trešdiena, 2012. gada 26. septembris

BIODERMA, Sensibio DS+ Cream

Izlasot Velvet mimosa blogā atsauksmi par šo krēmu, uzreiz nolēmu, ka man tas vajadzīgs. Nekādi nevarēju saprast kāpēc nekad iepriekš tam nebiju pievērsusi uzmanību, jo biju taču pirkusi attīrošo gēlu no šīs pašas sērijas. 

Krēms paredzēts apsārtušas un zvīņojošas ādas kopšanai. Tas samazina zvīņošanos un kairinošo elementu, kas pasliktina ādas stāvokli izplatību. Krēms nomierina ādu un samazina apsārtumu.

Iegādājos to tieši pirms sava brauciena uz Poliju, jo man bija skaidrs, ka daudzās stundas, kuras nāksies pavadīt autobusā nekādu pozitīvu iespaidu uz manu sejas ādas stāvokli neatstās. Pēc pieredzes jau zinu, ka šādos apstākļos mana āda reaģē ļoti ātri - ar apsārtumiem un lobīšanos. 
Lietoju šo krēmu no rītiem visu brauciena laiku - ļoti bagātīgi, jo piecu dienu laikā biju pamanījusies izlietot gandrīz visu, bet jāpiebilst, ka lietojām viņu divatā - arī mans draugs katru rītu tika "ieziests".
Rezultātā mana seja bija vairāk kā pateicīga - nevienā brīdī nejutu nekādu diskomfortu. Nepiedzīvoju nedz apsārtumus, nedz zvīņošanos. Āda bija arī pietiekami labi mitrināta. 
Krēmam ir ļoti viegla, netaukaina tekstūra, tas iesūcas zibenīgi - manā gadījumā viņš ir arī ideāla makeup bāze. Domāju, ka šis krēms būs neaizstājams palīgs arī ziemā, kad sejas ādas lobīšanās man ir visai izteikta problēma.
Nobeigumā varu tikai teikt, ka esmu ļoti priecīga par faktu, ka skaistuma blogi pastāv, un tajos var atrast milzum daudz noderīgas informācijas, jo pašu spēkiem milzīgo skaistumkopšanas produktu klāstu aptvert vienkārši nav iespējams. Paldies visām meitenēm, kuras raksta :)

Sastāvs:
WATER (AQUA), COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, PROPYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, GLYCYRRHETINIC ACID, SOR-BITAN SESQUIOLEATE, CLIMBAZOLE, PIROCTONE OLAMINE, GLYCERYL UNDECYLENATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CETYL ALCOHOL, CARBOMER, SCLEROTIUM GUM, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL.

Kur nopirkt?
aptiekās
Cena:
LVL 10,39
Vērtējums:
10/10

8 komentāri:

  1. Es arī vienmēr skatos uz šo sēriju,jo it kā pēc indikācijās tā var man noderēt, bet aprakstā ir minēta kaut kāda baktērija kas izraisa lobīšanos, un šajos krēmos ir kaut kāds šīs baktērijas iznīcinātājs, es pieļauju ka man tādas baktērijas nav, tāpēc arī nepērku :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, mani arī nedaudz mulsināja tas apraksts, bet lietojot krēmu to visu aizmirsu. Šobrīd es tikai domāju par to, vai varu viņu lietot arī ikdienā, ne tikai tādās problēmsituācijās...

      Dzēst
  2. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  3. Es domāju, ka šis krēms īsti nav nepieciešams pilnīgi veselai ādai. Viņam ir sava specifika, tas atjauno problemātisku ādu. Priekš ikdienišķas lietošanas iesaku vienk aksatīt jebkuru citu Biodermas produktu. (un nebūs jāsatraucas par kaut kādām tur baktērijām) :)

    AtbildētDzēst