trešdiena, 2012. gada 19. septembris

Les Essentiels de Chanel Fall Makeup Collection 2012: Rouge Allure Extrait de Gloss 68 Troublant





Šis lūpu spīdums ir otrais un pēdējais Chanel rudens kolekcijas produkts, kuru iegādājos. Godīgi sakot, pat nebiju plānojusi viņu ņemt, bet vairākos blogos saskatījos tik skaistas bildes un  "saklausījos" sajūsmas saucienus par to, ka šis ir labākais kolekcijas produkts, un te nu mēs esam... 
Es arī centos uztaisīt tādas pieņemamas bildes un piebiedrojos jūsmotāju pulkam.



Man vienmēr ir patikuši šādi, vai līdzīgi toņi - mazliet rozā, mazliet plūme, mazliet pelēkais un brūnais... Manuprāt, ļoti skaists tonis, kurš iederas gan svētkos, gan ikdienā. 
Spīdumam ir diezgan bieza konsitence un tas pilnībā pārklāj dabisko lūpu pigmentu. Sastāvā ir arī ļoti smalks šimmeris, bet es viņu manu tikai saules gaismā, ēnā nekādus spīdumiņus redzēt nevar. 

Nesāšanā ļoti komfortabls. Uzklāšanas laikā šķiet nedaudz lipīgs, bet pēc tam šī sajūta pazūd pilnībā. Man viņš lūpas nesausina nemaz, drīzāk pat jūtu tādu nedaudz kopjošu efektu. Noturība ir vidēja, kamēr neēd un nedzer viss ir kārtībā. Pēc ēdienreizes spīdums noteikti ir jāatjauno.


Kopumā varu teikt, ka esmu ļoti apmierināta, ka nenoskopojos. Ļoti labs produkts, kurš piedevām vēl vizuāli baudāms. Ļoti patīkami rokās turēt smago, melno spīduma iepakojumu.


Kur nopirkt?
Universālveikalā Stockmann, Douglas veikalos, Kristiana veikalos
Cena:
LVL 24,00
Vērtējums:
10/10

6 komentāri: