piektdiena, 2012. gada 19. oktobris

LUSH, OATIFIX Fresh face mask


Šī svaigā auzu sejas maska no Lush bija pirmais, ko gribēju iegādāties Lush veikalā, bet par nelaimi man nācās "vajāt" veikala pārdevējas neskaitāmas reizes, līdz es tiku pie šīs burciņas. Vairākas reizes biju braukusi uz veikalu Dzirnavu ielā (tas bija jau sen), bet nekad šīs konkrētās maskas uz vietas nebija. Vienreiz man tikai ielika paraudziņu no testera. Šis te paraudziņš man sagādāja nelielu vilšanos, jo maska bija sausa, uz sejas praktiski neturējās, un nekādu īpašo efektu no viņas es arī neredzēju. Tādēļ uzmācīgo domu par šīs maskas iegādi es atmetu. 
Salīdzinoši nesen biju ieklīdusi Dominā, un "uzdūros" Lush jaunatvērtajam veikalam. Biju jau nedaudz piemirsusi savu nepatiku pret "paraudziņu", tādēļ paprasīju, vai viņiem ir svaigās maskas. Man par pārsteigumu visas maskas bija pieejamas, un es beidzot tiku pie sen kārotās Oatifix.
Kas man nepatīk Lush produktos, ir tas, ka pat ja divas reizes pēc kārtas nopērku vienu un to pašu produktu, otrajā reizē tas var izrādīties pavisam savādāks, nekā esmu pieradusi. Piemēram, konsistence ir pavisam savādāka, smarža arī var atšķirties. Protams, ka būtībā jau produkts ir aptuveni tāds pats, bet kas attiecas uz kosmētiku, manuprāt, tieši niansēm ir ļoti būtisks svars. 
Atšķirībā no man iedotā parauga, šai maska ir krēmīga (putrīga?) konsistence, paraugs bija sauss un pavisam ne krēmīgs. Šoreiz esmu vinnētājos, bet kas būs nākamreiz? Protams, jārēķinās arī ar diezgan īso derīguma termiņu, bet tas lielākā, vai mazākā mērā attiecas uz visiem Lush produktiem (svaigajām maskām jo īpaši).
Maska nu ĻOTI garšīgi smaržo - ļoti saldi un apetītelīgi. Izskatās pēc auzu tumes. Šajā reizē ar uzklāšanu nekādu problēmu nebija - maska viegli klājas, nekrīt nost, var mierīgi ar to pārvietoties (ja ir tāda nepieciešamība). Ražotājs iesaka masku turēt 5-10 minūtes, pēc tam noskalot ar siltu ūdeni. Pēc tik īsa laika nejutu nekādu efektu, tādēļ turpmāk masku turēju kādas 20 minūtes. Pēc maskas nomazgāšanas jūtama tāda kā plēve uz sejas, kas nav visai patīkami. Nekādu nomierinošo efektu es nejutu, Jā, sajūta ir diezgan svaiga, sejas āda kļūst nedaudz tvirtāka, bet man šķiet, ka tādu efektu var sagaidīt no ļoti daudzām maskām. Pēc divu nedēļu lietošanas mana sejas ādas krāsa nav kļuvusi vienmērīgāka, nekādu attīrošo efektu arī nemanīju. 
Liela brēka - maza vilna. Jā, esmu tā kā vīlusies, bet pie izdevības pamēģināšu kādu citu svaigo masku.

Sastāvs:
Glycerine, Fine Oatmeal, Fresh Organic Bananas, Water, Ground Almonds, Illipe Butter, Kaolin, Talc, Vanilla Pod, Sandalwood Oil, Benzoin Resinoid, Coumarin, Benzyl Cinnamate, Linalool, Perfume, Gardenia Extract

Kur nopirkt?
Lush veikalos Dzirnavu ielā 70 un t/c Domina (pieejams arī E-veikals lush.lv mājas lapā)
Cena:
LVL 5,90
Vērtējums:
4/10

10 comments:

  1. Oooo, Dominā ir Lush, kauns, kauns, tik sen pa veikaliem neesmu vazājusies, ka šo un e-veikalu palaidu garām! Paldies, Elīn!

    AtbildētDzēst
  2. Bet izskatās, ka interneta veikalā svaigo masku nav.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā, skatījos interneta veikalā tieši auzu masku, bija rakstīts "pieejams". Starp citu, man pārdevēja teica, ka drīzumā būšot veikals arī Alfā.

      Dzēst
    2. Aaaa, tad es neatrodu to sadaļu! :(
      ļoti labi, ka veikali tagad būs arī tirdzniecības centros, neesmu pastāvīgā apmeklētāja, bet bieži gadās, ka gribu, bet nebraucu uz veikalu tieši tā novietojuma dēļ.

      Dzēst
  3. Šo man reiz iedeva kā paraudziņu divām reizēm -- es arī nebiju sajūsmā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. mjā, pēc pirmās neveiksmes, laikam, nevajadzēja pirkt, bet izvēlēties kaut ko citu

      Dzēst
  4. omg ja man pazīstamam produktam otrajā pirkšanas reize būti cita konsistence vai smarža es domātu ka tas ir sabojājies :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lush tas, laikam, ir normāli, jo katram gatavotājam jau arī sanāk mazliet savādāk, kaut arī sastāvdaļas ir vienas un tās pašas. Šeit tas ir gluži kā ar ēdienu - katram sanāk savādāka omlete :)

      Dzēst
  5. mana pusaudžu gadu mīļākā maska bija maltas auzu pārslas + kliņģerīšu tēja. "Šī izskatās līdzīga.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, tāda putriņa :) Bet ar auzām man joprojām šad un tad patīk seju nomazgāt.

      Dzēst