Esmu mazliet šokēta, tomēr tas ir fakts, ka no tumšajiem pleķiem pāri palikuši vien mazītiņi punktiņi.
Ko lai saka - arī manos "koferos" šim krēmam vienmēr būs atvēlēta vieta :)

Kur nopirkt?
universālveikalā Stockmann, veikalā Kristiana
Cena:
LVL 7 (mazais iepakojums)
Vērtējums:
10/10

15 comments:

  1. Uh, šis te man tika iedots kā paraudziņš mini versijā. Sausumus likvedē uz urrā, bet tas aromēts tiešām ir ārkārtīgi specifisks vairāk uz zālēm velk.
    Bet tā kā man bija ārkārtīgi mazs mazītiņš šis produkta daudzums paspēju tik vien kā sadziedēt savus sausos ceļgalus. Skaidrs, ka iegādāšos vēl vienu un izmēģināšu visos veidos :) Paldies tev

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, sausumus likvidē. Es aizmirsu piebilst par savu pieri, uz kuras man āda pamatīgi lobījās - krēms to visu likvidēja pāris dienās. Nevaru vien nopriecāties :)

      Dzēst
  2. Es tieši tāpat uz šo skatos jau gadiem ilgi, bet vēl nav sanācis nopirkt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Var pamēģināt paprasīt paraudziņu, un tad izlemt :)

      Dzēst
  3. Par rētu pleķiem no pumpām- ļoti interesanti un pat neticami izklausās. Kādā veidā tas pleķus ''aizvāc''? Balina vai kā citādāk?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Līdz šim es viņus nekādā veidā nebiju mēģinājusi aizvākt, bet jā, var lietot balinošos līdzekļus, pīlingus. Man bija dažas (ne pārāk lielas) rētas uz zoda, tomēr tas, ka viņas kļuvušas mazītiņas, ir fakts. Es vienkārši kautkur izlasīju, ka šis krēms veiksmīgi cīnās ar tādu lietu, tādēļ arī sistemātiski viņu smērēju uz zoda.

      Dzēst
  4. izklausās interesanti, bet esmu pārāk jūtīga uz smaržāsm, lai zieķietu kaut ko tādu uz sejas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tā smarža liekas pat tīri patīkama. Jā, sākumā bija grūtāk pierast, jo tik spēcīgi aromi sejas kopšanas produktiem tomēr nav raksturīgi.

      Dzēst
  5. Man pēdējā laikā sāk šķist, jo vienkāršāks sastāvs, jo tas produkts ir iedarbīgāks.

    AtbildētDzēst
  6. Diezgan daudz ir lasīts, ka šis ir modeļu must have pārlidojumos, jo der gan sejai, lūpām, visiem sausumiņiem utt. , universāls līdzeklis, kuru iemest līdzi somiņā. Paldies par atsauksmi, varbūt man arī vajag. :)

    AtbildētDzēst
  7. Paldiesiņš par rakstu, būs jāpamēģina, sen jau meklēju kādu universālu līdzekli, kas savedīs visu kārtībā, kad nepieciešams. :)
    http://kristinesviskautkas.blogspot.com/ -seko :)

    AtbildētDzēst
  8. Iegāju Stockmann, palūdzu paraudziņu, jo ieintriģēja šis produkts! Man iedeva paraudziņu krēmam bez smaržas. Nez, ir vēl kāda atšķirība šiem produktiem?
    Katrā ziņā, man iepatikās, noteikti iegādāšu sev šo krēmu!
    Paldies, par rakstu! :)

    AtbildētDzēst
  9. Ups, es ar to krēmu nosmērēju visu savu seju... Nav nāvējoši?

    AtbildētDzēst