sestdiena, 2012. gada 22. septembris

CUCCIO, Sicilian Nail Whitening Paste

Kopš es diezgan regulāri lakoju nagus, mani arī piemeklēja dzelteno nagu problēma, neskatoties uz to, ka gandrīz vienmēr klāju pamatkārtu un izmantoju dažnedažādus nagu kopšanas līdzekļus. Sākotnēji biju ieplānojusi iegadāties Alessandro nagus baltinošās tabletes, par kurām izlasīju  skromni beauty žurnālā, bet pie mums diemžēl tādas neatradu. Nācās domāt kaut ko citu. Neko prātīgu neizdomājusi, atstāju to visu pašplūsmā, līdz pavisam nejauši kādā blogā uzdūros rakstam par šo pastu. Protams, pie pirmās izdevības devos uz Oniks Beta veikalu, lai viņu iegādātos.

Es nevarētu teikt, ka mani nagi bija tumši dzelteni, vai kaut kādi vēl briesmīgāki, nē, vienkārši nedaudz iedzelteni, bet kaitinoši tik un tā. 
Jau pirmajā vakarā ķēros klāt. Man nav nekādas speciālas nagu birstītes, izmantoju vecu zobu birsti - man likās ļoti ērts variants. 
Ražotājs iesaka rūpīgi pulēt katra naga virsmu vienas minūtes garumā. Tā arī darīju. Rezultāts mani ļoti iepriecināja - nagi kļuva spīdīgi un rozīgi, dzeltenums pazuda pilnībā. Es nemāku teikt kādu rezultātu no vienas lietošanas reizes var sasniegt, ja problēma ir daudz izteiktāka, bet lasīju, ka lai sasniegtu labu rezultatu, esot jāpulē nagi vairākas reizes - jāiziet tāds kā nagu pulēšanas/balināšanas kurss.
Tā ka, ja kādam šāda problēma ir aktuāla, iesaku izmēģināt šo pastu.

Kur nopirkt?
Oniks Beta veikalos (Origo, Galleria Riga)
Cena:
ja pareizi atceros, kaut kur ap 4 latiem (čeku esmu pazaudējusi)
Vērtējums:
10/10

4 komentāri:

  1. Interesanti. Būs jāpamēģina -- man daudz nevajag, lai nagi paliktu iedzelteni arī ar visām bāzēm utt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, dīvaini, it kā viņām vajadzētu novērst nagu dzeltēšanu, bet nekā. Izmēģini gan šo pastu, tiešām laba :)

      Dzēst
  2. man nagi it ka nedzeltē, bet spīdīgus arī gribu ;D

    AtbildētDzēst