ceturtdiena, 2012. gada 13. septembris

BIODERMA, Sébium H2O

Kamēr iespaidi vēl pavisam svaigi, dalos ar savu viedokli par Sebium H2O. Līdz šim es lietoju vienīgi Sensibio H2O, kurš paredzēts sausas, jutīgas, vai normālas ādas kopšanai. Šo nopirku vasaras periodam, kad mana āda kļuva vairāk kombinēta, nekā sausa. 
Tieši tāpat kā Sensibio ūdens, arī šis paredzēts sejas attīrīšanai - tas noņem ne tikai kosmētiku un visādus citādus netīrumus, bet regulē arī tauku izdalīšanos. Šo "ūdeni" sāku lietot mūsu vasaras "karstuma apogejā", kad termometra stabiņš draudīgi tuvojās 30 grādu atzīmei, un sejas spīdēšana kļuva par aktuālu problēmu. Visu seju ar šo "ūdeni" es netīrīju, izmantoju tikai problēmātiskajai T- zonai, pārsvarā no rītiem. Patiešām, seja taukojās manāmi mazāk. Domāju, ka pilnībā šo lietu ar vienu pašu Sebium H2O atrisināt nevar, būtu jālieto arī citi Sebium līnijas produkti, bet es izlīdzējos tikai ar šo - rezultāts mani pilnībā apmierināja. 
Salīdzinājumā ar Sensibio H2O, šim ir patīkams, ļoti atsvaidzinošs, bet absolūti neuzbāzīgs aromāts. Pēc Sebium H2O lietošanas sejas āda jūtas ļoti svaiga,  un manā gadījumā arī diezgan matēta. 
Šobrīd Sebium H2O vairs nelietoju, jo sejas āda vairs netaukojas, un pamazām atgriežas savā ierastajā stāvoklī - kļūst arvien sausāka. Vienu dienu pamēģināju viņu lietot, un sapratu, ka šobrīd viņš pamatīgi sausina manu ādu, bet viens man ir pilnīgi skaidrs - nākamajā vasarā mēs atkal tiksimies :)

Sastāvs:
WATER (AQUA), PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CITRATE , ZINC GLUCONATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA EXTRACT, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM).

Kur nopirkt?
Aptiekās
Cena:
LVL 9,65
Vērtējums:
10/10

12 comments:

  1. Aha, mani tieši interesēja salīdzinājums. Saki, vai tad, kad āda bija taukaina, Sensibio to vēl vairāk neveicināja?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka nē, jo Sensibio der jebkura tipa ādai. Kā raksta ražotājs - tas neizjauc ādas līdzsvaru. Kombinētās ādas periodā vakaros vienalga lietoju tieši Sensibio - no rīta seja nebija taukaina.

      Dzēst
    2. Sensibio atšķirībā no Sebium vinkārši nekādā veidā nematē, jeb neizkavē tauku izdalīšanos - tikai attīra, bet, manuprāt, nekādi neveicina taukainību.

      Dzēst
    3. Paldies, Elīn, man ir Sensibio SD+ krēms, kas der super perfekti, tagad pārliecinājos, ka ar h2o arī viss būs kārtībā!

      Dzēst
    4. Ā, pavisam aizmirsu Tev pateikties. Liels paldies, ka uzrakstīji par DS+ krēmu, es arī nopirku. Biju paņēmusi līdzi ceļojumā. Daudz laika nācās pavadīt autobusā - viņš bija mans glābiņš. Turpinu lietot arī tagad, ļoti, ļoti patīk.

      Dzēst
  2. Šobrīd Sebium līnijai Euroaptiekās ir 20% atlaide līdz 3.oktobrim, jāsteidz iegādāties :)

    AtbildētDzēst
  3. Man šis ūdentiņš derēja tikai uz pāris dienām- pēc tam sausina. Sensibo ideāls :)

    AtbildētDzēst
  4. Man Sebioum ūdens patīk, bet arī tikai vasarā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, manā gadījumā viņš arī ir izteikts vasaras produkts

      Dzēst