otrdiena, 2012. gada 2. oktobris

SEPHORA, Express nail polish remover


Pamazām tuvojas tas laiks, kad beidzot jāsāk dalīties iespaidos par saviem Polijas pirkumiem. Pirmais "varonis" būs Sephora nagu lakas noņēmējs. Protams, daudz jau ir lasīts par šo brīnumu, bet tomēr... 
Visa sāls, ja tā var izteikties, šeit slēpjas vienkārši paralona gabaliņā, kurš ielocīts pudelītē, un kuram pieliets nedaudz nagu lakas noņemamā sķidruma. Jau sen mums zināma patiesība, ka viss ģeniālais ir vienkāršs. Es pat nesen lasīju rakstu, kur viena meitene pati bija pamanījusies ko līdzīgu uzmeistarot. Kā varēja noprast, eksperiments bija attaisnojies.

Kopš manā īpašumā nonāca šis Sephoras bundulītis, esmu sākusi lakot nagus daudz biežāk, jo tagad lakas noņemšanas process norisinās krietni īsākā laikā. Atkrīt visa tā ņemšanās ar vatēm un lakas noņemamo šķidrumu. Atliek tikai pavirpināt pirkstu šajā bundulītī, un lieta darīta. Esmu izmēģinājusi dažnedažādas nagu lakas - gaišas, tumšas, ar spīdumiem, ar perlamutriem utt., ar visām viņš tiek galā ļoti labi. 
Ja nu kaut kur vajag piekasīties, tad viena lieta tomēr ir. Reizēm pie pirkstiem pielīp nelieli paralona gabaliņi, kuri ir atdalījušies no "lielā" paralona - nedaudz kaitinoši, bet visā visumā - nekas īpašs. 
Kā raksta ražotājs, šis nagu lakas noņēmējs nesatur acetonu un parabēnus (es gan nezinu, vai parabēni lakas noņēmējā varētu nodarīt kādu postu). Vēl pieminēts, ka šis lakas noņēmējs ir saudzīgs pret nagiem. To es varu apstiprināt, jo bieži esmu saskārusies ar to, ka lakas noņēmēja dēļ nagi paliek trausli un sausi, bet ar šo neko tamlīdzīgu novērojusi neesmu.
Lietojusi es viņu esmu vismaz desmit reizes, pagaidām kā jauns. Galvenais, neaizmirst aizskrūvēt vāciņu.
Ļoti forša lieta, iesaku izmēģināt.

Kur nopirkt?
Latvijā diemžēl nav nopērkams, bet var pasūtīt kādā interneta veikalā
Cena:
35 zloti (aptuveni LVL 6)
Vērtējums:
9/10

5 komentāri:

  1. Bourjois ir stipri līdzīga lietiņa, tik neesmu manījusi mūsu veikalos. Mani vairāk interesē tas, vai lietojot dažādu krāsu lakas, tas paraloniņš nepaliek netīrs un nenokrāso pirkstus pēc tam? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es ar Bourjois neesmu manījusi pie mums :( Man pagaidām neko nenokrāso, ceru, ka tā tas arī turpināsies :)

      Dzēst
  2. Izklausās ļoti interesants, tikai nez cik ilgi šis viss pāsākums darbojas? Jo mani arī nedaduz mulsina dažādo toņu nagulakas un, ja pareizi saprotu darbības principu, noņemtā laka paliek tai bundulīti un pamazām uzkrājas, ja?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, viss paliek bindulītī. Izklausās mazliet biedējoši, bet man pagaidām neko nekrāso un netīrs arī nav palicis.

      Dzēst
  3. Būs šis brīnumdaris jāpamklē, esot ārzemēs.

    ladure.e

    AtbildētDzēst