svētdiena, 2012. gada 9. septembris

GIVENCHY, Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor 80 Acoustic Harmony

Šīs Givenchy rudens kolekcijas acu ēnas es gribēju iegūt savā īpašumā jau kopš brīža, kad ieraudzīju tās pirmo reizi. Manuprāt, tieši viņas ir skaistākais makeup produkts šoruden. 
Iepakojums tām ir lakonisks, tomēr tajā pašā laikā ļoti elegants un parocīgs lietošanā. 
Gluži kā pašas acu ēnas, arī iepakojums no skaistākās puses sevi parāda saules gaismā. Ēnā kastīte izskatās vienkārši melna, bet saulē tā mirdz un laistās. Tieši tāpat šīs ēnas "uzvedas" uz acīm - ēnā tās izskatās gluži ikdienišķi, bet atliek iziet saulītē, tās mirdz. Šis mirdzums man atgādina saules atspīdumus uz ūdens. 
Vienīgais mīnuss ir tas, ka dēļ lielā spīdumu daudzuma ēnas diezgan stipri birst, tādēļ ar šo paleti acis pilnīgi noteikti ir jākrāso vispirms, un tad tikai visu pārējo meikapu.

Es nofotagrafēju kā tās izskatās ēnā, bet šeit var apskatīties uz skaisto mirdzumu :)
Visbiežāk lietoju gaišo, līllīgo un pelēko toni, jo bronzīgie man ne pārāk piestāv. 
Kas attiecas uz noturību - ar acu ēnu bāzi tās nekur nepazūd un saglabā savu spilgtumu visas dienas garumā. Bez bāzes tās neesmu mēģinājusi nēsāt. 

Kur nopirkt?
universālveikalā Stockmann
Cena:
LVL 34,70
Vērtējums:
9/10

Vai jums ir kaut kas iepaticies no Givenchy rudens kolekcijas? Vai plānojat kaut ko iegādāties?

8 komentāri:

  1. Šīs ēnas nebija manā vēlmju sarakstā, bet cik patīkami ir par tām izlasīt. Ļoti skaisti arī izskatās! Apsveicu ar pirkumu! Es gribu rudens nagu laku, bet nekādīgi nevaru vēl izrauties līdz veikaliem.

    Par to, ka birst, jā, mana UD ēnu grāmata ir tāda pati: vispirms uzkrāso acis, tad ar kosmētikas noņēmēju apstrādā vaigus un tikai tad turpini ar pārējo makeup.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Jā, man nācās piešauties pie tā, ka acis jākrāso vispirms, jo parasti tās krāsoju pēdējās, bet nekas, man ļoti patīk šīs ēnas, tādēļ tas nav šķērslis :)

      Dzēst
  2. Fantastiski skaistas! Un iepakojums tik elegants!
    Man gan personīgi tik mirdzošas ēnas nepatīk uz sevis, bet Tev izskatās lieliski :)

    AtbildētDzēst
  3. ļoti sievišķīgs acu ēnu kvartets, ar burvīgām rudens krāsām. :)

    AtbildētDzēst
  4. šīs skaistas, ja :) Es knapi noturējos lai tās nenopirktu, bet man ir tika daudz mirguļojušo ēnu un tā kā man ēnas vispār ir vakara produkts, es noskopojos :) Tev izskatās ļoti skaisti, man liekas ka rudens vispār ir ideāls laiks priekš tāda tipa ēnām, nedaudz saulītes, vakara gaismas, lukturi, sveces - skaisti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies :) šovakar esot ārā vēlā vakara stundā piefiksēju, ka viņas smuki mirdz arī lukturu gaismās :)

      Dzēst