sestdiena, 2012. gada 13. oktobris

CAUDALIE

Beidzot arī manā īpašumā ir daži produkti no Caudalie. Jau sen gribēju izmēģināt kaut ko no viņu produktu klāsta, bet visu laiku kaut kā nesanāca. Pirku šos produktus Vecrīgā (Vaļņu ielā 8), veikalā Naturel. Tieši Vecrīgas veikalā strādā ļoti jauka pārdevēja - visu izstāsta, parāda, ir ļoti jauka un izpalīdzīga. Iepirkties tur man bija divkāršs prieks :)
Tātad, nopirku sev toniku un izsmidzināmo ūdeni sejai.

Šis tonizējošais losjons piemērots visiem ādas tipiem, lietojams gan sejai, gan ādai ap acīm. Ražotājs norāda, ka losjons piemērots arī dekoratīvās kosmētikas noņemšanai, bet šādam mērķim es to nelietoju. Vienreiz izmēģināju, tikai eksperimenta pēc. Manuprāt, komētiku viņš noņem diezgan slikti, vismaz manā gadījumā, jo ikdienā es lietoju gan tonālo krēmu, gan acu ēnas, tušu, zīmuli. Iespējams, ar mazāku kosmētikas daudzumu losjons tiktu galā ļoti labi. Tādēļ es viņu lietoju tikai kā toniku pēc sejas attīrīšanas. 
Losjonam ir ļoti patīkams aromāts - smaržo pēc zaļajām vīnogām. Smarža ir gandrīz nemanāma, tomēr klātesoša. Man ļoti iepatikās šis toniks. Viņš mīkstina sejas ādu, kā arī lieliski nomierina. Kā jau vienmēr, patēriņš ir ļoti liels. Mēneša laikā tas ir gandrīz tukšs, tomēr man tik ļoti viņš iepatikās, ka domāju vietā iegādāties tādu pašu.

Sastāvs:
aqua (water), butylene glycol, PEG-40 hydrogenated castor oil*, sodium carboxymethyl betaglucan, methylpropanediol, sodium benzoate, parfum(fragrance), caprylylglycol, citric acid*, biosaccharide gum-, phenylpropanol, glyceryl caprylate **Origine végétale 

Caudalie izsmidzināmais ūdens ir 100% vīnogu ūdens. Piemērots visiem ādas tipiem, arī visjutīgākajai. Daudzviet esmu lasījusi, ka šis ūdens smaržo tāpat kā toniks, bet es nekādu smaržu nejūtu. Izsmidzinās ļoti labi - kā smalka, smalka rasa. Ļoti labi atsvaidzina un nomierina sejas ādu. Par sev vispiemērotāko variantu esmu atradusi to glabāt darba vietā, jo dienas gaitā bieži gribas atsvaidzināt seju, tad šis ūdentiņš ļoti labi noder. Ja ir kāds diskomforts, ādas sausums, vai apsārtums, šis ūdens ļoti labi palīdz. Vēlreiz atkārtošos - viņš nomierina, samazina apsārtumu un mitrina sejas ādu. Ja seja nedaudz sāk "spīdēt", pielaboju šo situāciju ar pūderi. 

Sastāvs:
vitis vinifera (grape) fruit water, vitis vinifera (grape) juice, nitrogen

Kur nopirkt?
veikalos Naturel (Vaļņu ielā 8, Sky & More)
Cena:
tonikam LVL 13,40; vīnogu ūdenim LVL 5,10
Vērtējums:
abiem 10/10

4 komentāri:

  1. Dievinu Caudalie kosmētiku, man liekas lielisks cenas un kvalitātes savienojums! Tūlīt piebeigšu savus krājumus un iepirkšu mitrīnošu sēriju, ziemai ka reiz super labi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, cenas nav pārāk augstas, bet produkti ļoti labi. Vēl man sadeva visādus paraudziņus - no tiem ļoti iepatikās gan roku krēms, gan ķermeņa krēms. Man vēl ļoti patika tie smaržūdeņi, tas, kurš lillā pudelītē, bet pārdevēja teica, ka tos vairs neražos :(

      Dzēst
  2. smažūdeņi, man liekas, bija limitēti :( sejas krēmus neiedeva pamēģināt? Iesaku vinosource sēriju :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. ā, to es nezināju, žēl, man tiešām patika tas lillā. Sejas krēmus neiedeva. Paldies, noteikti paskatīšos, jo esmu ļoti ieinteresējusies par Caudalie.

      Dzēst