trešdiena, 2012. gada 10. oktobris

MADARA, Comforting Toner

Šodien man ir diezgan kašķīgs noskaņojums, tādēļ arī izvēlējos beidzot uzrakstīt par jauno Madaras mīkstinošo toniku. Jāsaka, ka vecās versijas mēģinājusi neesmu - šī ir pirmā saskarsme ar Madaras tonikiem kā tādiem.
Diemžēl, man pavisam neiepatikās, kaut arī gribēju lai patīk, jo Madara man vienmēr ir simpatizējusi. Ne tikai tādēļ, ka tā ir Latvijā ražota kosmētika, bet arī tāpēc, ka man ļoti patīk firmas vizuālais tēls, un līdz šim viņu produkcijā vīlusies nebiju.
Kad iegādājos šo toniku (tas bija neilgi pēc tam, kad bija "atklājies" Madaras jaunais stends universālveikalā Stockmann), līdzi man tika sadoti diezgan daudzi citu jauno produktu paraudziņi. Nezinu kādēļ, bet visi produkti vispirmāmkārtām neiepatikās manam degunam. Līdz šim man vienmēr patika kā smaržo Madaras krēmi, bet tagad... Likās, ka produkti ir veci. Tā tas būt nevarētu, jo tie tikko bija parādījušies pārdošanā, tādēļ tā, laikam, ir mana deguna īpatnība. Paraudziņi tika atdoti draudzenei, jo pati tos lietot nevarēju - visu laiku likās, ka smērēju uz sejas vecu krēmu.
Toniks smaržas ziņā arī īpaši neatpaliek - tas smaržo pēc spirta (ar tādu vecuma piesmaržu). Ja vēl viņš citādā ziņā būtu labs - smarža tad nebūtu problēma. Pēc šī tonika lietošanas es nejūtu nekādu tonizējošo efektu, nomierinošo arī nē. Tiesa, neskatoties uz spirta klātbūtni, ādu šis toniks man nekairina, tomēr nekādu citu jēgu, jeb iedarbību es no viņa arī nejūtu. Tā viņš tur vientuļi stāv manā vannas istabā, reizēm tiek izmantots uz citiem mājiniekiem.

Sastāvs:
Aqua, Rosa Damascena, Alcohol, Glycerin, Chamomilla Recutita, Betain(-e), Lactic Acid, Lecitin, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium PCA, Sodium Levulinate, Sodium Lactate, Sodium anisate, Mannitol

Kur nopirkt?
firmas veikalos (Alfā, Dominā, Galerijā Centrs u.c.), universālveikalā Stockmann, Biotēkās u.c.
Cena:
LVL 9,95
Vērtējums:
1/10

7 komentāri:

  1. šo neesmu mēģinājusi, bet Madara līdzsvarojošs toniks man ļoti patīk, nesen izlietoju jau 3 pudeli, tagad nedaudz pamainīju sejas kopšanas rituālu, bet noteikti kādreiz pirkšu vel ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ko lai dara, šis man pavisam nepatika, līdzsvarojošo neesmu mēģinājusi. Kas par rituāla pārmaiņām?

      Dzēst
    2. izmēģinu jaunu sistēmu :) Clinique 3 soļu.

      Dzēst
  2. šo mēģināju vecajā iepakojumā, arī nepatika, bet līdzsvarojošais gan ir labs. ( vismaz vecajā iepakojumā bija)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. hm, interesanti, vasarā būs jāizmēģina līdzsvarojošais :)

      Dzēst
  3. Tas līdzsvarojošais ir labs pat manai jutīgajai ādai un neskatoties uz spirtu. Tas man ļoti patīk

    AtbildētDzēst