piektdiena, 2012. gada 28. septembris

Iekš YOUTUBE

Gribētu pastāstīt par youtube skaistuma kanāliem , kurus es skatos visai regulāri, un kuri man ļoti patīk:

Protams, kā jau ļoti daudzi, es arī esmu Lisas Eldridžas (Lisa Eldridge) pastāvīgo skatītāju un lasītāju lokā. Es pat teiktu, ka ar zināmu nepacietību gaidu katru viņas video. Īpašā sajūsmā esmu par vintage make up gabaliņiem. Piemēram, ar Merilinas Monro meikapa paraugdemonstrējumiem ir pilns youtube, bet tik interesantu un saturīgu video par Monro, kādu mums parādīja Lisa, es patiešām vēl nebiju redzējusi



Tālāk ierindojas māsiņas Pixiwoo. Jāatzīstas, ka vairāk pie sirds man ir Samantas veidotie video. Nemāku to izskaidrot, tā tas vienkārši ir. Reizēm var tikai pabrīnīties cik līdzīga viņa kļūst savu meikapu varoņiem, piemēram, Evai Grīnai



Gandrīz vienmēr man uzlabojas garastāvoklis skatoties Marnie's Musings youtube kanālu, kura īpašniece daudz stāsta un dalās savā pieredzē par tā saucamajiem drugstore produktiem - ļoti daudz noderīgas lietas tur esmu uzzinājusi. Jāpiebilst, ka vienmēr patīk paskatīties arī uz Mārnijas suņiem (viņi pārsvarā klīst, guļ, vai skraida attēla aizmugurējā plānā)



Salīdzinoši nesen esmu sākusi skatīties Klaudijas youtube kanālu TheClaudiaCouture. Ļoti iepatikās veids kādā Klaudija stāsta - viņai ir ļoti mīlīga balss un interesanti video




Vēl salīdzinoši regulāri skatos Veronikas youtube kanālu mikkagirl07 - vairāk gan patīk produktu apskati, jo meikapa paraugdemonstrējumus un dažādu skaistumkastīšu apskatus es skatos diezgan reti



Lūk, šie ir pieci kanāli, kurus skatos regulāri. Protams, ir diezgan daudzi, kurus skatos šad un tad - tas atkarīgs no tematikas, bet šie ir vismīļākie. 

Vai jums arī ir vismīļākie skaistuma "jūtūberi"? Ja ir, tad kuri?

12 comments:

  1. Forši, būs kas jauns skatāms! Es skatos Lisas un Veronikas kanālu, Pixiwoo it ka forš bet neaizrauj :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu, kapec nevaru seit pievienot savu komentaru, bet tikai atbildet...

      Bet, jau vairakus gadus esmu Kandee Johnston fane. Airauj vinas youtube kanals un logs! Loti talantiga un miliga sieviete!

      Dzēst
    2. Vairākus no Lisas video esmu skatījusies pat vairākas reizes, tik ļoti man tie patīk :) Pixiwoo ir foršas, bet arī es skatos ne visu.

      Dzēst
    3. Dīvaini, ka nevar pievienot komentāru (hmmmm).
      Starp citu, Kandee bija pirmā, kuru vispār sāku skatīties, tas bija diezgan sen - ļoti patika, bet tagad skatos retāk.

      Dzēst
  2. Skatos Lisa Eldridge un Pixiwoo kanālus
    bet vispār skatos daudzus citus, bet parasti neskatos visus video pēc kārtas, izvēlos pēc noskaņojuma

    AtbildētDzēst
  3. Es arī sāku ar Kandee, bet tagad visai reti skatos, jo kaut kā viņa ļoti novirzījusies no skaistuma tēmas, bet viņas privātā dzīve mani galīgi neinteresē.
    Skatos Lisu, Pixiwoo ik pa laikam, bet pēdējais atklājums ir Goss Makeup Artist, patīk, ka viņš runā tikai par tēmu un konkrēti, nevis bla, bla, bla rinķī apkārt, kā daļai sieviešu to patīk darīt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. o, paldies, būs jāpaskatās :) Tas ir neizbēgami, ka nedaudz iezogas arī privātā dzīve, bet man liekas, ka ļoti daudzi skatītāji "pieprasa" tāda veida informāciju uzdodot dažādus jautājumus, tipa, ar ko tu nodarbojies, kas ir tavs vīrs utt. Ja privātās lietas sāk ņemt virsroku, man arī pazūd interese skatīties, bet ja tas ir veselīgā balansā - viss ok.

      Dzēst
    2. Tieši tā, nedaudz privātās dzīves ir ok, protams, šis tas interesē par cilvēku, ko skaties, bet pilnīgi piekrītu, jājūt tāds veselīgs balanss :)

      Dzēst
  4. Es skatos Ingrīdas (Missglamorazzi) un Fleur (FleurDeForce) kanālus. Dikti patīk. Meitenes foršas un arī video ļoti skatāmi.

    AtbildētDzēst
  5. Es skatos:
    Pixi2woo (elks)
    Michelle Phan
    Dulce Candy 87
    pixiwoo
    Missglamorazzi
    Fleur de Force
    Andreas Choice
    CarliBel55
    dope2111
    chrisellelim
    kā arī dažkārt Tevis pieminēto Lisa Eldridge

    AtbildētDzēst