otrdiena, 2012. gada 11. septembris

ATTIRANCE, Cooling Foot Cream Gel, Peppermint & Eucalyptus

Nekad iepriekš nebiju iegādājusies nevienu Attirance ražojumu, vien nospriedu, ka man tīri labi patīk produktu iepakojumi. 
Atgriežoties no ceļojuma uz Poliju, kājas man bija ļoti nogurušas, un pat nedaudz pietūkušas no lielās staigāšanas. Steidzami bija nepieciešama kāda panaceja. Nospriedu, ka atvēsinošais krēma gēls nogurušām kājām būs tieši tas, kas vajadzīgs, un pie reizes arī izmēģināšu kaut ko jaunu.

Vieglas tekstūras atvēsinošais krēma gēls mīkstina pat visnogurušākās kājas, padara tās atsvaidzinātas un zīdainas. Krēma gēla sastāvā ir atvēsinošās piparmētras un antiseptiskās eikalipta ēteriskās eļļas atvēsinošais komplekss, kas sniegts jums tūlītēju un ilgstošu svaiguma sajūtu. Lietojiet, lai jūsu kājas būtu maigas, vieglas un enerģijas pilnas katru dienu. 

Sarīkoju sev kāju peldes un pēdu masāžas, beigās uzsmērēju gēlu un gaidīju kad iestāsies patīkamais atvēsinājums. Nekas nenotika, tik vien kā paguvu nopriecāties par atvēsinošo krēma smaržu. Jā, pēdas bija labi mitrinātas un mīkstas, bet tas nebija gluži tas, ko gaidīju tieši no šī krēma. Ja produkta aprakstā pieminēts vārds "atvēsinošs" - tad tādu efektu arī sagaidu. Biju diezgan nepatīkami pārsteigta. Sapratu, ka pirmais iespaids par kādu produktu tomēr ir ļoti svarīgs, jo no tā atkarīga attieksme pret ražotāju kopumā, vismaz manā gadījumā. Vakar ieraudzīju iepriekš neredzētu Attirance veikalu uz Tērbatas ielas, pagāju garām pilnīgā vienaldzībā. Protams, krēmu es izlietošu, jo visādi citādi tam nav ne vainas, bet savus "solījumus" tas nepilda gan.
Varbūt jums ir pozitīvāka pieredze ar kādu no Attirance produktiem?

Kur nopirkt?
Kolonnā, Attirance veikalā Tērbatas ielā 14
Cena:
LVL 5,25
Vērtējums:
5/10

12 comments:

  1. man arī nez kāpēc Attirance nepiesaista, nezinu, nav izskaidrojami ;) Par krēmu žēl, jo laba mitrināšana pampumu nenoņems ;(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kaut kas ar viņiem tur tāds neizskaidrojams, mani arī tā īsti nepiesaista. Pampums par laimi jau pārgājis :)

      Dzēst
  2. Esmu mēģinājusi ķermeņa losjonu- patika ļoti, dušas želeja- patika, par sejas krēmu vēl nevaru spriest. Man laikam nedaudz veiksmīgāka sanāca iepazīšanās ar šo brendu. Drīzumā kaut ko arī uzrakstīšu.

    AtbildētDzēst
  3. Man arī nesanāca veiksmīga pirmā iepazīšanās ar šo brendu - dāvanā saņēmu 2 veidu ziepītes. Nu tik riebīgi šķebinošu un sintētisku aromātu vēl nebija nācies just. Žēl.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu gan... ja jau ziepes "normālas" nevar savārīt....

      Dzēst
  4. nezinu kāpēc, bet man nemēģinot produktus, ir ļoti negatīvs viedoklis. Tas pat nav saistīts ar pašiem produktiem, bet apkārt dzirdētām runām par uzņēmumu. Un neko arī nemēģināšu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neizprotami. Mans draugs arī bija ļoti sašutis, kad ieraudzīja mājās Attirances krēmu, pat nesaprotu no kurienes viņam tāds negatīvs priekšstats, bet jebkurā gadījumā, ar viņiem tur kaut kas nav labi - ja jau viesiem tā nepatīk.

      Dzēst
    2. Jā, interesants viedoklis. Gribētos zināt, kas tur īsti ir. Jo esmu dzirdējusi, ka daudzām tomēr patīk.

      Dzēst
  5. Pieredzes nav nekādas, bet runājot par atvēsinošām pēdu lietām man patīk Scholl putas Cracking Ice vai kaut kā līdzīgi saucas, vot tās oj-oj atvēsina. Atceros, ka tajā karstajā vasarā pirms pāris gadiem ar tām vien glābos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vajadzēja pirkt tās, kautkā piemirsās. Bet nekas, vismaz zināšu, ka šo nav vērts pirkt, vai kādam ieteikt.

      Dzēst