ceturtdiena, 2012. gada 25. oktobris

OSMO, Intensive Deep Repair Mask


Šoreiz stāsts par vēl vienu pirkumu no Polijas. Tā ir Osmo (Lielbritānija) matu maska. Iegādājos to tikai tādēļ, ka biju lasījusi labas atsauksmes par Osmo matu kopšanas produktiem time4beauty blogā. Iepakojums maskai nav sevišķi pievilcīgs, tādēļ nejaušības pēc to nebūtu izvēlējusies. Tagad tikai nožēloju, ka paņēmu tikai vienu bundulīti, jo šī maska man patiešām iepatikās.
Maskai ir ļoti bieza konsistence - gandrīz kā sviestam. Sākumā uztraucos par to, vai pēc tādas maskas mati nebūs jāmazgā atkārtoti. Nekā tamlīdzīga. Tā patiešām labi baro matus, bet nepadara tos saķepušus. 
Pēc maskas lietošanas mani mati kļūst biezāki, smagāki, bet smagāki tādā pozitīvā nozīmē. Tāda sajūta, ka pēkšņi matu ir kļuvis vairāk. Pēc ieveidošanas mati izskatās kā pēc frizētavas apmeklējuma. 
Ražotājs iesaka masku turēt ar dvieli izsusinātos matos 3-5, vai 7-10 minūtes. Es parasti to turu ilgāk, jo, manuprāt, rezultāts ir vēl labāks.
Šis man patiešām ir atradums, bet skumīgi ir tas, ka pie mums to nekur nevar iegādāties - vismaz man par to nav nekādas informācijas. Biju pat speciāli aizgājusi uz Frizieru servisa veikalu, bet tur arī nebija. Ja kādam ir zināma kāda "maģiska" vieta (Rīgā), kur var iegādāties Osmo matu kopšanas produktus, būšu ļoti priecīga, ja padalīsieties :)

Sastāvs:
 Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Paraffinum Liquidium (Mineral Oil), Petrolatum, Lanolin Alcohol,Panthenol, Hydrolyzed Soy Protein, Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed Oil), Pogostemon Cablin (Patchouli Oil), Cananga Odorata ( Ylang Ylang Extract) , Parfum (Fragrance), Lauramine Oxide, Benzyl Benzoate, Limonene, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Cl 19140 (FD&C Yellow No5), Cl 17200(D&C Red No33), Cl 42090 (FD&C Blue No1)

Kur nopirkt?
ja vien es to zinātu, bet droši, ka interneta veikalos ir pieejama (ebay, feelunique u.c.)
Cena:
aptuveni LVL 3 (par 100ml produkta)
Vērtējums:
10/10

17 comments:

  1. Tā vien prasās pamēģināt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ja gadās kaut kur "pa ceļam" - noteikti vērts nopirkt :)

      Dzēst
  2. cena vispār fantastiska :)

    AtbildētDzēst
  3. un izskatās, ka ir izplatītājs Latvijā Osmo:
    http://www.e-beauty.lv/index.php?topic=minipage&kid=4492

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, paldies!!!! Nebūs jāņemās ar interneta veikaliem.

      Dzēst
  4. Kurš pirmais brauc, pirmais maļ - kamēr es vēl tikai prātā vizualizēju atsauksmi, tu jau to esi ielikusi :)

    AtbildētDzēst
  5. man tagad ļoti patīk mythic oil sērijas matu maska, kaut arī lietojot šo sēriju pēc tādas nemaz nav vajadzības ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Netieku es nekādi līdz mythic oil, bet gan jau :)

      Dzēst
  6. Nezinu gan, kur var nopirkt rīgā, bet, ja proti iepirkties interneta veikalos, paskaties feelunique.com un fragrancedirect.co.uk - tur ir! Un pvn nav jāmaksā no šiem saitiem.
    Bet vispār, šī ir arī viena no manām mīļākajām maskām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, interneta veikalos var nopirkt, man tikai ne visai patīk izmantot internetu, lai iepirktos - pati nesaprotu kāpēc, jo viss jau ir pieejams, bet kaut kā man neiet ar to visu :) Prieks, ka Tev arī patīk :)

      Dzēst
  7. Pirku 2 Osmo matu maskas (šo un krāsotiem matiem) feelunique.com, kad viņiem bija vasaras izpārdošana un cenas bija patiesi lieliskas. Pie tam feelunique.com ir bezmaksas piegāde. Esmu sūtījusi daudzas reizes un neesmu vīlusies. Protams, ir nedaudz jāpagaida (maksimums laikam bija 2 nedēļas).
    Daugavpilī Frizieru servisā Osmo sērija ir. Cenas man šķiet ir augstākas nekā sūtot no UK.

    AtbildētDzēst
  8. Sveika! Man patīk tavs blogs, tāpēc nominēju tevi Liebster Blog awards, vairāk informācijas: http://il-beauty.blogspot.com/2012/10/the-liebster-blog-award.html

    AtbildētDzēst
  9. Sveika! Arī man patika tavs blogs un es tevi nominēju Liebster blog balvai, :D vairāk informācija šeit http://makeupnodrogaslv.blogspot.com/2012/10/liebster-blog-balva.html

    AtbildētDzēst
  10. Sveika! Es arī nominēju Tevi The liebster blog award http://ievasnagi.blogspot.com/2012/10/the-liebster-blog-award.html

    AtbildētDzēst
  11. Sveika! Es Tevi nominēju Liebster Blog award http://infinitelifex.blogspot.com/2012/10/the-liebster-blog-award.html

    AtbildētDzēst