otrdiena, 2012. gada 16. oktobris

PHYTO, Hydrating day cream with 7 plants

Noskatoties jauno Lisas Eldridžas video par viņas iemīļotajiem matu kopšanas produktiem, man uzreiz radās iedvesma uzrakstīt par vienu no pieminētajiem līdzekļiem. Un tas ir Phyto mitrinošais dienas krēms matiem. 
Parasti matu kopšanas līdzekļu arsenālā sastopami serumi, balzāmi, maskas un citi zvēri, bet par krēmu es dzirdēju pirmo reizi. Iespējams, arī citi ražotāji piedāvā ko līdzīgu, bet man tā ir pirmā sastapšanās. 

Nopirku šo krēmu neilgi pirms brauciena uz Poliju, jo zināju, ka fēnu un veidošanas līdzekļus līdzi neņemšu, bet vēlme savus matus redzēt pietiekami pieklājīgā skatā tomēr bija. Jau iepriekš kaut kur biju lasījusi par šo, tādēļ nolēmu iegādāties.

Krēms ir paredzēts sausu matu kopšanai. 
Man vienmēr ir spurojušies un bijuši īpaši "nepaklausīgi" tieši priekšējie mati, tādēļ tie visvairāk ir cietuši no fēna karstā gaisa, kā rezultātā tie ir krietni sausāki par pārējiem matiem. Tādēļ šo krēmu lietoju tieši "problemātiskajā zonā".
Krēms satur 7 augu ekstraktus: kliņģerīšu, salvijas, diždadža, vītola, sojas pupiņu, rozmarīna un altejas. Krēms paaugstina dabiskās aizsargspējas sausiem matiem, uzturot optimālu mitruma līmeni. 

Jāpiebilst, ka ceļojuma laikā lietoju tikai šampūnu un kondicionieri - nekādas maskas, vai citus kopjošos līdzekļus, tādēļ labi varēju novērtēt krēma īpašības.
Varu pilnībā piekrist par to, ka krēms ļoti labi nogludina matus (pat mitrā laikā tie tik ļoti nespurojās) un mati izskatījās daudz "dzīvāki". Es nezinu kā es varētu izmērīt "optimālo mitruma līmeni", bet spriežot pēc tā, ka mati izskatījās spīdīgi un dzīvīgi, pieļauju, ka ar to viss bija kārtībā. 
Krēmam ir vidēji šķidra konsistence, smaržo pēc zālītēm, kas droši vien ir septiņu ekstraktu smaržas kombinācija. Lietoju to ar dvieli izsusinātos matos, bet pavisam nelielu daudzumu, lai mati nekļūtu netīri ātrāk kā parasti. 
Rezultāts mani pilnībā apmierināja - mati nebija sausi un spuraini, bet pietiekami gludi, un pats galvenais - izskatījās veselīgi. Manuprāt, šāds līdzeklis ir ideāls tieši tādos apstākļos, kad nav iespējas lietot ko vairāk par šampūnu un balzāmu. Kad ir iespēja palutināt savus matus ar kādu masku, vai eļļu, šis krēms varētu būt lieks, ja vien mati nav ļoti, ļoti sausi. 

Sastāvs:
Althaea Officinalis Extract (Mucilage Végétal), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Lecithin (Soja), Arctium Majus Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Roseary) Leaf Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Salix Alba (Willow) Leaf Extract, Sodium Dehydroacetate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Parabens (Butyl, Ethyl)

Kur nopirkt?
Aptiekās
Cena:
aptuveni LVL 10
Vērtējums:
8/10

5 komentāri:

  1. uz šo līdzekli sen jau skatos, bet pašlaik man ir eļļu periods un nekas cits neprasās, kad apniks eļļa izmēģināšu šo :)

    AtbildētDzēst
  2. man šis ir bijis. Pasen. Neko neatceros. laikam nebija slikti, bet sajusma nebiju

    AtbildētDzēst
  3. It's an awesome post in support of all the internet users; they will obtain benefit from it I am sure.

    Review my weblog - appliance repair tampa

    AtbildētDzēst
  4. obviously like your web-site however you need to take a look at the spelling on quite a few of your posts.
    A number of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to inform the reality then
    again I'll surely come again again.

    my weblog ... womens motor insurance

    AtbildētDzēst